malawaszka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 to samo co Ty kcem :oops: :D noo ew z białą plamą na nosie może być 8) Quote
tufi Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Dobra - to 2x suczka solid czarna prosze :D Quote
Tagir Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Jesu Wy nie żartujecie...heheheh W razie co wiem przynajmniej kogo męczyć :lol: Własnie mi sie przypomniało,że miałem telefony w sprawie np. czarnych bulików...:) a ja głupi odpowiadałem że nie ma takowych... :o to teraz jak mi sie jaki przydarzy w przyszłosci co ja im powiem...hihihi Quote
lapis Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 tufi napisał(a): A dzis syneczek konczy 5 miesiecy! :D :angel: :drinking: Matko tufi jak to minęło :drinking: :drinking: :drinking: za Bigosika Quote
tufi Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Minelo, minelo - a kretynkowi sie nie zmadrzalo 8) Glupie toto jak.... bull :lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 :roflt: dalej biega sprawdzać co to za wodospady w kibelku płyną??? :lol: :lol: :lol: Quote
tufi Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 No ba! A do tego jeszcze tysiac innych glupszych pomyslow. Ale nie moge miec pretensji, bo sie od bialego glupolka uczy - Beri od kilku tygodni sypia w takim kartonie gdzies metr na metr :o Nie w lozku, nie na swoim fotelu, tylko w kartonie z wypranymi ciuchami :lol: Ja mam dom wariatow, a dzis to juz w ogole dzien swira :evilbat: Mam jakies krotkie filmiki z Bigochem nagrane aparatem - ale jakosc cieniusienka :( Quote
tufi Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Ok, filmiki poszly - sztuki 3, ale naprawde zlej jakosci :( Quote
tufi Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Antywirus dlugo skanowal przed wysylka - ale juz poszly na pewno :) Quote
malawaszka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 nie ma :( jakie wielkości to było? Quote
tufi Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Duuuze :( To moze wysle kazdy filmik osobno, co? wysylam jeszcze raz i ide spac :) Quote
malawaszka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 to jak chcesz iść spać już to ja wytrzymam do jutra :wink: bo to pewnie potrwa :lol: Quote
tufi Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Juz sie wysylaja - kazdy osobno - po 7 MB - to duzo? Quote
malawaszka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 noooo sporo :lol: nie wiem jakie masz łącze, ale u mnie to trochę potrwa zanim się odbierze :wink: ale i tak siedzę chyba do rańca :-? dzięki :calus: Quote
malawaszka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 :multi: są już dwa :angel: buuahahah i to ma być ten chory piesek??? nie wierzę :angel: :D jest boski a biała ma przewalone :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 aaaaaaaaahahaha no nie mogę na 3 filmiku jak się wstydzi :roflt: ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: zakochałam się w Bigosie - Tufi jakbyś kiedyś miała go dosyć to ja jestem do dyspozycji :grins: :lol: Quote
tufi Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Nie oddam mojego popapranca :lol: Ale powiedz - czy nie jest glupkowaty? Moj rudy kretynek kochany :angel: Quote
malawaszka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 jest boski w tej swojej goopkowatości :lol: :lol: :lol: właśnie sobie znowu obejrzałam filmiki i jestem uchachana na całego :roflt: no najlepszy jest jak męczy białą hahaha zwala ją z fotela a potem jak się wstydzi na łóżku :lol: :lol: :lol: Quote
lapis Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='tufi']Nie oddam mojego popapranca :lol: Ale powiedz - czy nie jest glupkowaty? Moj rudy kretynek kochany :angel: Ja fimików nie widziałam, ale lojalnie ostrzegam przestań rudzielca wyzywać bo zrobimy - rudzielce wszystkich krajów łączcie się i możesz mieć przechlapane :wink: Quote
malawaszka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 odbierzemy za wyzywanie i ja będę musiała się nim zaopiekować :evilbat: :lol: Quote
tufi Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 A Wy co? Ja przez wiele lat bylam marchewkowa i chyba wroce do tego kolorku :evilbat: Wiec mi juz tu sie psem dzielic nie pozwalam! Moj ci on, moj! :lol: Lapis - wysylalam rowno z tymi do malawaszki - nie doszly? :o Jak wroce z pracy, to powtorze wysylke :) Quote
Recommended Posts