***kas Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 zaba14 napisał(a):kaukaz super !! fajne psy ale tylko dla swoich właścicili :diabloti: a rottka to bym Ci zabrała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: O! Kaukazik nasz kocha wszystkich ludzi, listonosza szczególnie:diabloti: Joko jest psem wszystkich ludzi na świecie, byle tylko głaskał i miział po brzuszku:loveu: A Dieguś, no może jest jeszcze trochę zbyt ekspresyjny w okazywaniu uczuć, ale za to maseczkę w psiej śliny i oczyszczanie porów jezykiem, masz jak w banku:evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 kaukaz super !! fajne psy ale tylko dla swoich właścicili :diabloti: a rottka to bym Ci zabrała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No przecież na zdjęciu Diego doskonale wie, gdzie powinien być... na kanapie :p. Do tego popatrz jakiego masz dobrego psa - wie, że to ON powinien być na kanapie, a twojemu TZowi też pozwolił przycupnąć z brzega :evil_lol: A to, jak bardzo twój TZ nie lubi psów widać w avarku :diabloti: Ps. skoro spodobał ci się pomysł z ciągnięciem to o szelki chodzi mi takie UPRZAZ SLED X-BACK NA MIARE Z PODUSZKAMI - HIFIKIA (520172491) - Aukcje internetowe Allegro . Ponieważ twoja sunia jest mała, to możliwe, że będziesz musiała robić sledy na zamówienie :roll: Quote
zaba14 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mojej znajomej kaukazica złapała mnie za gacie :D jak sie za bardzo spoufaliłam :diabloti: po przemysleniu sprawy w ogole sie jej nie dziwie :diabloti: ale mądre psisko, bo ostrzegawczo złapało mi spodnie a nie odgryzło od razu nogi :diabloti::diabloti::diabloti: koniecznie musisz kupic nowy aparat aby pokazac calutkie stado :loveu: Quote
***kas Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='bonsai_88']No przecież na zdjęciu Diego doskonale wie, gdzie powinien być... na kanapie :p. Do tego popatrz jakiego masz dobrego psa - wie, że to ON powinien być na kanapie, a twojemu TZowi też pozwolił przycupnąć z brzega :evil_lol: A to, jak bardzo twój TZ nie lubi psów widać w avarku :diabloti: Ps. skoro spodobał ci się pomysł z ciągnięciem to o szelki chodzi mi takie UPRZAZ SLED X-BACK NA MIARE Z PODUSZKAMI - HIFIKIA (520172491) - Aukcje internetowe Allegro . Ponieważ twoja sunia jest mała, to możliwe, że będziesz musiała robić sledy na zamówienie :roll: no, rudzielca tez nie pozwolił mi zatrzymać, i 4 psa z głowy wybił:diabloti: bo to w końcu on rządzi w domu. I zaprzeczam jakoby kota przywlókł do domu :evil_lol: Wcale nie wybudował kojca własnoręcznie i nigdy w życiu nie wstawał w niedziele o 6 rano, żeby psy wymęczyć. Nie, nie co to, to nie on:loveu: Quote
***kas Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 zaba14 napisał(a):Mojej znajomej kaukazica złapała mnie za gacie :D jak sie za bardzo spoufaliłam :diabloti: po przemysleniu sprawy w ogole sie jej nie dziwie :diabloti: ale mądre psisko, bo ostrzegawczo złapało mi spodnie a nie odgryzło od razu nogi :diabloti::diabloti::diabloti: koniecznie musisz kupic nowy aparat aby pokazac calutkie stado :loveu: oj tam, jak zabierałam Joko ze schronu, jako punkt honoru postawiła sobie upierniczyć mnie w nogę:loveu: Kochaniutkie psisko. Jednak trzeba jej przyznać, że jest bardzo delikatna, nawet jeżeli połyka pudla w całości:cool3: Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A nie mogła by tak trochę ponadgryzać tą moją wariatkę :diabloti:? Co by dziewczynka w końcu zrozumiała, że nie jest najsilniejsza na świecie :evil_lol: Quote
***kas Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 A zapraszam! Miejsca mamy dość jeszcze na kolejne 4 psy:cool3: Spanie też się znajdzie, małe ryczące będzie mogło kota męczyć:p A TZ zrobi "kawusie", czy co to tam ludzie piją w towarzystwie;) U nas gości jak na lekarstwo, bo atrakcji mało ino las i pola, no i 8 km do jeziora:diabloti: teren ogrodzony, psy latać sobie mogą, i przypuszczam, że Joko z miła chęcią pomorduje Twoją pudlicę:diabloti:. A wiesz 55 kg to wcale nie tak mało:cool3: -------------------------------------------------------------------------- edit: literówy Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A wiesz... przyjechałabym chętnie, tylko nie mam czym i za co :placz:... Po za tym ty myślisz, że Smok się nie umie ze zwierzątkami obchodzić? Toż kotek od roku go uczy głaskania - za brutalnie to z pazurka się odwinie :diabloti:. Nigdy między nich nie wchodziłam, bo Bzik tylko raz walnął małemu niesprawiedliwie... jak Maciuś miał jakieś 2 tygodnie Bzik wskoczył do łóżeczka i bez powodu trzasnął mi dziecko! Tak, że aż Smok miał 2 rysy przez cały policzek :angryy:. Życie kotu uratował mój TZ [wyrzucając go przez okno na dwór - mieszkamy na paterze], a Bzik przez parę tygodni bał się do mnie podejść :mad:... na szczęście nauczkę zapamiętał i teraz jeśli nie musi się bronić przed bardzo intensywnymi pieszczotami to łap nie używa :eviltong: Ps. niestety znając Birmę i jej sposób walki to chyba raczej liczyłabym, że ona wygra :shake:. Ta cholera kładła już na łopatki amstaffy, wielkie ON-y, raz nawet nowofunlandkę położyła [wtedy to akurat "radosna socjalizacja" i właściciel niesłuchający, że moja się boi i będzie się bronić :angryy:].... Quote
***kas Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 łłłiiiiii tam, nasza kocica jest z tych " mam wszystko w d...." psy ją noszą w pysku, oblizują, tratują i póki co nie robi to na niej wrażenia:cool3: A co do Birmy, to ja tez tak po cichutku mówię, że Joko to się dobrowolnie by poddała, ale jako właścicielowi PSA MORDERCY to mi nie wypada się przyznawać do tego:diabloti: W ogóle coś nie mam szczęścia do tych psów, ja tu liczyłam na maszynki do zabijania, a tu takie ciepłe kluchy:evil_lol: Ja egzamin na prawko mam niedługo:diabloti: także znajdzie sie transport, znajdzie:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja mam prawko, ja :multi:... To przywieź samochód mogę przyjeżdżać :diabloti: Quote
***kas Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Nie kuś Kobieto nie kuś, bo TZ wyśle:diabloti: Kombika mamy to się pomieścicie:cool3: Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ***kas napisał(a): A na osłodę mogę wstawić starsze fotcisze, niestety bez Niagary(spanieliska) Ale imię to wybrałaś idealnie, jest adekwatne do niekończącej się energii spanielki. :cool3: :evil_lol: :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kas wiesz... wcześniej jeździliśmy Uno, do kombika chyba też się zmieścimy :evil_lol:. Tylko uprzedzam - Birma jeździ na przednim siedzeniu... kierowcy :diabloti:. Kumpla tak zastraszyła, że prowadził z nią na kolanach, a ja ze śmiechu nie umiałam jej zgonić :lol:. Po parudziesięciu metrach Tomek wolał oddać mi kierownicę :evil_lol:. Quote
***kas Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 a imię takie bo jak już kochaniutka się zleje, to caluuuutki korytarz zasikany:multi: Nie wiem jak w tym małym ciałku się tyle mieści:evil_lol: To od razu oddamy Birmie kierownicę:diabloti: Tyle tylko, że nasz kombiak jest przystosowany do wożenia piesków:diabloti: Siedzą w bagażniku za kratami:p No chyba, że Ty się z suczydłem zamienisz miejscami:eviltong: Quote
bonsai_88 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ty naprawdę wierzysz, że Birma mogłaby jechać tak daleko od swojej pańci :crazyeye:? Toż ona już na tylnym siedzeniu umiera, że za daleko [na wakacjach ja z psem jechałam z przodu, a TZ z tyłu :evil_lol:]. Prędzej by wam bagażnik rozniosła, żeby się do mnie dostać. Przerabiałyśmy to już w pewnej taxiówce, bo pan uparł się, że pies ma jechać za kratą :diabloti: Pomijam fakt, że ja tak daleko od mojego skarbeńka bym nie przeżyła :oops: Quote
***kas Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 To ja już problem rozwiązałam:diabloti: pójdziesz z psem do bagażnika:multi: I kłopot niniejszym uważam za niebyły:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dobra, tylko wezmę poduszeczkę i kołderkę.... pójdę do bagażnika spać z moimi dziewczynkami :evil_lol: A na poważnie Birma tak bardzo chce jeździć na siedzeniu kierowcy, że nawet jak ja prowadzę to muszę się z nią bić :mad:. Już nie raz ode mnie z łokcia dostała, że ma sie posunąć na swoje siedzenie :evil_lol: Quote
***kas Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Będzie czas będzie rada:cool3: Wy w ogóle jaka część kraju? A Niagara mnie dziś baaardzo pozytywnie zaskoczyła. Od dłuższego czasu starałam się nauczyć ją tzw. Surykatki, czyli stania na tylnych łapkach. Owszem podskakiwała, skakała na mnie, warowała, siadała, kręciła się w kółeczko, czyli wszystko czego do tej pory się uczymy. A dziś, olśnienie, załapała! NATYCHMIAST. I nawet wytrzymała 5 sekund :multi: także jestem pozytywnie podbudowana:loveu:. Taki pozytywny akcencik na dobranoc:roll: Quote
bonsai_88 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nie wiem czemu, ale nie wyświetla mi się skąd jestem :roll:... mieszkam w Gliwicach, a więc "kawalątek" od Poznania :evil_lol:. Za to na wakacje przejeżdżałam przez Poznań [byłam w Ostródzie i w Gdańsku] :cool3:. Nawet nie wiesz, jak ja [początkujący kierowca] tam klęłam :evil_lol: A sztuczki gratuluję ;)... teraz mała będzie się uczyć co raz szybciej... i szybciej... i szybciej :diabloti: Quote
Nikita. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kas - świetne to Twoje stadko, zazdraszczam :razz: Świetnie że rude psisko znalazło swoje miejsce w Waszym domku i Waszych serduchach :p Z niecierpliwością czekam na fotki całej gromady, a Niagary w szczególności ;) Quote
***kas Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Bonsai W Gliwicach ciotkę mam! W Poznań cuuudne miasto do jeżdżenia autkiem, Rondo Kaponiera polecam:cool3: Nikita, Rudzielec jest nie do podrobienia, zawładnęła nami i serducha podbiła definitywnie:loveu: Jestem na etapie zakupowania aparatu(model jaki bądź, obiektyw: " a co to takiego" i te klimaty), także na fotki trza poczekać trochę, ale obowiązkowo Ruda małpa swoją galeryjkę mieć będzie. , także cierpliwości ludziska:roll: poniedziałkowe buziaczki;) Quote
bonsai_88 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Przypomniało mi się, jak oglądałam sobie aparaty i sprawdzałam, czy by Birmę chwyciły - robiąc zdjęcie w czasie piruetu [a to jako była baletnica potrafię zrobić szybko :p]. Pan chyba musiał pomyśleć, że jakaś wariatka mu tu przyszła :evil_lol: Quote
Nikita. Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 W takim razie życzymy szybkiego nabycia aparatu :razz: Quote
cockermaister Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Co tam słychać u psinki:cool3:pozdrów ją od nas:loveu: Quote
Recommended Posts