gibon301 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ja niestety bywam tu tylko wieczorami i to nie codziennie, chętnie zrobiłabym Mikeimu plakat ale widzę, że już jest, jak chcecie mogę mu zrobić jeszcze jeden plakat alternatywny ale niestety dopiero jutro/pojutrze i to wieczorem,albo może jakiś format 'ulotkowy'? ja też ulotki domówpublicznych,pizzy i takie tam wyrzucam bez czytania,ale jak wpadnie mi w ręce ulotka,która czymś przykuwa uwagę (treścią, grafiką, tematyką etc) to czytam. zresztą to nie chodzi o to żeby wszyscy przeczytali ale ta jedna właściwa osoba... Quote
silke Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ja chętnie wezmę ulotki - mogę zostawić w miejscach, gdzie nie wyladują natychmiast w śmieciach. Quote
gibon301 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ok,to nawet choćby dla jednej osoby opłaca się zrobić...obiecuję coś przygotować! tylko proszę daj mi na to chwilę, takmax do piątku niestety ale postaram się wcześniej! Quote
j3nny Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ale fajny plakat:) ja przyjmuje plakaty i ulotki tak ze nie martwcie sie zawsze ktos rozwiesi/rozda:) Quote
Onaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 no i bardzo fajnie :lol: mamy już plakat, będą ulotki - wszystko dla Mikiego !!! Quote
j3nny Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 drogie panie (i panowie?) nie chcę absolutnie zapeszać, ale jest szansa, że Miki będzie miał domek. Foksia pewnie sprawdzi warunki w weekend, pan jest starszawy ale całkiem rozsądny, sprawdzi się to jeszcze dokładniej. trzeba mocno trzymać kciuki, żeby w razie czego przypadli sobie do gustu. tak że ciiii.... i czekamy pewnie do niedzieli. (chyba, że ktoś z was może sprawdzić pana wcześniej i podjechać do schroniska po Mikiego?) Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 j3nny napisał(a):drogie panie (i panowie?) nie chcę absolutnie zapeszać, ale jest szansa, że Miki będzie miał domek. Foksia pewnie sprawdzi warunki w weekend, pan jest starszawy ale całkiem rozsądny, sprawdzi się to jeszcze dokładniej. trzeba mocno trzymać kciuki, żeby w razie czego przypadli sobie do gustu. tak że ciiii.... i czekamy pewnie do niedzieli. (chyba, że ktoś z was może sprawdzić pana wcześniej i podjechać do schroniska po Mikiego?) Jak myślałam o Mikusiu,to wyobrażałam sobie dla niego domek u starszych osób!Widzę jak moja mama zajmuje się swoim pieskiem,jaki jest dla niej ważny i ...życzę Mikusiowie właśnie takiego opiekuna...i jak najbardziej może być Pan:evil_lol:...i będzie- Starsi Panowie dwaj!:loveu: Trzymam mocno kciuki!Bardzo mocno!:loveu: A może ktoś może wcześniej sprawdzić domek? Niech już nie siedzi w stresującym go schronisku!:shake: Quote
Onaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Zuzlikowa napisała "A może ktoś może wcześniej sprawdzić domek? Niech już nie siedzi w stresującym go schronisku!" ja myslę żeby domek sprawdził ktoś kto się na tym dobrze zna - Miki zasługuje na super domek :) Też trzymam mocno kciuki !!! Quote
j3nny Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 do niedzieli nie tak daleko, a co nagle to po diable:) Quote
Toska Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 no nareszcie udaje mi się coś napisać u Mikiego :lol: dogo mi szwankuje stale , najczęściej nie mogę wejść , albo działa baardzo wolno :cool3: a tu takie dobre wieści :lol: trzymam kciuki , żeby się udało !!! jeśli nie , tfu , tfu, tfu -przez lewe ramię ;), to mogę udostępnić swoje konto dla Mikusiowych wpłat , jeśli będzie taka potrzeba . Quote
Niuni&Pupi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Też trzymam kciuki. Oby pan okazał się mega fajnym "psim' człowiekiem a nie tylko pozornie "miłym" dziadkiem, który Mikiego skrzywdzi (tfu nie chce zapeszać, ale Miki taki bezbronny jest)! Domku, okaz się tym ostatecznym!!! Quote
gibon301 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 przyłączam sie do zbiorowego trzymania kciukóW!! Quote
silke Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Aaaaaaaaaaaa!!!! :multi::multi::multi: Ależ bym się cieszyła! Jakby co, w niedzielę planowałam być w schronisku. Jeśli nie będzie śniegu :roll:, służę moim autkiem. MIKI, A TY PEWNIE ŚPISZ SOBIE W BOKSIE I NIC A NIC SIĘ NIE SPODZIEWASZ :lol: Quote
panbazyl Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ojej!!!!! czyżby???!!!!!! ten szpakowaty przystojniak zmieni miejsce zamieszkania????? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: hura!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Onaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 słuchajcie - ale przecież jeszcze nic nie wiadomo ! poczekajmy z radością aż potencjalny domek okaże się tym właśnie super domkiem dla Mikiego :) a jeśli nie - to trzeba będzie działać dalej Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dogo07 napisał(a):słuchajcie - ale przecież jeszcze nic nie wiadomo ! poczekajmy z radością aż potencjalny domek okaże się tym właśnie super domkiem dla Mikiego :) a jeśli nie - to trzeba będzie działać dalej I tutaj masz racje dogo ,nie cieszmy sie zawczesnie do niedzieli moze sie wiele wydarzyc ,a pozatym zobaczymy co to za dom.;)Dogo podalam ci moj nr. tel ,czy mozesz do mnie zadzwonic.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='silke']Aaaaaaaaaaaa!!!! :multi::multi::multi: Ależ bym się cieszyła! Jakby co, w niedzielę planowałam być w schronisku. Jeśli nie będzie śniegu :roll:, służę moim autkiem. Silke ,chetnie bym skorzystala z twojego autka .Bo ja pojade po pana na os. Stalowe chociaz jeszcze nie wiem gdzie to jest ,a potem musila bym ich odwiesc i nie miala bym czasu na wyprowadzenie moich bid wiec jezeli chciala bys odwiesc ich z powrotem to bede wdzieczna. Quote
silke Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Foksia, będę wyjeżdżać z centrum (okolice Cracovii/Alej) ok. 15.45. Nie zdążylibyśmy więc samochodem z Huty do schroniska, ale - jeśli to dla Was nie za późno - mogę Ciebie i ich odwieźć po wizycie u Mikiego. Schron jest w niedziele otwarty do 17, prawda? Być może udałoby mi się podjechać przed południem zamiast po południu, ale o tym będę wiedzieć być może dopiero w sobotę. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='silke']Foksia, będę wyjeżdżać z centrum (okolice Cracovii/Alej) ok. 15.45. Nie zdążylibyśmy więc samochodem z Huty do schroniska, ale - jeśli to dla Was nie za późno - mogę Ciebie i ich odwieźć po wizycie u Mikiego. Schron jest w niedziele otwarty do 17, prawda? Być może udałoby mi się podjechać przed południem zamiast po południu, ale o tym będę wiedzieć być może dopiero w sobotę. Ja umowilam sie z panem miedzy 9-930 tak zeby byc w schronisku o 10 wiec tylko dopoludnia wchodzi w gre. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 j3nny napisał(a):no maluchu, jesteś sławny:) Dzwonila pani z metra ,bardzo mila i mam przeczucie ze jezeli sie zdecyduje bedzie dbala o mikiego tak jak o swoja 11 letnia suczke .Pani mieszka niedaleko mnie .Wyslalm pani Aleksandrze link do watku Mikiego .Jak by co to panu zaproponuje moego zsia lub Nikusia lub inna bide ze schroniska .;) Quote
Recommended Posts