BBeta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/7192/3138316.jpg Fajny maluch :loveu: Ciekawe co z niego wyrośnie :cool3: Quote
Shaunell Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cudny z niego psiak! I jak przez tunel biegnie... Kocham agility, kocham tego psaa! Quote
Dynamique Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 uroczy jest :loveu: Z tym ogonkiem jak taki króliczek wygląda :cool3: Quote
metaxa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ależ to Twoje psisko rośnie jak na drożdzach, niedaweno tu byłam i był taki malutki..:D a chrakterek tez ma borderkowy??:razz: Quote
Boness. Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ojj, znowu zaniedbałam wątek :oops: deer_1987, cóż, mało było w miarę udanych fotek :-( metaxa, według mnie tak, ale to tylko moje zdanie, bo niestety borderka nigdy nie miałam, więc nie mam porównania :-( Ale jest mega wesołym psiakiem, lubi zabawy z wodą (taa, najlepsza to włożyć do niej pysk i puszczać nosem bańki :diabloti: ), uwielbia zabawki (aportowanie, gryzienie), a często dostaje "głupawki" :lol: Dzięki piękne wszytkim! :p Autorem zdjęć jest Ola M. Quote
Boness. Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Autorem zdjęć jest Ola M. A tu mojego autorstwa; Quote
Bartiśkowa_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 to ostatnie świetne :loveu::loveu: jak ładnie siedzą a chaszczak też jest twój ? Quote
Boness. Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Dzięki :p Tak, tak, link do galerii w podpisie :razz: Quote
Shaunell Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ten pies jest wieeelki! :crazyeye: Kiedy on tak urósł?? Quote
taxelina Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/5514/jimmi3.png ale slodka mordka :D Quote
Boness. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Dziękujemy :loveu: Dam tutaj zdjęcia i Bonki i Jima, bo mi bardziej pasuje ;) Quote
Boness. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 A co Ty tam masz..? Podziel się :diabloti: Quote
Boness. Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Moje pyski :loveu: Nie wiem co Bonę wzięło na zabawę kurczakiem, bo nigdy nie interesowało ją ani aportowanie, ani nawet gryzienie czegoś takiego :-o Tak po prostu zabrała Jimowi zabawkę i zwiała :mad: Odzyskałem! :multi: Buuu, bez nogi... :-( Może znowu zabierze..? Mój i tylko mój! :evil_lol: Boniaczek zwinął kurczaka, przegryzł brzuch, odgryzł nogę i podgryzł gardło :mad: Potem ofiarę oddała chłopakowi i przestała się nią interesować :lol: Quote
Rottie Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Czy to aby na pewno ten sam pies, którego zdjęcia oglądałam niedawno? Niemożliwe :cool3: :lol: Rośnie jak na drożdżach! Wielki już jest :p Quote
Bartiśkowa_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To niedobra panienka :evil_lol: młodszemu "braciszkowi" zabaweczki zabierać :loveu: Fajne zdjęcia Quote
Shaunell Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Śliczne psy :loveu: A Bona to taką 'morderyczyni' zabawek od kiedy? :diabloti: Pzdr Quote
Boness. Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Dzięki piękne :loveu: Haniu, odkąd pamiętam zabawkami nigdy się nie bawiła :diabloti: Z wczorajszego spacerku z Łowcą z Peronówki (którego właścicielem jest zarejestrowana tu wilczanda) ;) Aha! Bonkowe zdjęcia z tego spacerku są - tym razem - w jej galerii :cool3: Puszczanie bąbelków nosem - jedna z ulubionych zabaw Jii :roll: :lol: Łowienie patyków - też jedno z ulubionych zabaw wodnych :lol: A co mnie baaardzo cieszy - Jim zaczyna wchodzić coraz głębiej do wody :multi: Już nawet wchodzi wszystkimi czterema łapkami, a nie tylko głową :multi: I jeszcze szczurek :D Quote
Recommended Posts