Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tycinek to imię robocze, tak naprawdę nazwalismy go poważnym imieniem Todd ;) Ktoś uznał, że Todd mu przeszkadza w realizacji planów życiowych i wystawił malca na śmietnik w kartoniku po butach. :angryy: Noc była mroźna z przejmującym wiatrem...Na szczęście płacz maluszka usłyszała para młodych ludzi, przetrzymali go przez noc, rano Todd trafił do schroniska.
Zabraliśmy go do siebie, bo w schronisku taki tyciuś ma tycie szanse na przetrwanie, za mały na szczepienie, podatny na wszelkie zakażenia, jedym słowem dramat. Todd jest uroczym szczeniaczkiem, czułym, żywiołowym i zabawnym. Szybciutko pojął podstawy psio-ludzkiej kooegzystencji i zalatwia sie na maty dla szczeniaczków.:multi: Zlikwidowaliśmy już "obcych", którzy mocno dokuczali tyciusiowi. Szukamy mu dobrych ludzi. A w pierwszej kolejności wytrwałych cioteczek forumowych, co go beda podnosić :loveu:

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']Tycinek jest przesłodki :loveu: i domek, mam nadzieję szybko się znajdzie...[/QUOTE]
ha, forum szaleje :evil_lol: Mam nadzieje na ten szybki domek, tyle ze musi byc bardzo dobry i odpowiedzialny ;)

Posted

Tycinek jest prześliczny i prawie identyczny jak mój poprzedni tymczasowicz:lol:. Sama sprawdź w moich wątkach. Znalazł wspaniały dom. Ludzie zakochani w maluchu:lol:

Posted

Panie Toddzie jest Pan przecudny! :loveu: Życzę szybkiego znalezienia domku!

Nie mam pojecia co Ci ludzie mają zamiast serc, skoro są skłanni do takiego traktowania tak pięknego maleństwa :shake:

Posted

[quote name='jolek68']Myślę że przydałoby się jakieś ogłoszenie np allegro ;)
Ja niestety nie wiem jak :shake:[/QUOTE]
Z allegro na razie zwlekam, boje sie tlumu amatorow malych slodkich szczeniaczkow, jak reklamowalam ostatnio Joy, to mialam zaspamowana komorke, skrzynke i wiele nieprzyjemnych doswiadczen. Moze po Walentynkach sie zdecyduje ;) Na razie licze na cywilizowanego dogomaniaka :evil_lol:

Posted

Jedyna nadzieja w jakiś znajomościach dogomaniaków,bo sami dogomaniacy-zapsieni po uszy.Ale masz rację,allegro zawsze zdąży się zrobić.Szkoda psinki na walentynki,bo potem moze być różnie...jak to z prezentami bywa,szczególnie żywymi:shake:

Posted

Janis napisał(a):
No to dalej, dalej braaać maluszka :evil_lol:

Ja bym go wzięła,no ale gdzie?Do moich 7 psów?Zjadłyby maliznę:shake:;)
Moim znajomym tym psiolubnym też już "powciskałam" psy.Może jacyś inni dogomaniacy mają wolnych psiolubnych znajomych?:razz:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ja bym go wzięła,no ale gdzie?Do moich 7 psów?Zjadłyby maliznę:shake:;)
Moim znajomym tym psiolubnym też już "powciskałam" psy.Może jacyś inni dogomaniacy mają wolnych psiolubnych znajomych?:razz:

No, jak masz 7 to Ci odpuszczę ;) Chociaż ta malizna, to się w kaszy nie da zjeść, warczy i tłucze się z "siostrą" zawzięcie :evil_lol: