Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesia756 napisał(a):
GRATULACJE DLA CALEJ POLSKIEJ EKIPY.:multi:

SZKODA Z EMIE SI ENIE UDALO POJECHAC.

a MOGLABYM PROSIC O STAWKE RHODESIANOW Z SERBII I MACEDONII?

w jagodinie był tylko jeden
w kl. championów pies - african fata morgana fara
w kanjizy:
psy:
w młodzieży - awesome enzo by luandy
w otwartej - kijana lion athos kendall
w championach - chebale perla afriki
suki:
w młodzieży - becca
w otwartej -
abuk,
frida van de eyssel hoeve
w championach -
african fata morgana faraa
african fata morgana farisa
henessy saranga

z ciekawostek był w kanjizy thai ridgeback - gallop thai bellijess

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez tam bylem razem z przemiła silną grupa pod wezwaniem bezgłosowej Narisowej ( zachrypła biedna z wycieńczenia i przeziebienia). Za wszystkie mile chwile dziĘkuje wszystkim współkompanom WYPRAWY, no a przede wszystkim Eli -ktora z mezem powozila MNIE ... skutecznie i szybko I bezpiecznie. Mialem mozliwosc poznac dzielną Jutę, Jovi, Jole z Krakowa oraz dziewczyny z yorkami znad zimnego gdańskiego Morza Baltyckiego- ktore cieplo pozdrawiam. Nikt nie napisal ze wszyscy sie mocno opalilismy na twarzy i teraz wszycy sie pytają ile godzin bylismy w solarium podczas weekendu - hehehehh
Moja sunia - Lakeland terrier tez zdobyła na obu wystawach serbskich po CAC, CACIB i BOB - no i zdobylismy championat Serbii. Hura , oby tak dalej ...

Posted

[quote name='Wiesia756']Narisowa WIEEEEEELKIE dzieki, ciekawe tylko ze cala slowacka ekipa wybrala sie na jeden dzien, nie wiem co o tym myslec:lol:
może sedzia był "odpowiedni" :razz:
nam się tak węgrzy z gordonami i springerami wysypali :eviltong::eviltong::eviltong:

kilka fotek z jagodiny:
IZLOZBA PASA - JAGODINA

efra sie z ekipy załapała :lol:

Posted

Wielkie gratulacje!!!!!:multi::multi::multi:
Nieśmiało poproszę o stawkę bearded collie. Bo coś mi śię wydaje że super sędzia był dla Słowaków. Więc jeśli były słowackie beardedy , to napewno sędzia pasił. Proszę również o sędziego. Z góry dziękuję.:lol:

Posted

narisowa napisał(a):
championy to w łóżeczkach spały :sleep::sleep2::sleeping:
a właściciele balowali :evil_lol::drink1:

ktoś musiał balować a że padło na właścicieli trudno ;) :diabloti: :evil_lol:

Posted

Nooo taaak. A z takich pucharów lepiej smakuje ;):lol:. Ja wprawdzie nie piję ale dostałam kilkuletnie wino od organizatorów wystawy w Bitoli. Oczywiście konsumpcji nie będzie więc stoi na półce z pucharami. :cool3:
Dzięki dziewczyny za przemiłe towarzystwo. Było mi bardzo miło was poznać. Może jakaś kawusia na miejscu dla podtrzymania znajomości? :razz:
Co do mojej dzielności :lol: - po masakrze psychicznej ze strony celników i po tym jak nie mogłam ani wjechać ani wyjechać i przez moment chcieli mi odebrać psy gdyż uznali mnie za przemytnika uważam, że tak, jestem dzielna. :roll: I to był raczej mój pierwszy i ostatni wyjazd w tamte strony. Dziękuję bardzo.....:eviltong:

P.S.
Oczywiście "dziewczyny i chłopaki" miało być :oops: :cool1: