Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajny Jordanek:)

wydrukowali za to kotke z mojego ogloszenia
co mozna zrobic zeby podniesc ogloszenia, ktore juz sa dodane? jakos odswiezyc? usunac i dodac znow?

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie chyba tylko dodać znów
bo oni biorą najnowsze
normalnie to czekać aż wygaśnie i próbować jeszcze raz
ale czy Dziadzio może czekać...? :shake:

Posted

o nim pisałaś Mru....

co za gnoje parszywe. No ale przynajmniej jak ludzie sie zachowali co nie? do schroniska oddali- bo to jest miejsce gdzei zwierzaki znajdują schronienie...ale fajowo:angryy:

Posted

ciekawe jak tacy ludzie traktują psy wcześniej
zanim te się zestarzeją

co przerażające - pewnie traktują je normalnie
jak... my? :crazyeye:

a potem... - sru....

Posted

jeszcze jeden bazarek dla dziadunia :loveu:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/plyty-rozne-rozniste-dla-krakowskiego-dziadeczka-do-17-02-2009-a-131522/

prosiłam przyjaciółkę , żeby przejrzała swoje przepastne szafy :evil_lol: -może jeszcze coś na bazarek się znajdzie ...

Żeby dziadzia wyciągnąć ze schroniska trzeba kasy na leczenie i domek tymczasowy !!!
cały czas o biedaku myślę i myślę .....

proszę , dowiedzcie się w schronie o nim coś więcej !
czy miał jakieś badania robione ? jak ma na imię ?

Posted

mam nadzieje, ze w niedziele ktos na niego zerknie, bo mnie przez dwa weekendy najblizsze w krakowie nie ma :( bede we wtorek po pracy w schronie, ale nie wiem czy mnie na szpitalik wpuszcza tak wieczorem

Posted

są wieści od dziadzia. Ma ma imię Miki i ma około 12-13 lat. Na razie siedzi na szpitaliku, bo jest przeziębiony. Operacja guza zostanie wykonana w schronisku, ale trzeba będzie jeszcze zrobić USG w celu sprawdzenia, czy nie ma przerzutów i to trzeba będzie poza schroniskiem gdzieś załatwić. Kciuki potrzebne!

Posted

kciuki są :lol:
i kaski tez trochę uzbieramy :lol: , bo z moich bazarków , które kończą się we wtorek będzie ponad 80 zł .

Trzymaj się Miki dzielnie -będzie dobrze !

Pisałyście , że to poważna operacja -czy w schronie są na tyle dobrzy weci ?

Posted

Toska napisał(a):
kciuki są :lol:
i kaski tez trochę uzbieramy :lol: , bo z moich bazarków , które kończą się we wtorek będzie ponad 80 zł .

Trzymaj się Miki dzielnie -będzie dobrze !

Pisałyście , że to poważna operacja -czy w schronie są na tyle dobrzy weci ?

W SCHRONISKU NIE MA DOSWIADCZONYCH WETÓW ,A DOTEGO NIESTETY JEST TO SCHRON I WARUNKI JAKIE SA TO KAZDY WIE (JEDNAK ROBIA CO MOGA ,A NIE TAK JAK W INNYCH SCHRONACH ZARAZ USYPIAJA)
kazdy doswiadczony wet ucieka jak tylko sie wyszkoli do prywatnych gabinetow.
Najlepiej skomplikowane opercje zwlaszcza kedy sa to staruszki schorowane wykonywac poza schronem ,tylko skad brac pieniedzy na wszystkie te dziadki:shake: ten jest jednym z bardzo wielu.
Miki ma bardzo zle wyniki watroby:shake: , operacja jest wskazana ale po operacji Miki musialby znalesc dom przynajmniej tymczas.