Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz zamówiłem sobie dziś u pana Maćka Tuszkiewicza z Wrocławia szelki ManMata dla Maksa coś takiego

http://manmatpl.republika.pl/sprzet/sled.htm

Może wiesz jak się sprawują, bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia :roll: , chociaż koleś mi je strasznie zachwalał. I mają do mnie dojśc w połowie przyszłego tygodnia. A kupiłem dlatego ManMata, ponieważ zrobiłem małe losowanie :D :D poniedzy Rowerlandem, Polarnymi Przyjaciółmi, i właśnie ManMatem. Pozdrawiam

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety juz zamówiłem, myśle że będą się sprawdzać. A jak nie to się wku... !!! :D Jeszcze muszę wymyślić coś na obciążenie. Gdzieś czytałem że można podpiąć starą oponę. Wiesz coś na ten temat ?? Pozdrowienia

Posted
niestety juz zamówiłem, myśle że będą się sprawdzać.

A co masz na mysli piszac,ze beda sie sprawdzac? Azja miala przez 6 lat szelki z manmata i wszystko bylo ok.Nie pruja sie,sa zrobione z mocnej tasmy i ladny wzorek maja 8)

Posted

OOO, właśnie o takie słowa mi chodziło !!! :D :D :wink: Wielkie dzięki. A na myśli nie miałem nic złego, tak tylko chciałem zapytać użytkowników szelek. Ponieważ mojego Maksa to będą jego pierwsze, poza jednym czymś podobnym do szelek- które okazały się dużą pomyłką. Ale człowiek uczy się na własnych błędach.

Posted

Nasz Sherwood na widok śniegu ( 1. raz w życiu go widział :) ), zaczął go bardzo łapczywie jeść :D . Po "degustacji" zaczął biegać w kółko i skakac jak szalony :). A kiedy wszedłem z nim na lód, był bardzo zaniepokojony że łapy mu się rozjeżdżają, ba nawet zaczął na mnie wyć ( nie wiedzieć czemu :D ).

Posted

agacia tu sie muszę z tobą zgodzić, najważniejszy jest pies. Już nie mogę się doczekać aż dostanę tą paczkę. Jak tylko wrócę z zajęć od razu gdzieś wypruję na dłuższy spacerek :wink:

Posted

Mhm. No to ciekawy kierunek 8) Nie wiem czemu kojarzylam Cie z Warszawa i jakims kierunkiem technicznym :roll: Od razu powiem,ze nie czytalam podpisu,ze z malopolski jestes :wink:

Posted

Racja. Ale najbardziej Maks nie lubi jak wracamy ze spaceru i zaczynam mu wycierać łapy. Jak widzi szmatkę to mu się oczy robią duże i patrzy gdzie można sie schować :wink:

Posted

U mnie juz od jakiegos czasu sniegu nie ma,wiec kazdy spacer konczy sie kapiela. Kapiel w tym sensie,ze splukuje Azji sama woda bloto z lap i brzucha 8) No,ale jak ona kanapowiec jest to musi cierpiec,bo ja jednak nie lubie pozniej na blotku siedziec.

Posted

My tu gadu gadu o śniegu, a na zewnątrz zamiast robić się zimniej, to jest coraz cieplej. U mnie w tej chwili jest +9 stopni. Makabra. W ogóle nie rozumiem tej pogody :wink:

Posted

U mnie śniegu już mało ale jeszcze trochę jest :) . W dzień temperatura jest taka na pograniczu zera ale w nocy jeszcze mrozi. Dobrze, że nie ma chlapy bo błota nie lubię.

Posted

:D Na Kubalonce śnieg jest, dziś sprawdziliśmy: na rowerze nie dało się trenować więc jutro będą sanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

• 3 weeks later...
Posted

A u mnie znów jest biało :lol: . Co prawda nie ma zawrotnej ilości śniegu ale jest fajnie. Wczoraj nasz wieczorny spacer odbył się w opadach śniegu. Wróciliśmy do domu biali jak bałwany :wink: .

Posted

U mnie psiaki świrują, bo śnieg pada. (szkoda tylko, że rano spadnie, a wieczorem już go nie ma :x ) Ja też świruję, ale mniej niż Anuri i Tuvak. :wink: :wink: :wink:

Posted

u mnie też jest śnieg :D , ale jak to na północy...nie ma go zbyt dużo :(

Wczoraj wybrałam się z Haidą na długi spacerek do lasu...wziełysmy sanki....a w lesie mnóstwo liści, które w niektórych miejscach nawet nie były dobrze pokryte śniegiem (oczywiście były też miejsca z większą ilością śniegu :D )

Szkoda tylko, że nie ma niższych temp. (jest +1). I podobno ma padać DESZCZ na Święta... :( (mam nadzieje, że to się nie sprawdzi)

Posted

W Myślenicach też jest już śnieg :D :D Mam nadzieje że już nie stopnieje, a napada go więcej bo jest niedużo. Po wyczepaniu dywanów :roll: :roll: wubierzemy się na dłuższy spacer z Maksem. Pozdrawiam

Posted

A u mnie byla taka mala warstewka tego sniegu,ze ludzie na butach powynosili :( Mroz jest,a tu kurcze nic,ale mam nadzieje,ze siostra zapakowala z Norwegii jakas ladna duza chmurke :wink:

Posted
dzisiaj rano wyszlam z podworka i ujrzalam to

nie moglam sie powstrzymac i musialam fotke zrobic:D

kto ma taki widoczek wychodzac z domku?? :D

To może mnie adoptujesz bede grzeczny :D