Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haniu, on mi sięga do kolana ;) A co do dysków to mam zamiar kupić SofFlite'y i tymi się bawić zamiast gumowym :cool3:

Dziękiii! :loveu:

Podchody do wilka :lol:

Przed Boniakiem chłopcy stoją na baczność :evil_lol::evil_lol: :eviltong:

Nie udało mi się uwiecznić jak obaj trzymali w pyskach ten patyk :-(

AAA, mój patyczek!

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie wiem co z tym jest... Chyba tylko na zdjęciach wydaje się taki duży... Zdaje mi się, że jest większy niż wtedy kiedy go widziałam...

http://img34.imageshack.us/img34/505/aw3.png
To jest... To jest normalnie super! :evil_lol:
A widzisz - nawet na fotce wygląda jakby Jimm dorównywał wielkością Łowcy :diabloti:

http://img268.imageshack.us/img268/6441/aw7.png
:loveu:

A co do dysków - ja też wolę plastikowe, ale jak Misia ich nie lubi to co mam poradzić :shake:

Posted

Bo oni są podobnego wzrostu, ale Łowca już go przerasta ;)

deer, dzięki :oops:

Dzisiaj sesja apaszkowo-jimowa :D

Kurcze..... no niestety beznadziejne, ale poza mi się spodobała... :oops:

Posted

Sliczne te domowe!

moj aparat znow ma sasiadka... eh w koncy przestane pozyczac bo ona ma problem zeby oddac - czesto bo pracuje na popoludniowieczory i wraca nad ranem ale tez bo zapomina :( zaraz jej sms bede pisac bo ja dzis jade do innego miasta i chce moc focic!!!!! mimo ze nie jade z psami tylko do pracy to chce miec moj aparat i moc focic!!

Posted

Ojj, żebyście wiedziały, że można :eviltong: On tylko tak na fotkach wychodzi :cool1:

Ale dzisiaj w parku był bardzo grzeczny ;) W parku to biega na dłuuugiej lince, bo wiadomo, że tam psów najwięcej, po za tym wreszcie miałam chwilkę, żeby z nim poćwiczyć przywołanie. I co zauważyłam? Że on czasami po prostu zapomina o wszystkim co go otacza i jest skupiony tylko na swoim celu. Wystarczyło delikatnie pociągnąć linkę i sobie przypominał, że ma przyjść :razz: Puściłam go potem bez, to troszkę mniej grzeczny był :mad: A jak pięknie latał za dyskami (znalazłam je w torbie :eviltong: ) ! I już zaczął się przeciągać tak porządnie :loveu:

Posted

RCookie dziękujemy! :loveu:Dzisiaj znowu beznadziejna pogoda.. Niby słońce i cieplutko, a wystarczyła chwila i lunęło :shake:

Fotki jakoś tak "nie po kolei"

Posted

:eviltong:

To może ja przedstawię resztę mojego zwierzyńca ;)

Mimi, kotka, 6 letnia

Frania (Franciszka :lol:), kotka, 2,5 letnia

Obie kotki są wysterylizowane.

I dwa kochane ogonki, pierwsza to Quka (szczurka siostry), a druga Vitka (moja szczura)

Vitka z Boną

A tak sobie śpią :loveu::loveu:

Posted

Dawno nie zaglądałam, a jak dziś zajrzałam to i psy i szczury i koty!:-o Boness, fajny ten Twój zwierzyniec!:loveu: Jimmi jest cudny i na żywo i na zdjęciach!:loveu: Najlepszy w wersji udomowionej!:evil_lol: Dzięki za zdjęcia mojego psiura z piłeczką!:-) Złodziej!:diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']Ooo szczurki! mielismy dwa, przekochane zwierzaki!

O, tak! To są zdecydowanie najlepsze (przynajmniej dla mnie, a miałam jeszcze myszki, chomiki, świnkę morską, króliki) "klatkowe" zwierzątka ;) Nasze oczywiście nie siedzą całe życie w klatce, wypuszczamy je żeby sobie połaziły oczywiście z daleka od psów ;) Są baaardzo towarzyskie, ciekawskie, szczególnie moja Vitka. Taka całuśna dziewczynka :loveu:

deer, Haniu, Karolino dzięki :oops: