Boness. Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Haniu, on mi sięga do kolana ;) A co do dysków to mam zamiar kupić SofFlite'y i tymi się bawić zamiast gumowym :cool3: Dziękiii! :loveu: Podchody do wilka :lol: Przed Boniakiem chłopcy stoją na baczność :evil_lol::evil_lol: :eviltong: Nie udało mi się uwiecznić jak obaj trzymali w pyskach ten patyk :-( AAA, mój patyczek! Quote
Boness. Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Bona też lubi patyki.. :razz: Potwór :evil_lol: Quote
Shaunell Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To nie wiem co z tym jest... Chyba tylko na zdjęciach wydaje się taki duży... Zdaje mi się, że jest większy niż wtedy kiedy go widziałam... http://img34.imageshack.us/img34/505/aw3.png To jest... To jest normalnie super! :evil_lol: A widzisz - nawet na fotce wygląda jakby Jimm dorównywał wielkością Łowcy :diabloti: http://img268.imageshack.us/img268/6441/aw7.png :loveu: A co do dysków - ja też wolę plastikowe, ale jak Misia ich nie lubi to co mam poradzić :shake: Quote
taxelina Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Piekne kolory zdjec ale sama jestem zadowolona z tego aparatu :D Quote
Boness. Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Bo oni są podobnego wzrostu, ale Łowca już go przerasta ;) deer, dzięki :oops: Dzisiaj sesja apaszkowo-jimowa :D Kurcze..... no niestety beznadziejne, ale poza mi się spodobała... :oops: Quote
Dynamique Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Slicznie :loveu::loveu::loveu: Bardzo podobają mi się twoje fotki :razz: Quote
taxelina Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Sliczne te domowe! moj aparat znow ma sasiadka... eh w koncy przestane pozyczac bo ona ma problem zeby oddac - czesto bo pracuje na popoludniowieczory i wraca nad ranem ale tez bo zapomina :( zaraz jej sms bede pisac bo ja dzis jade do innego miasta i chce moc focic!!!!! mimo ze nie jade z psami tylko do pracy to chce miec moj aparat i moc focic!! Quote
Shaunell Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nie no, on jest boski!!!! :loveu: Nie wiem, który raz to mówię, ale naprawdę... Quote
zuza:D Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ale Jimmy jest słodki:lol: Nie wiedziałam, że tak się u Was znalazł. Quote
Illusion Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 http://img40.imageshack.us/img40/3112/94693799.png Ale z niego słodziak :loveu:. Na takiego nie można się pewnie zbyt długo denerwować :evil_lol:. Quote
Boness. Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Ojj, żebyście wiedziały, że można :eviltong: On tylko tak na fotkach wychodzi :cool1: Ale dzisiaj w parku był bardzo grzeczny ;) W parku to biega na dłuuugiej lince, bo wiadomo, że tam psów najwięcej, po za tym wreszcie miałam chwilkę, żeby z nim poćwiczyć przywołanie. I co zauważyłam? Że on czasami po prostu zapomina o wszystkim co go otacza i jest skupiony tylko na swoim celu. Wystarczyło delikatnie pociągnąć linkę i sobie przypominał, że ma przyjść :razz: Puściłam go potem bez, to troszkę mniej grzeczny był :mad: A jak pięknie latał za dyskami (znalazłam je w torbie :eviltong: ) ! I już zaczął się przeciągać tak porządnie :loveu: Quote
Illusion Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To ja gratuluję sukcesów związanych z deklami i życzę dalszych ;). Quote
Boness. Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 RCookie dziękujemy! :loveu:Dzisiaj znowu beznadziejna pogoda.. Niby słońce i cieplutko, a wystarczyła chwila i lunęło :shake: Fotki jakoś tak "nie po kolei" Quote
Boness. Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 "Zabiłem wilka, cóż to dla mnie wilk..." :lol: "... albo on mnie!" :-o Quote
Boness. Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Tutaj zniszczyłam kolory, bo chciałam rozjaśnić.... :oops::oops: :loveu: Quote
Boness. Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Koniec. Dzisiaj postarałam się, żeby było dużo, więc mogą być trochę monotonne, czy coś :oops: Quote
taxelina Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/5636/t10.png ale dlugi jezyk :P Quote
Boness. Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 :eviltong: To może ja przedstawię resztę mojego zwierzyńca ;) Mimi, kotka, 6 letnia Frania (Franciszka :lol:), kotka, 2,5 letnia Obie kotki są wysterylizowane. I dwa kochane ogonki, pierwsza to Quka (szczurka siostry), a druga Vitka (moja szczura) Vitka z Boną A tak sobie śpią :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ooo szczurki! mielismy dwa, przekochane zwierzaki! Quote
Shaunell Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Śliczne fotki, i Bony, i Jimma, i Łowcy i reszty zwierzyńca :loveu: ;) Quote
wilczanda Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dawno nie zaglądałam, a jak dziś zajrzałam to i psy i szczury i koty!:-o Boness, fajny ten Twój zwierzyniec!:loveu: Jimmi jest cudny i na żywo i na zdjęciach!:loveu: Najlepszy w wersji udomowionej!:evil_lol: Dzięki za zdjęcia mojego psiura z piłeczką!:-) Złodziej!:diabloti: Quote
Boness. Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='deer_1987']Ooo szczurki! mielismy dwa, przekochane zwierzaki! O, tak! To są zdecydowanie najlepsze (przynajmniej dla mnie, a miałam jeszcze myszki, chomiki, świnkę morską, króliki) "klatkowe" zwierzątka ;) Nasze oczywiście nie siedzą całe życie w klatce, wypuszczamy je żeby sobie połaziły oczywiście z daleka od psów ;) Są baaardzo towarzyskie, ciekawskie, szczególnie moja Vitka. Taka całuśna dziewczynka :loveu: deer, Haniu, Karolino dzięki :oops: Quote
Recommended Posts