Illusion Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 http://img34.imageshack.us/img34/4798/i18.png Cudne spojrzenie :loveu:. A "niechcemisię" to żadna wymówka :eviltong:. Quote
Czasowa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... za mało fot, o za mało. W zupełności za mało. :mad: Quote
Shaunell Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wszystko boskie, ale ten jego jęzor w dwóch ostatnich fotkach w pierwszym poście najlepszy :eviltong: :loveu: No i jak Jii sobie radzie we frisbee? Coraz lepiej? Kiedy startujecie w DCDC? :diabloti: Quote
Feigned Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 te ostatnie zdjęcie Jimmiego jest świetne :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://img151.imageshack.us/img151/6899/i25.png Piękne spojrzenie Jimma :loveu::loveu::loveu: http://img34.imageshack.us/img34/4798/i18.png Ah Bona też niczego sobie :loveu::multi: Quote
Boness. Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Czasowa, dzisiaj będzie więcej :razz: Idziemy na spacer z Keksem i tym razem wezmę Bonkę. Ona sama nie jest zaczepna, myślę, że chociaż zacznie ją tolerować. border_collie&westie napisał(a):Wszystko boskie, ale ten jego jęzor w dwóch ostatnich fotkach w pierwszym poście najlepszy :eviltong: :loveu: No i jak Jii sobie radzie we frisbee? Coraz lepiej? Kiedy startujecie w DCDC? :diabloti: Dzięki! :loveu: A Frisbee coraz lepiej ;) Czym robi się starszy tym bardziej nakręcony. Teraz widać ogromną różnicę między okresem, w którym miał 3-5 miesięcy, a tym, kiedy miał już 6 i do teraz. Szkoda, że jeszcze nie mogę sobie pozwolić na wysokie rzuty, bo trudno mi go jednocześnie uczyć gonienia lecącego dekla :razz: A już go uczę na niskich rzutach, przy których nie musi skakać, ale te rzuty są bardzo krótkie, wręcz łapane zaraz po wypuszczeniu dysku. Dalszych jeszcze nie dogania. Haha, no co Ty, ten wypłosz na DCDC :evil_lol: Feigned, Bartiśkowa_ dziękujemy! :loveu: Quote
Shaunell Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To świetnie! :cool3: :loveu: Boness. napisał(a): Haha, no co Ty, ten wypłosz na DCDC :evil_lol: A żebyś się nie zdziwiła, że nawet moją Mi, która nic z frisbee nie rozumie da się nauczyć :razz: Ty babo, nie wierzysz w swojego własnego psa :diabloti: :eviltong: Quote
Boness. Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Raczej chodzi mi o to, że przy tylu psach, ludziach to on miałby gdzieś mnie stojącą z paroma deklami :evil_lol: Muszę się pochwalić... mój pies pływa ! W dodatku aportuje z wody ! :multi: Dzisiaj wzięłam dyski i się bawiłam z dwoma psami (Keksem i Jimmym, Bonkę to nie interesuje). Keksikowi się podobało, chociaż mój zazdrosny wariat oczywiście wyrywał mi z rąk ( :cool1: ) jak się bawiłam z jamnikowatym. I jakoś tak rzuciłam mu to daleko, żebym miałam chwilkę dla drugiego psa i jak po chwili zauważyłam poleciało kawałek do wody. To sobie myślę, że za godzinę najwyżej przypłynie do brzegu, a tu mój Jim wbiega do wody, skacze i nagle - mega niezdarnie - płynie po dysk! :-o Normalnie zdziwiło mnie to, bo tylko dwa razy pływał "z własnej woli" - raz popłynął bliziutko po piłeczkę (o następnym rzucie ją olał..) i raz za Goldenką (wyglądało jakby żabką :evil_lol: ). Spróbowałam rzucić mu jeszcze raz, blisko, jakby mu się odechciało, a on znowu popłynął. I takim sposobem mój pies zaczął aportować z wody :razz: Najpierw jak to on: zadkiem w dół i tylko przednimi łapami machał (mimo to za wszelką cenę nie pozostawił Frisbee w wodzie), po kilku rzutach się nawet "wyrobił" i pływał normalnie. Nawet nie wiecie, jaka byłam z niego dumna! :loveu::loveu: Ciekawe, czy to było chwilowe, czy dalej będzie chciał... Jak nie to się chyba załamie :placz: Fotki, w większości są te, na których Jim pływa - niedawno nazywałam moje psy antywodnymi :lol: No i są beznadziejne :eviltong: PS. ta wiadomość jest z wczoraj, ale nie chciało mi się jej wcześniej wstawiać :eviltong: Quote
Boness. Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Tutaj prawie nurkuje po Frisbee - pisałam, że stara się za wszelką cenę donieść aport Bona polująca na Jima :-D j.w. Quote
Boness. Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Tak Jii rozpoczyna pływanie - kiedy kończy mu się grunt pod łapami wybija się i dopiero płynie Quote
Boness. Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Kiedy dwa psy mają dyski... ... zawsze lepszy jest ten kolegi :roll: I to wszystko :D Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 http://img141.imageshack.us/img141/9591/w13.png nie odda.. prawdziwy jamnik :D Quote
Czasowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jiiiiiiiiiiiiiiiiii pływa Cudnie. A jaki On uroczy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Boness. Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='deer_1987']http://img141.imageshack.us/img141/9591/w13.png nie odda.. prawdziwy jamnik :D Haha, a wiesz, jak goni po rollera? Myślałam, że takie niskopodłogowe nie mogą aż tak zasuwać :oops: :evil_lol: Czasowa, dzięki :loveu: Quote
Berneska Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/2499/w15.png - ale zaje*iście tutaj dał łapki :loveu::loveu::loveu: Quote
Boness. Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 :lol: Gęsiego :cool3: To już wszystkie :D Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja moich nie moge zainteresowac... niunia to w ogole nie zna zabawke a sherry pogoni za pilka. Quote
Bartiśkowa_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Śliczne fotki :loveu::loveu: Dziękujemy za dzisiejszy spacerek było napradę super Quote
Boness. Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 deer, u mnie na szczęście Jim bardzo lubi zabawki :multi::multi: A jeśli o jamniorka chodzi to nie wiem jak z nim, ale podczas spacerku poszurałam po ziemi, puszczałam rollerki i się spodobało :razz: Dzisiaj odbył się spacerek z Berneską, Bartiśkową i wilczandą ;) No i oczywiście paroma napotkanymi psiakam. Pogoda była beznadziejna... hm, dlatego mam tylko cztery, fatalne fotki :evil_lol: Chociaż jeśli są na nich takie fajne psiaki to tego się aż tak nie zauważa :lol: :oops: Jii, Lunka, rozmazana Boń i napotkany seterek ;) Bartisek :loveu: Jii i Łowca :loveu: Lunka :loveu: Te białe plamy to efekt kropli wody na obiektywie :oops::oops: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Szkoda że tylko cztery ale pogoda była takaże ciężko było zrobić jakiekolwiek zdjecie :roll: Jaka ładna Bartiśkowa fotka dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Czasowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Heh. Jaki cudny. A ja fotki z plaży z Hanią i misią dam do galerii. Nad zachodem słońca. Quote
Recommended Posts