taxelina Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Boness. napisał(a):Olympus E-420 :eviltong: Nie jest to jakiś cud, ale dla mnie wystarczający :razz: No to wreszcie znalazlam odpowiednia osobe! masz gg? to ci powiem czemu jestes odpowiednia :D Quote
Boness. Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Z wczorajszego spacerku z wilczandą :D Fatalna pogoda była. Raz lało, a raz świeciło słońce. Nawet burza nas złapała :shake: Ale to jak wędrowaliśmy na Dolinę, potem przeszła :multi: Sznureczek jimowej piłki został naturalnie skrócony (nie za sprawą Łowcy) :diabloti: Buziak? :evil_lol: Quote
wilczanda Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Super extra zdjęcia!:loveu: ps.Blog Łowcy jest zasilony nowymi fotami!(nie są ekstra)Uwierzycie, że z 50 zdjęć tylko 4 były jakie takie?:shake: Wszystkie prawie nie doświetlone(usunięte):shake: http://www.dogomania.pl/forum/f80/lowca-paczka-136893/index3.html#post12279139 Link do bloga Łowcy!:oops: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ja tu po raz pierwszy :) Wpadłam przypadkiem, ale wystarczyło... Wystarczyło by oszaleć na punkcie Jimmi'ego :mdleje: Boszzz on jest niesamowity :loveu: I biało-czarny :oops: A ja mam zboczenie na tym punkcie :oops: :evil_lol: http://img512.imageshack.us/img512/6940/83852565.png :loveu: Jesli kiedyś, gdzieś, ktoś nagle porwie Ci go i zacznie uciekać to wiedz, że będę to ja :evil_lol: Quote
Shaunell Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ja Wam zazdroszczę tych spacerów!!! A dla mnie pogoda na spacer każda jest dobra. Jeśli się świetnie bawi, można zapomnieć o deszczu :cool3: Quote
Boness. Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 :: FiGa ::, witamy! Okej, będę uważać :evil_lol: A co do biało-czarnego, to już nie raz słyszałam, że ma coś z dalmatyńczyka :-o border_collie&westie ja już ze słonecznych spacerów wracam cała w błocie i piachu, a co dopiero jak pada.. :cool1: Dzisiaj wzięłam Jimkowi do parku jego gumowe frisbee. Cały czas pracuję nad przynoszeniem dysku, więc w większości się z nim bawiłam z ręki, żeby wiedział, jak to fajnie jak przyniesie :cool3: Ale akurat bardzo ładnie się bawił, nie musiałam zbierać frisbee z podłogi, bo patyków się nigdy pani nie oddaje :shake: A z talerzykiem podbiegał do mnie, chociaż zanim podbiegł to jeszcze chwile poskakał, pobiegał, ale naprawdę chwilę. I muszę zacząć nakręcać go na plastikowe Competitiony, bo jak na razie jakoś mu się nie chce nimi nawet przeciągać :-( Quote
Czasowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Pamiętam jak byłam zaskoczona, że masz borderowatego psa =) pozdro Quote
taxelina Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mam 40-150 mm!! Co prawda mial bys tanszy niz sie okazalo ale ze mi odlozyli na bok ostatni egzemplarz a potem wyszlo ze drozej to ciezko bylo nie wziasc. to prezent od Tz ;) ale nie bylo okazji jeszcze tego przetestowac. natomiast 14-42mm sa u mnie zdjecia juz :) Quote
Boness. Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Już wstawiam ;) deer, super! :multi: Już zazdroszczę :cool1: Odwiedzę galerię jak znajdę chwilkę czasu nie tylko na wstawienie swoich fotek ;) Pogoń :razz: Quote
Boness. Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Aaaa, kasztan! :evil_lol: Łapać go :razz: Tak wiem, linia horyzontu przeraża :oops::oops: Quote
taxelina Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ja tylko sie zastanawialam czemu w tytule tylko jedna psinka jak na fotkach dwie? Quote
Boness. Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Bo wstawiam te same fotki do obu galerii :lol: Quote
taxelina Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Aha bo ty im wspolnej nie zalozylas ttlko masz dwa psiaki i dwie galerie :P Quote
Shaunell Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ooo, dopiero teraz zobaczyłam, że są nowe fotki :oops: Ale ja jeszcze nie mogę się nadziwić jak te Jimmy rośnie i rośnie... Kiedyś on w ogóle przestanie? :diabloti: A ta jest taka słodka... :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Boness.'] Tak wiem, linia horyzontu przeraża :oops::oops:Co Ty bredzisz, tam z górki było :evil_lol: http://img34.imageshack.us/img34/8281/bj9.png :loveu::loveu: Quote
Boness. Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 deer, bo ja Bonce pierwszej zrobiłam, a potem do mnie Jimmy trafił i nie zmieniałam na wspólną ;) Haniu Jii wbrew pozorom wcale taki duży nie jest :eviltong: :: FiGa ::, :evil_lol: Dzisiaj wreszcie wzięłam plastikowe dyski na spacer... cóż, trochę się nawet nimi zainteresował, ale tylko na początku. btw to trudno rzucać i robić fotki jednocześnie :cool1: Quote
Shaunell Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jak to nie jest duży? Ci się tylko tak wydaje, bo go widzisz na co dzień, ale jak go zobaczysz raz na jakiś czas to zobaczysz jak urósł. Popatrz sobie na jego fotki jak był mały :diabloti: A fajnie, że Jimm się zainteresowała frisbee. Misia jak pisałam za plastikowym nie lata, może zobaczę co będzie z gumowym... Quote
Shaunell Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jak to nie jest duży? Ci się tylko tak wydaje, bo go widzisz na co dzień, ale jak go zobaczysz raz na jakiś czas to zobaczysz jak urósł. Popatrz sobie na jego fotki jak był mały :diabloti: A fajnie, że Jimm się zainteresowała frisbee. Misia jak pisałam za plastikowym nie lata, może zobaczę co będzie z gumowym... :) Quote
Bartiśkowa_ Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 fajne ma te kropeczki na łpakach i pyszczku :lol: Quote
Recommended Posts