Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, a ta fotka co się wtedy nie otwierała, to rzeczywiście super! :loveu: Fajnie, że Jimm umie slalom...

No i co do tej trójki - super Jimmy, super Bona, super Łowca... Chciałabym też tam kiedyś zobaczyć super Misię, ale nie :shake:, ona przecież się dużych psów boi... :-(

( i nie bez powodu, bo kiedyś została przez dużego psa pogryziona )

Pozdro jeszcze raz i czekamy na nowe focie!

Posted

Dziękujemy pięknie :D

border_collie&westie, czyli spotkałybyśmy się bez Miśki? :-( Jeśli w ogóle byśmy się spotkały..

Berneska, Bartiśkowa_, no ja niestety jak pisałam nie będę mogła się pojawić :placz:

Posted

[quote name='Boness.']

border_collie&westie, czyli spotkałybyśmy się bez Miśki? :-( Jeśli w ogóle byśmy się spotkały..

Nie, możemy spróbować :cool3: Ale jeśli się Misia będzie bała, to bez zmusu :shake:

A spotkamy się pewnie na pewno, nawet jeśli ma to być za dwa lata xD (bo chyba DCDC będzie jeszcze w Chorzowie, a zresztą już pisałam, że może kiedyś do parku wpadniemy)

Posted

Mama z tatą widzieli twoje zdjęcia, Boness i mówili, że wszystkie są suuuuuper fajne.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ps.Są będą nowe zdjęcia Łowcy z Jimmim w blogu Łowcy!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dynamique, to moje psisko to w ogóle dziwadło jest :diabloti:

border_collie&westie
jasne ;) Chociaż z tego co piszesz to Misia będzie się pewnie bać, bo jednak to moje i jedno i drugie sporych rozmiarów jest :shake:

wilczanda właśnie skomentowałam Waszą galerię :D Dzięki :oops:

Posted

No właśnie tego się obawiam :shake:

Ale ostatnio kiedy spotkałyśmy się z goldenkiem przez płot, to Misia się nie bała. Może jej przeszło? Ale chyba dlatego, że był za ogrodzeniem...

Ale bądźmy dobrej myśli :D

Posted

Dokładnie :D

A ja wrzucam fotki z dzisiaj.. same Jimmowe :oops: I wreszcie duże, a nie takie malutkie :razz:

Co może być lepsze niż piłka? Kopanie.. :evil_lol:

Posted

Boness. napisał(a):
Bern, aparat to może i jest fajny, szkoda, że ja często nie umiem z nim współpracować :shake:

Czekaj a co to za aparat? mi sie moja lustrzanka popsula.. ale zrobila nam przez 3 lata ok 50 tys zdjec to nie dziwne..