Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haha, świetnie się razem bawią :D Super zdjęcia ;)

Cieszę się, że wybrałaś to logo na stronę. Wygląda super, nie rozumiem dlaczego na nie tak narzekałaś :crazyeye:

Posted

Dziękujemy pięknie :loveu: Dzisiejsze, znowu wszystkie na raz :diabloti: Ale wkleję do obu galerii :cool3:

Próby zachęcenia Bony do zabawy... :lol:

... powiodły się :razz:

Posted

Aportujemy :eviltong:

A, że dysków zapomniałam użyłam talerza.. dosłownie.. :lol:

I nawet fajnie się puszczało rollery :lol::lol:

I jeszcze Bonka :D

Posted

Śliczny Jimek! :loveu: Boncia też! :loveu:
Czy to przypadkiem nie w tym parku co wczoraj?
Szkoda, że nie wpadłam na pomysł, żeby mu i Bonie fotkę strzelić, to bym teraz do galerii wstawiła :razz:
Jeśli często tam bywacie, to może kiedyś znowu się spotkamy (nawet z Misią), bo mojemu tacie się tam spodobało.
Mizianko dla Jima, całusy dla Bony i pozdrowienia dla Ciebie! Do następnego razu!

Posted

Miło było Cię poznać :p Nie, tamta sesja jest z Doliny Trzech Stawów. Ale do Chorzowa możemy przybyć zawsze, tylko daj znać ;) Ale co do tamtego miejsca, to DCDC odbywało się w Rosarium, a tam chyba tak na co dzień nie wpuszcza się psów :hmmmm: A przynajmniej ja nawet przez to psami nie przechodzę. Ale oprócz Rosarium są tam też fajne miejsca do biegania :D Ja byłam tam też dzisiaj i nawet znalazł się skrawek ziemi, żeby Jimmiego puścić ;) Dzięki, wszystko przekażę i proszę o to samo dla Misi :D

Posted

Hej!Fajny bajer z tym talerzem!:evil_lol:Cóż, człowiek musi sobie radzić w życiu!Dzięki za wklejenie fotek Łowcy!Ja niedługo zasilę Łowcy fotoblog zdjęciami ze spaceru z innymi wilczakami!Zapraszam!Też muszę Łowcy i Jimmiemu zdjęcia porobić, jak się zobaczymy na spacerze!:evil_lol:

Pozdrawiamy,wilczanda i Łowca :painting: :lol:

Posted

Boness. napisał(a):
Ale co do tamtego miejsca, to DCDC odbywało się w Rosarium, a tam chyba tak na co dzień nie wpuszcza się psów :hmmmm:

Wiem, wiem, ale chodziło mi konkretnie o park, bo kiedyś na blogu pisałaś, że byłaś tam z Boną (o ile się nie mylę to był to właśnie ten sam) i tak myślałam, że często tam bywasz.

No i właśnie co do tego talerza - niezły pomysł, nie wiedziałam, że zwykłym talerzem fajnie się frissbuje. Ja wczoraj właśnie dysk gratisowo do karmy dostałam, ale Misia chyba nie bardzo lubi dofrisbee. Nie, że się on jej nie spodobał, ale tylko raz poleciała, a potem już nie zwracała na to uwagi...
Mówi się trudno, będziemy kontynuować nasze domowe agility (kiedy tylko się podszkolę).

Ok, to papa! Misi przekażę mizianko za chwilkę! (o ile jeszcze nie śpi :eviltong:).