Boness. Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='deer_1987']nikt nie mogl wejsc od wczoraj do dzisiaj do 18 No wiem właśnie :cool1: Beznadziejnie wykonane, ale przeciągali się patyczkiem :p Quote
Boness. Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Z zoo, byłam z Czarnulką i siostrą :cool3: Wreszcie mogłam pofocić coś innego niż psy :D Śliczny był ten koniś :loveu: Quote
Boness. Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Dobrze, że te sztuczne... :diabloti: To tak beznadziejnie poucinane, ale kraty były :placz: Quote
Boness. Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Najlepsze zwierzątko :loveu: Mogłam je głaskać bez obawy, że stracę cokolwiek, w dodatku samo się łasiło :p Irbisek :cool3: Fotka jest jaka jest, bo przez szybę. j.w. A tu za daleko dla mojego obiektywu :( Quote
taxelina Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 No wlasnie dlatego lubie nasze zoo - tylko ptaki maja kraty i wilki. tak to inne zwierzaki w wiekzosci takie piekne jak naturalne wybiegi :D Quote
Boness. Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Niestety przez kraty. Tu już troszkę poustawiałam w aparacie i już się tak nie odbijało, ale jak widać dalej nie najlepiej. No tu już szyba bardzo przeszkadza :-( Tu aż tak, że zmieniłam kolory :cool1: Wszystko :D Quote
Boness. Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 deer_1987 napisał(a):No wlasnie dlatego lubie nasze zoo - tylko ptaki maja kraty i wilki. tak to inne zwierzaki w wiekzosci takie piekne jak naturalne wybiegi :D Ciekawe, czy u nas kiedyś tak będzie.. :cool1: Fajnie by było, jakby zwierzaki miały wybiegi 'prawie jak naturalne', lepiej by się pewnie czuły (i lepiej by się fociło..) W ogóle już chyba wilków nie ma :-( Nie byłam tam jakieś trzy lata, był tylko jeden wilk (grzywiasty), ale sobie leżał tylko i patrzał. A, że był daleko to nie mam fotek :( Quote
taxelina Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 to zoo niedaleko nas placisz w sumie drogo ale do konca roku masz juz darmowe wejscia :D tylko jedzenie i pamiatki kosztowac bedzie. wiec sie wybieramy niedlugo znow zeby wykorzystac bo rok temu kupilismt bilety i tylko raz bylismy.. Quote
asiunia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Widzę że teraz coraz wiecej osób się do ZOO wybiera;)ja byłam w święta wielkanocne więć póki co robie przerwe:evil_lol: Quote
Czasowa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 asiunia napisał(a):Widzę że teraz coraz wiecej osób się do ZOO wybiera;)ja byłam w święta wielkanocne więć póki co robie przerwe:evil_lol: Ja byłam w zeszłym roku. :roll: Nic nowego. Cały czas to samo u Nas. Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ja muszę się do Poznania do nowego zoo przejechać:cool3:. Wypada odwiedzić nową słoniarnię:razz:. P.S jakiś czas temu byłam we Wrocławiu w zoo napaliłamsiena wilki i ich nie widziałam:( Quote
Czarnulka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 sunshine napisał(a):ja muszę się do Poznania do nowego zoo przejechać:cool3:. Wypada odwiedzić nową słoniarnię:razz:. P.S jakiś czas temu byłam we Wrocławiu w zoo napaliłamsiena wilki i ich nie widziałam:( Boness. tez sie napaliła na wilki ale był tylko grzywiasty podobny do lisa...:-(:-(:-( Quote
Czarnulka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 asiunia napisał(a):Gdzie nowe fotki Jimmy'ego?:placz: No własnie.. Quote
Boness. Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='deer_1987']to zoo niedaleko nas placisz w sumie drogo ale do konca roku masz juz darmowe wejscia :D tylko jedzenie i pamiatki kosztowac bedzie. wiec sie wybieramy niedlugo znow zeby wykorzystac bo rok temu kupilismt bilety i tylko raz bylismy.. Aaa, jak fajnie :D [quote name='border_collie&westie']Fajne zoo :cool3: [quote name='asiunia']Widzę że teraz coraz wiecej osób się do ZOO wybiera;)ja byłam w święta wielkanocne więć póki co robie przerwe:evil_lol: Bo można fotki porobić :evil_lol: [quote name='Czasowa']Ja byłam w zeszłym roku. :roll: Nic nowego. Cały czas to samo u Nas. [quote name='sunshine']ja muszę się do Poznania do nowego zoo przejechać:cool3:. Wypada odwiedzić nową słoniarnię:razz:. P.S jakiś czas temu byłam we Wrocławiu w zoo napaliłamsiena wilki i ich nie widziałam:( No ja też chciałam wilki, a tu nic... :shake: Nie no: [quote name='Czarnulka']Boness. tez sie napaliła na wilki ale był tylko grzywiasty podobny do lisa...:-(:-(:-( był jeden :razz: [quote name='asiunia']Gdzie nowe fotki Jimmy'ego?:placz: [quote name='Czarnulka']No własnie.. Już wstawiam. Ze spacerku z Czarnulką. Ta fotka mi nie wyszła, ale wstawiam ze względu na pozy psów :eviltong: Quote
Boness. Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Teraz będą tak nie po kolei :cool1: Przygniatanie wujka Jima :diabloti: Quote
Czarnulka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/2610/sp18v.jpg Ale mine lUnka strzeliła..Dawno u nas w galeri nie byłas moze odwiedzisz nas? Quote
Boness. Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Czarnulka']http://img15.imageshack.us/img15/2610/sp18v.jpg Ale mine lUnka strzeliła..Dawno u nas w galeri nie byłas moze odwiedzisz nas? Zaraz wejdę ;) Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Boskie fotki :loveu: a te ze zachodzącym słońcem szczególnie :loveu: Quote
Boness. Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Czarnulka z całą trójką :cool3: Zachód :D Quote
Bartiśkowa_ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witamy Śliczne zdjęcia :loveu::loveu: a ten zachód Quote
Recommended Posts