Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boness. napisał(a):
Olympus E-420 :eviltong: Nie jest to jakiś cud, ale dla mnie wystarczający :razz:

No to wreszcie znalazlam odpowiednia osobe! masz gg? to ci powiem czemu jestes odpowiednia :D

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z wczorajszego spacerku z wilczandą :D Fatalna pogoda była. Raz lało, a raz świeciło słońce. Nawet burza nas złapała :shake: Ale to jak wędrowaliśmy na Dolinę, potem przeszła :multi:

Sznureczek jimowej piłki został naturalnie skrócony (nie za sprawą Łowcy) :diabloti:

Buziak? :evil_lol:

Posted

:: FiGa ::, witamy! Okej, będę uważać :evil_lol: A co do biało-czarnego, to już nie raz słyszałam, że ma coś z dalmatyńczyka :-o

border_collie&westie ja już ze słonecznych spacerów wracam cała w błocie i piachu, a co dopiero jak pada.. :cool1:

Dzisiaj wzięłam Jimkowi do parku jego gumowe frisbee. Cały czas pracuję nad przynoszeniem dysku, więc w większości się z nim bawiłam z ręki, żeby wiedział, jak to fajnie jak przyniesie :cool3: Ale akurat bardzo ładnie się bawił, nie musiałam zbierać frisbee z podłogi, bo patyków się nigdy pani nie oddaje :shake: A z talerzykiem podbiegał do mnie, chociaż zanim podbiegł to jeszcze chwile poskakał, pobiegał, ale naprawdę chwilę. I muszę zacząć nakręcać go na plastikowe Competitiony, bo jak na razie jakoś mu się nie chce nimi nawet przeciągać :-(

Posted

Mam 40-150 mm!! Co prawda mial bys tanszy niz sie okazalo ale ze mi odlozyli na bok ostatni egzemplarz a potem wyszlo ze drozej to ciezko bylo nie wziasc. to prezent od Tz ;) ale nie bylo okazji jeszcze tego przetestowac. natomiast 14-42mm sa u mnie zdjecia juz :)

Posted

Już wstawiam ;)

deer, super! :multi: Już zazdroszczę :cool1: Odwiedzę galerię jak znajdę chwilkę czasu nie tylko na wstawienie swoich fotek ;)

Pogoń :razz:

Posted

Ooo, dopiero teraz zobaczyłam, że są nowe fotki :oops:

Ale ja jeszcze nie mogę się nadziwić jak te Jimmy rośnie i rośnie... Kiedyś on w ogóle przestanie? :diabloti:

A ta jest taka słodka... :loveu:

Posted

deer, bo ja Bonce pierwszej zrobiłam, a potem do mnie Jimmy trafił i nie zmieniałam na wspólną ;)

Haniu Jii wbrew pozorom wcale taki duży nie jest :eviltong:

:: FiGa ::, :evil_lol:

Dzisiaj wreszcie wzięłam plastikowe dyski na spacer... cóż, trochę się nawet nimi zainteresował, ale tylko na początku.

btw to trudno rzucać i robić fotki jednocześnie :cool1:

Posted

Jak to nie jest duży? Ci się tylko tak wydaje, bo go widzisz na co dzień, ale jak go zobaczysz raz na jakiś czas to zobaczysz jak urósł.
Popatrz sobie na jego fotki jak był mały :diabloti:

A fajnie, że Jimm się zainteresowała frisbee. Misia jak pisałam za plastikowym nie lata, może zobaczę co będzie z gumowym...

Posted

Jak to nie jest duży? Ci się tylko tak wydaje, bo go widzisz na co dzień, ale jak go zobaczysz raz na jakiś czas to zobaczysz jak urósł.
Popatrz sobie na jego fotki jak był mały :diabloti:

A fajnie, że Jimm się zainteresowała frisbee. Misia jak pisałam za plastikowym nie lata, może zobaczę co będzie z gumowym... :)