Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojj, znowu zaniedbałam wątek :oops:

deer_1987, cóż, mało było w miarę udanych fotek :-(

metaxa, według mnie tak, ale to tylko moje zdanie, bo niestety borderka nigdy nie miałam, więc nie mam porównania :-( Ale jest mega wesołym psiakiem, lubi zabawy z wodą (taa, najlepsza to włożyć do niej pysk i puszczać nosem bańki :diabloti: ), uwielbia zabawki (aportowanie, gryzienie), a często dostaje "głupawki" :lol:

Dzięki piękne wszytkim! :p

Autorem zdjęć jest Ola M.

Posted

Moje pyski :loveu:

Nie wiem co Bonę wzięło na zabawę kurczakiem, bo nigdy nie interesowało ją ani aportowanie, ani nawet gryzienie czegoś takiego :-o Tak po prostu zabrała Jimowi zabawkę i zwiała :mad:

Odzyskałem! :multi:

Buuu, bez nogi... :-( Może znowu zabierze..?

Mój i tylko mój! :evil_lol:

Boniaczek zwinął kurczaka, przegryzł brzuch, odgryzł nogę i podgryzł gardło :mad: Potem ofiarę oddała chłopakowi i przestała się nią interesować :lol:

Posted

Dzięki piękne :loveu: Haniu, odkąd pamiętam zabawkami nigdy się nie bawiła :diabloti:

Z wczorajszego spacerku z Łowcą z Peronówki (którego właścicielem jest zarejestrowana tu wilczanda) ;) Aha! Bonkowe zdjęcia z tego spacerku są - tym razem - w jej galerii :cool3:

Puszczanie bąbelków nosem - jedna z ulubionych zabaw Jii :roll: :lol:

Łowienie patyków - też jedno z ulubionych zabaw wodnych :lol:

A co mnie baaardzo cieszy - Jim zaczyna wchodzić coraz głębiej do wody :multi: Już nawet wchodzi wszystkimi czterema łapkami, a nie tylko głową :multi:

I jeszcze szczurek :D