malawaszka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 śliczna :loveu: no i tak mi szkoda, że nie udało się jej wysterylizować wcześniej :placz: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 kochane biedactwo! trzymam :kciuki: żeby wszystko dobrze przebiegło! Quote
monikab Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Jeżu-zwierzu już bardzo gruba:-(:-(,w następnym tygodniu powinna się oszczenić....:placz:,brutalność życia przygniata,ale naprawdę nie ma wyjścia.I jakiś palant wyp******ił taką kruszynkę... Quote
monikab Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Suzi zwana Jeżem oszczenila się wczoraj w nocy:-(:placz:....miała trzy,bardzo duże maluchy.Jeden urodzil się martwy,pozostałe zostały uśpione.Nie miałyśmy wyjścia,jest mi z tym naprawdę cholernie źle,ale nie mogłysmy pozwolić by jako cudowne szczeniki znalazły dom a po jakims czasie gdyby okazało się ze nie przypominają sznaucerów czekałaby je ulica,schronisko albo coś gorszego Quote
malawaszka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 to bardzo przykre, ale zrobiłyście dobrze :calus: trzymajcie się! Czekamy aż lalunia dojdzie do siebie i szukamy domku! Quote
monikab Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Jeżu czuje się dobrze.Jest radosna,ma nadal nieposkrominy apetyt,w ogóle nie skamle do miejsca,w którym się oszczeniła,nie rozpacza,nie szuka szczeniąt.Pierwszy raz widzę tak zobojętniałą postawę suki.Ale oczywiście wolę jej obojętnosc niż przyglądanie się jej rozpaczy i niemożność w udzieleniu pomocy,pocieszenia.Mała dostaje zastrzyki na zatrzymanie laktacji i jest pod kontrolą weterynarza Quote
malawaszka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 to czekamy na fotki na tle wiosny i ruszamy z ogłoszeniami :loveu: Quote
monikab Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Suzelka znalazła dziś(08.04) upragniony dom!!!!zamieszka w domu psiarzy,ludzi odpowiedzialnych,którzy zakochali się w małym Jeżu od pierwszego ujrzenia.Będzie mieszkać w Radomiu,więc będziemy mogły ja odwiedzać.Nowi właściciele wysterylizują Suzi.Trafiła do naprawdę odpowiezdialnych ludzi.Wkrótce nowe zdjęcia malenkiej.Wczoraj mała została fachowo podstrzyżona i wygląda niesamowicie. Bardzo serdecznie dziękuję tym wszystkim,którym los Suzi nie był obojętny,dziękuję za chęci i za zaangażowanie. Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 o jak CUDNIE!!!!! :multi: :loveu::loveu::loveu: nie mogę się doczekać fotek po strzyżonku :loveu: Quote
Recommended Posts