Illusion Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 http://i878.photobucket.com/albums/ab346/bo-ness/spacerzluna/jot13.jpg Gdzie kupiłaś takie ładne kwiatuszki? :evil_lol: http://i878.photobucket.com/albums/ab346/bo-ness/spacerzluna/jot0.jpg Super :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Rano to wlasnie najlepsze foty wychodza! no i nie zapominaj o innych galeriach :D Quote
Boness. Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 deer_1987 napisał(a):Rano to wlasnie najlepsze foty wychodza! no i nie zapominaj o innych galeriach :D ... znaczy po 18 :evil_lol: Zapomniałam zaznaczyć, że chodzi o późniejsze godziny :eviltong: Już do Was wpadam :D Quote
taxelina Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Boness. napisał(a):... znaczy po 18 :evil_lol: Zapomniałam zaznaczyć, że chodzi o późniejsze godziny :eviltong: Już do Was wpadam :D no ale po 18 to jeszcze lepsze bo ok 20-21 zachod slonca :D ostatnio wlasnie przed 20 poszlismy na spacer i przed 22 wrocilismy i fajne fotki nam wyszly :) gdyby sherry nie rozkopala mrowiska to by nas miliony mrowek nie obsiadly i bysmy mogli tam dluzej zostac :/ Quote
Czasowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Witamy! Tym razem powracam na stałe XD Odwiedzę tylko znajomych i uzupełnię galerię Fudzia. Za jakąś godzinkę powinny być parę zdjęć z ostatnich kilku dni A kotki faktycznie aktywne ;pp Quote
przeszlus Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Puk,puk Dzisiaj przejrzałem znowu cała galerie bo nic tu nie ma :( No ale na blogu coś tam wstawiasz.Czytacie ich prawda ??? deer_1987 napisał(a):no ale po 18 to jeszcze lepsze bo ok 20-21 zachod slonca :D ostatnio wlasnie przed 20 poszlismy na spacer i przed 22 wrocilismy i fajne fotki nam wyszly :) gdyby sherry nie rozkopala mrowiska to by nas miliony mrowek nie obsiadly i bysmy mogli tam dluzej zostac :/ tak,ale to wy a nie my,znaczy one. To inna strefa oświetlenia, u was zachód jest później, co prawda, nie jakoś dużo póxniej.Ale wexmy sobie moje tereny a granica przeciwległa, z Niemcami, mięcy zachodem u nas a tam jest coś 43 minuty różnicy. Quote
taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Przeszlus raz to jest start temat, dwa strefa czasowa jest ta sama :P Quote
Recommended Posts