Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie doszła pierwsza. :multi:

Idzie to jak krew z nosa :flop: :evilbat:

Ale mam problem nie mogę otworzyć. :puppydog: :bigcry:

Jakaś podpowiedź :modla:

Posted

Jak zapisalas sobie na dysk, to kliknij na to prawym klawiszem myszki i wybierz "otworz za pomoca" - cos tam powinnas miec - windows media player albo cos innego

Posted

Dziękuje Tuf za filmiki! Rewelacja...hihi..jaki on jest zywiołowy...świetny psiak...I jaki tam chory... :wink: Widac, ze pełen zycia i energii...

Posted

Postaram sie zalatwic aparat w weekend i nagrac, jak sie Bercia z mlodym bawi - kradna sobie zabawke i sie gonia po pokoju :D I niewazne, ze obok lezy z 10 innych zabawek ;)

Posted

Tak troche pobocznie, bo bedzie o Beri. Dzis ostateczna decyzja zostala podjeta wspolnie z weterynarzem - sterylizacja odbedzie sie 03 marca 2005 r., godz. 12.00. Okropnie sie juz boje, panikuje i ostrzegam - moge gadac glupoty, byc bardzo nerwowa i miec depresje. Juz nie wiem, jak sie nazywam :roll:

Posted

tufi :kciuki:
he he, ciekawe co tym razem twoja panna wykombinuje, byle tylko pod noz nie isc :evilbat: (tfu, odpukac :wink: )

a zanim tak do konca stracisz przytomnosc, pliiiiiiz przeslij mi bigosowe filmiki :modla: 8)

Posted

Mnie juz w dolku sciska, beczec mi sie chce, ze daje moja krolewne do krojenia :cry:
Filmiki przesle dzis - molestuje tez TZ o ten aparat.

Jedyne, co Blondi moze wykombinowac, to cieczka. :roll:

Posted

Na razie jedno, ide spac, bo pobudka do pracy znowu o 5.30 :( Reszte fotek wrzuce jutro, mam tez filmiki z zabaw na sniegu - postaram sie je wrzucic na serwerek, zeby maili Wam nie zapychac :D

Na razie Bercia sie dzielnie trzyma - krwawi tylko Bunieczka, trzymajcie kciuki, zeby Bercioch nie dostala tej cieczki, bo sie pochlastam normalnie :cry:

Posted

Tufi, ale Ci Bigosisko rośnie - to zaczyna być powoli kawał chłopa.

Czy jest już największy bo mam wrażenie, że chyba jeszcze troszke mu brakuje.