Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Rano to wlasnie najlepsze foty wychodza!

no i nie zapominaj o innych galeriach :D

... znaczy po 18 :evil_lol: Zapomniałam zaznaczyć, że chodzi o późniejsze godziny :eviltong:

Już do Was wpadam :D

Posted

Boness. napisał(a):
... znaczy po 18 :evil_lol: Zapomniałam zaznaczyć, że chodzi o późniejsze godziny :eviltong:

Już do Was wpadam :D

no ale po 18 to jeszcze lepsze bo ok 20-21 zachod slonca :D ostatnio wlasnie przed 20 poszlismy na spacer i przed 22 wrocilismy i fajne fotki nam wyszly :) gdyby sherry nie rozkopala mrowiska to by nas miliony mrowek nie obsiadly i bysmy mogli tam dluzej zostac :/

Posted

Witamy!

Tym razem powracam na stałe XD Odwiedzę tylko znajomych i uzupełnię galerię Fudzia. Za jakąś godzinkę powinny być parę zdjęć z ostatnich kilku dni

A kotki faktycznie aktywne ;pp

• 1 year later...
Posted

Puk,puk Dzisiaj przejrzałem znowu cała galerie bo nic tu nie ma :(
No ale na blogu coś tam wstawiasz.Czytacie ich prawda ???

deer_1987 napisał(a):
no ale po 18 to jeszcze lepsze bo ok 20-21 zachod slonca :D ostatnio wlasnie przed 20 poszlismy na spacer i przed 22 wrocilismy i fajne fotki nam wyszly :) gdyby sherry nie rozkopala mrowiska to by nas miliony mrowek nie obsiadly i bysmy mogli tam dluzej zostac :/

tak,ale to wy a nie my,znaczy one. To inna strefa oświetlenia, u was zachód jest później, co prawda, nie jakoś dużo póxniej.Ale wexmy sobie moje tereny a granica przeciwległa, z Niemcami, mięcy zachodem u nas a tam jest coś 43 minuty różnicy.