MateUsz Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wyniki przeklejone z KLIK Niedziela Młodsza: 1. Dziewczynka z Shibą (czy coś w tym stylu) 2. Dziewczynka z Akitą Amerykańską 3. Maria Mika Shoreland's EXPENSIVE HOBBY Aussie Starsza: 1. Ola Szydłowska ze Springerem + Zw. Dnia 2. Mateusz Legieta z Pudlem średnim brązowym 3.Florentyna Matura z Afghanem 4.Kinga Pietrucha z Aussie Gratuluje wszystkim Quote
MateUsz Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Jakby miał ktoś foty to byłoby super :D Quote
Zuza i Noddy Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ja niestety nie dojechałam. Gratulacje dla wszystkich. Quote
martyna. Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Gratulacje :loveu::loveu: Ja juz dni odliczam do walentynkowej wystawy :lol: Quote
Pietruszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mam pytanko jedno, czy dawali jakieś upominki za miejsca, bo zapomniałam wcześniej podejść i wziąść karte oceny? Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nie było upominków a karty oceny dla spóźnialskich były potem do odebrania w sekretariacie. Tylko za 1 miejsce obu grup były puchary. A mój psiak musiał z powodów osobistych właścicielki jechać do domu, a że na szybko nie chciało mi się nic szukać już, latać i zmieniać, to nie wystąpiłam. :lol: Quote
Recommended Posts