Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesu Wy nie żartujecie...heheheh
W razie co wiem przynajmniej kogo męczyć :lol: Własnie mi sie przypomniało,że miałem telefony w sprawie np. czarnych bulików...:) a ja głupi odpowiadałem że nie ma takowych... :o to teraz jak mi sie jaki przydarzy w przyszłosci co ja im powiem...hihihi

Posted

No ba! A do tego jeszcze tysiac innych glupszych pomyslow. Ale nie moge miec pretensji, bo sie od bialego glupolka uczy - Beri od kilku tygodni sypia w takim kartonie gdzies metr na metr :o Nie w lozku, nie na swoim fotelu, tylko w kartonie z wypranymi ciuchami :lol: Ja mam dom wariatow, a dzis to juz w ogole dzien swira :evilbat:

Mam jakies krotkie filmiki z Bigochem nagrane aparatem - ale jakosc cieniusienka :(

Posted

aaaaaaaaahahaha no nie mogę na 3 filmiku jak się wstydzi :roflt: ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol:

zakochałam się w Bigosie - Tufi jakbyś kiedyś miała go dosyć to ja jestem do dyspozycji :grins: :lol:

Posted

jest boski w tej swojej goopkowatości :lol: :lol: :lol: właśnie sobie znowu obejrzałam filmiki i jestem uchachana na całego :roflt: no najlepszy jest jak męczy białą hahaha zwala ją z fotela a potem jak się wstydzi na łóżku :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='tufi']Nie oddam mojego popapranca :lol:
Ale powiedz - czy nie jest glupkowaty? Moj rudy kretynek kochany :angel:

Ja fimików nie widziałam, ale lojalnie ostrzegam przestań rudzielca wyzywać bo zrobimy - rudzielce wszystkich krajów łączcie się i możesz mieć przechlapane :wink:

Posted

A Wy co? Ja przez wiele lat bylam marchewkowa i chyba wroce do tego kolorku :evilbat: Wiec mi juz tu sie psem dzielic nie pozwalam! Moj ci on, moj! :lol:

Lapis - wysylalam rowno z tymi do malawaszki - nie doszly? :o Jak wroce z pracy, to powtorze wysylke :)