Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie chce nic sugerować, ale tak sobie po cichu liczyłam, że jeśli Pan był by godzien zaufania to może własnie Nikiforka mu podsunąć - przecież to też staruszek a na dodatek jaki fajny! i sławny ;) w tv występował!

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owszem, łezka się w oku kręci. Lecz jak i ja, jak i moja mama, jesteśmy psiarzami. Nikt z nas nie zrobiłby krzywdy psu, ani kotu. Mikiemu będzie na pewno u nas dobrze, obiecujemy. Zadomowił się, leży w koszyku Fredzi, a Fredka to stary łóżkowiec :loveu: Także się zgrali.
Za dwa tygodnie, po świętach pójdziemy do weta (czemu za dwa tygodnie? pies musi się za klimatyzować z otoczeniem wewnętrznym).

Ludzie nie umieją widzieć to co jest dobre, ale umieją patrzeć na zło.

Posted

[quote name='j3nny']to już byłby chyba szczyt szczęścia gdyby i Nikuś znalazł dom:)

Nigdy nie jest tak,żeby nie mogło być lepiej!!!
A może wziąźć Nikiforka na...wizytę przedadopcyjną w domku starszego pana?Niech się psiak przespaceruje!:cool3:...a może przypadną sobie do serca?

Kochany dziadeczek...jest taki drobniutki wśród tych nóg...dobrze,że ma koleżankę!
Dziewczyny...jesteście jak pociąg...nie można Was zatrzymać jak się rozpędzicie!Dziękuję!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
....nawet moje allegro nie było potrzebne!..a pieniążki będą mądrzej wykorzystane!

Mikusiu...teraz już tylko szczęśliwego i bezpiecznego życia!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dirQ napisał(a):
Owszem, łezka się w oku kręci. Lecz jak i ja, jak i moja mama, jesteśmy psiarzami. Nikt z nas nie zrobiłby krzywdy psu, ani kotu. Mikiemu będzie na pewno u nas dobrze, obiecujemy. Zadomowił się, leży w koszyku Fredzi, a Fredka to stary łóżkowiec :loveu: Także się zgrali.
Za dwa tygodnie, po świętach pójdziemy do weta (czemu za dwa tygodnie? pies musi się za klimatyzować z otoczeniem wewnętrznym).

Ludzie nie umieją widzieć to co jest dobre, ale umieją patrzeć na zło.

Jak najbardziej trzeba Mikiemu dać czas, bo on był schroniskiem wyjątkowo zestresowany. Wierzymy, że państwo się nim dobrze zaopiekują, inaczej nigdy byśmy go nie oddali :loveu::loveu:

Posted

Ja jeszcze raz dziękuję. naprawdę, bardzo się cieszę, że ten malutki dziadeczek nie jest już bezpańskim psem, skulonym w schroniskowym boksie.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. :)

Posted

[quote name='Anetka83']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

jej... Dziadziuś am dom !!! płakałam jak przeczytałam pierwszy post na tym watku.... a teraz najnormalniej w świecie siedzę i ryczę ale tym razem ze szczęścia... łzy same cisną się do oczu...

Miki bądź już zawsze szczęsliwy !!!!

Nowy domku Mikiego... jesteście wspaniali... przywracacie mi wiarę w ludzi!! Dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

j3nny... ja ze swojego bazarku mam 46 zł które miały byc na operację Mikiego. Jezeli Mikiemu dalej pieniązki potrzebne... podaj numer konta na pw. Jesli mają byc one przeznaczone na jakąs inna bidę... służe:)

Anetka bardzo prosze o przelanie tych pieniazkow na mikiego ,konto przesylam na pw.
Tym bardziej ,ze miki caly wieczor wymiotowal ,po pierwsze sie przejadl ,a po drugie stres wiec mowilam pasni Eli zeby w razie czego podjechala do Arki ,ona jest droga ale maja dyzur.

Posted

gibon301 napisał(a):
nie chce nic sugerować, ale tak sobie po cichu liczyłam, że jeśli Pan był by godzien zaufania to może własnie Nikiforka mu podsunąć - przecież to też staruszek a na dodatek jaki fajny! i sławny ;) w tv występował!

Dziewczyny jak widac malo mnie znacie ,chociaz nie wiem dlaczego Kasia we mnie zwatpila:evil_lol: wlasnie panu zaproponowalam Nikiforka chociaz bardzo byl rozzalony bo ogladali juz mikusia w kundlu tak jak im powiedzilam zeby w czwartek ogladali i cala rodzina przygotowali sie na przyjazd Mikiego.
Zaraz wyjezdzam bo czekam na Martusie i jedziemy zaprezentowac Nikiforka ale tylko od pana zalezy czy go bedzie chcial bo go nie widzial i pod warunkiem ze dom bedzie dobry:loveu:

Posted

:cunao::multi::multi::multi:

Miki w domu !!!!
wspaniała wiadomość !!! wspaniała :lol:
i to w jakim domu !!!!
Miki nasz kochany :loveu: -bądź grzeczny i już się nie stresuj , no i zdrówko niech ci dopisuje !!!
Wielkie dzięki wszystkim , którzy w jakikolwiek sposób pomagali Mikiemu :Rose:

U mnie jest dla Mikiego 164 zł -zdecydujcie co z nimi ? przelać na konto nowej pani ?

Posted

kanna napisał(a):
czyli mamy tylko 164 zł..:-( wydawało mi się że więcej...

Toska może zrobimy kolejny bazarek ...masz do tego talent:cool3:

pozbieramy to i owo.. ?

Bardzo prosze o przelanie czesci tych pieniazkow dla pani Eli ,psiak bedzie potrzebowal tak jak juz pisalam powtorki badania krwi ,i badania przez weta ,a potem sie okaze co i jak.

Posted

Toska napisał(a):
Foksiu :lol: , pisałyśmy równocześnie :lol:
proszę na PW nr konta i ile mam przelać ? wszystko ?

Ja mysle ,ze na teraz 100 zl poniewaz Anetka ma przelac 46 zl wiec jest w razie na wizyte dzisejsza jak by maly dalej wymiotowal , a 100 zl bedzie na badania. Chciala bym taz prosic jezeli sie zgadzacie przelac reszte na psiaka ktorego jak tylko pojdzie Nikifor do domku (a jest szansa)wezme dzisiaj do hoteliku do Martusi (10 zl za dobe) Mial to byc Zbieg pod warunkiem ,ze dzisiaj tez go nie wysle do domku ,a tez jest szansa Tylko prosze wszystkich o trzymanie kciukow za Zbiega i Nikiforka;)

Posted

Oki :lol: , zaraz zrobię przelew !
czy będziesz miała od pani potwierdzenie , że pieniądze wpłynęły na jej konto ?
co do reszty , to myślę , że osoby , które na moich bazarkach kupowały i wpłacały dla Mikiego , nie powinny mieć nic przeciwko wykorzystaniu pieniędzy dla innego biedaka !ale może trzeba by ich spytać na PW ? jak myslicie ?

Kciuki oczywiście trzymam :thumbs:

P.S. przelew już poszedł :lol:

Posted

ojej Miki w domku :) i jego ludzie na dogo zarejestrowani - no szczyt szczęścia! :multi:

tak się cieszę, że to maleństwo już w domu :D

Posted

Toska napisał(a):
Oki :lol: , zaraz zrobię przelew !
czy będziesz miała od pani potwierdzenie , że pieniądze wpłynęły na jej konto ?
co do reszty , to myślę , że osoby , które na moich bazarkach kupowały i wpłacały dla Mikiego , nie powinny mieć nic przeciwko wykorzystaniu pieniędzy dla innego biedaka !ale może trzeba by ich spytać na PW ? jak myslicie ?

Kciuki oczywiście trzymam :thumbs:

P.S. przelew już poszedł :lol:

ja nie mam nic przeciwko temu...wyciagać staruszki ! :loveu:

Posted

Foksia to nie był wyraz zwątpienia;) tak jakoś głupio mi się napisało, ale widzę że wszystko miałaś już zaplanowane! nie pozostaje nic innego jak mocno trzymać kciuki za powodzenie dzisiejszego dnia!! czekamy na wiadomości...z niecierpliwością!

Posted

[quote name='kanna']ja nie mam nic przeciwko temu...wyciagać staruszki ! :loveu:

...dokładnie tak! WYCIĄGAĆ STARUSZKI ZE SCHRONÓW!!!

Trzymam kciuki za oba piesie ...i Nikiforka ...i Zbiega:loveu:

Posted

j3nny napisał(a):
chyba padnę jak dzisiaj i Zbieg i Nikuś pójdą do domu :sweetCyb:

Mikuś wracaj do zdrowia szybciutko

No nietety pani po Zbiegusia nie przyjechala i nawet nie raczyla zadzwonic ze rezygnuje:diabloti:
Zbiegus pojechal do Martusi i bardzo dziekuje wszystkim ktorzy sie zgadzaja reszte pieniazkow przekazc na Zbiegusia ,on byl 5 lat w schronisku . Jak pojdzie Azyl do domku to wezmiemy nastepnego staruszka lub jak pojdzie Zysiu bo obaj najprawdopodobniej bede w kundlu w czwartek.:loveu:
A jest tam takie male szorstkowlose cudo ,ktory byl dowodem w sprawie bo byl maltretowany i teraz juz ludzi sie nie boi i patrzy blagalnym wzrokiem jak Zysiu.:shake:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
niech to...:-(...
Brzydko,proszę Pani...brzydko!Dobrze,że Zbieguś tego nie rozumie i nie czekał:shake:
Jeśli to taka niesolidna osoba,to...może i lepiej dla Zbiegusia!To nie był jego domek...a obcym,nieodpowiedzialnym domkom wara od dziadeczków i staruszeczek!One już dość mają przejść!Teraz tylko kołderki,podusie i ciepełko!
...i mizianeczko!:loveu::loveu::loveu::loveu:

bardzo dobrze powiedziane , dokladnie tez tak mysle:loveu:

Posted

niech to...:-(...
Brzydko,proszę Pani...brzydko!Dobrze,że Zbieguś tego nie rozumie i nie czekał:shake:
Jeśli to taka niesolidna osoba,to...może i lepiej dla Zbiegusia!To nie był jego domek...a obcym,nieodpowiedzialnym domkom wara od dziadeczków i staruszeczek!One już dość mają przejść!Teraz tylko kołderki,podusie i ciepełko!
...i mizianeczko!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

silke napisał(a):
A czy pan, który chciał wziąć Mikiego, wziął jakiegoś innego psiaka?
Co z Nikiforem?

pan wziął Nikifora z tego co widzę :)