sleepingbyday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 podpisuje sie pod postem pixie, jakiej pomocy potrzeba!? Quote
malagos Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Pewnie, ze szwy po 10 dniach moze zdjać każdy lekarz. Czekamy na wieści... Quote
Marzenuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Szarlotka jest tu: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
arwenka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 przepraszam za brak wiesci. bylam strasznie zalatana w weekend i wczoraj:/ ale szwy juz zdjete. zdejmowal je ten sam wet co robil zastrzyki. szwy byly supelkowe, wiec troche zajelo ich zdjecie, ale sunia byla cudowna. na poczatku nie chciala dac sie przewrocic na bok, ale potem lezala baaardzo grzecznie, nawet podczas dezynfekcji. ona jest takim madrym ciapkiem a nikt jej nie chce jak na razie. dzisiaj moja siostra podrukowala ogloszenia i ma powyklejac u siebie na ursynowie. jak tlyko dostane kopie, poobklejam kabaty i gdize mnie jeszcze poniesie. troche sie zabieram do calej roboty jak slimak, ale mam tyle na glowie. wlasnie dizsiaj mi sie przypomnialo, ze do jutra musze zaplacic vat i zlozyc deklaracje:/ nowy semestr sie zaczal tydzien temu, a mnei jeszcze nie bylo na wydziale:/ ogolnie to za cala dotychczasowa opieke nad sunia zaplacilam 40zl (2 x antybiotyk i wydlubywanie niteczek) + 7zl za pyralgine. (mtf podaj mi nr konta, bo dostalam zdecydowanie za duza dotacje:) ) jedzenia mam na miesiac dla suczki, albo i wiecej, bo ona jakos specjalnie duzo to nei je. niby wazy tlyko 6 kg mniej niz moj pies, a je polowe tego co on.. Quote
pixie Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 arwenko:loveu: dziękujemy za super opiekę! Szarlotka pewnie nie chce wadzic, i chce jak najdluzej zostac u Ciebie:cool3: dlatego taka grzeczna czy juz lepsze relacje z rezydentami, a raczej rezydentka? mtf :loveu:podziekowania od Szarlotki za wsparcie finansowe arwenki Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 wszystko dobrze, tylko dom potrzebny. to sliczna, łagodna, mądra suńka,bedzie idealnym towarzyszem! Quote
kometa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 sorry za offa http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-bizuteria-na-pirata-bez-oka-do-14-03-a-132350/#post11859230 Quote
arwenka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ogloszenie suczki ogloszenie suczka.doc mozna sciagnac, wydrukowac i porozwieszac:lol: Quote
arwenka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mozna dorobic nr tel do wyrywania. mi nei wyszlo:oops: ale jeszcze bede probowac. nie jestem w tym najlepsza:roll: Quote
pixie Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 -czy Szarlotka nadal chowa ogon pod siebie? -czy sa nowe fotki? jesli tak mru klania sie trzeci post:razz: przeklej je tam -gdzie sunia jest oglaszana - klania sie drugi post:roll: ogloszenia z numerami telefonow robi swietne i szybko Lady Swallow moze uda mi sie z nia zaGGadac jeszcze dzis arwenko mnie sie nie udalo otworzyc Twojego ogloszenia:shake: czy na allegro ktos ma apetyt na te pyszna Szarlotke ? Quote
mru Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 trzeci post ;) nie pierwszy ;) zrobione. edit: no trzeci :P a fotki są w pierwszym poście chyba tylko te z allegro trzeba dodać... Quote
Marzenuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nie jest to może idealnie, no i nie tak jak chciałam, ale jakoś... ogloszenie suczka.doc Quote
sleepingbyday Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 a co tu zrobić, żeby zdołnlałdowac, bo jakos nie idzę.. mam sie zarejestrować? Quote
Marzenuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Klikasz w link "ogłoszenie suczka.doc", obok jest takie jakby pudełko i zielona strzałka. Otwiera Ci się druga strona, gdzie na dole masz żółty "przycisk" 'wykup konto' a po przeciwnej 'pobierz za darmo'. I w ten klikasz ;) Quote
pixie Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 mru napisał(a):trzeci post ;) nie pierwszy ;) zrobione. edit: no trzeci :P a fotki są w pierwszym poście chyba tylko te z allegro trzeba dodać... mru :loveu::loveu: toż to galeryja cala! a ogłoszeń!!! na pól świata i co? i nie ma chętnych na Szarlotkę?:cool3: Quote
sleepingbyday Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dobra, dzięki. tak wytłumaczyłąś, że żaba by zrozumiała :p Quote
arwenka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dzieki dziewczyny za poprawienie ogloszenia! (marzenus :buzi:) ale czy ja sie doczekam wreszcie jakiegos telefonu w jej sprawie? wszyscy mowia, ze ona na zdjeciach na duza wyglada, mimo,ze jest info, ze to sredni piesek. pomyslalm, ze jej zrobie zdj obok mnie albo innej osoby, ale akurat nie mam aparatu :/ a to taki fajny piechol. jest taka madra. charakterna,ale mozna sie z nia dogadac. wczensiej nie dawala sie sciagac z lozka i jak tylko wreszcie mi sie udalo, to wdrapywala sie z powrotem, a teraz wie, ze to nei jest dl a niej miejsce i nawet kanape w swoim pokoiku (:cool1: ) zostawila w spokoju. ehhh. probujemy dalej, nie od razu rzym zbudowano:lol: Quote
arwenka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jesli moge cos zasugerowac, to moze w tytule watku napiszcie, ze warszawa? Quote
Marzenuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Bo ona właśnie wychodzi na zdjęciach na dużą. Jak ją zobaczyłam, to byłam w szoku. Spodziewałam się wielkiego psa, a tu... ciasto :diabloti: Quote
tomcug Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Mnie też się wydawało, że ona duża. ;) Quote
LadyS Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Podsyłam jeszcze jedno ogłoszenie, zrywane... zrobiłam wcześniej, nie widziałam, że Wy już macie gotowe. Może na coś się przyda... Quote
arwenka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ehh nie jest najlepiej:( szarlotka sie zadomowila i broni obejscia (atakuje i gryzie kazda obca osobe, ktora wchodiz do mieszkania, trzeba ja zamykac za kazdym razem w pokoju). jednak nie jest to pies do kazdych warunkow:( bylby to fantastyczny pies do strozowania lub dla osoby mieszkajacej samotnie. jest baaaardzo ulegla i posluszna w stosunku do wlasciciela (lub wlascicieli, bo mojej przyjaciolki, ktora ze man mieszka tez sie slucha, chociaz na poczatku raz ja ugryzla, ale cale szczescie mja przyjaciolka zareagowala i teraz jest juz ok). na mnie nawet nei warknela, mimo iz sciagalam ja z kanapy, zabieralalm jej buty ktore sobie przywlaszczyla i trzymalam ja na sciaganiu szwow. mam do niej pelne zufanie. ale nie polecalabym jej do domu z dizecmi (na wszelki wypadek). w sumie to tylko komus, kto mieszka sam i przydalby mu sie pies, z ktorym moglby sie czuc bezpiecznie albo na lancuch. suka nie przejawia agresji do ludzi na spacerach, mozna ja glaskac, ani do innych psow (nawet w momencie jak moj pies naskoczyl na jamnika, ktory podbiegl bez smyczy, suka byla niewzruszona). nie atakuje tez ludzi, ktorzy juz sa w domu o ile nie zblizaja sie do jej miejsca - niestety upatrzyla sobie miejsce przy drzwiach. ma donosny glos, ale nie szczeka bez powodu. natomiast jak ktos wchodzi,to mozna zawalu dostac. a,jesli ktos wchodzi a ja ja trzymam, to sie nie rzuca, nawet kladzie sie na plecach:)ale jak mnie nei ma w poblizu, to nikogo nei wpusci. Quote
mtf zalesie Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 czy ja dobrze rozumiem ze ona nadaje sie na lancuch Quote
Recommended Posts