Peter Beny Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Kajtuś się z rana przypomina , komu ślicznego pieska ???;) Quote
ANETTTA Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no własnie komu ......??????/ on juz powinien grzac dupcie w domku swoim :shake: Quote
ANETTTA Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kajtek to nasze największe zmartwienie .... psiak który jest łagodny jak baranek .... piekny z wyglądu ..... spragniony człowieka domu miłości głaskania miziania .......... jest to młody psik taki dzieciuch ....który lubi pobrykac polatac poszaleć .... on potrzebuje domu na cito ................................. błagamy o pomoc w jego adopcji ..............w robieniu ogłoszeń ................ :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Peter Beny Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Kajtek na pierwszą , pilnie potrzebny DT lub domek stały , najlepiej z ogrodem gdzie będzie mógł poszaleć . Quote
BajkaB Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Kajtuś to naprawde śłiczny piesek.Przybrał troche,nabiera,,dorosłych,, kształtów.Jest zywiołowy,ale bardzo oddany. Quote
ANETTTA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 psie dziecko-szczeniak poprostu Kajtek (578136961) - Aukcje internetowe Allegro http://www.allegro.pl/item578152371_lena_sunia.html prosze zerknac czy tak moze byc........ Quote
ANETTTA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 zerknijcie na pozostałe moje aukcje ....mam tam fajne futrzaki ............ kajtka odwiedziło juz ponad 20 osób ...... Quote
Lidan Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Już 48 osób przeczytało o Kajtku na allegro. Nie rozumiem tylko dlaczego zrobiłaś z niego dziewczynkę :turn-l: "Jeśłi ktoś chciałby wesprzeć sunie finansowo i pomóc w jego leczeniu..." Quote
ANETTTA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 oooooooooo matko boska krzycz do mnIE drukowanymi literami juz zmieniam ............ KTO MA JESZCZE JAKIES ALEEEEEEEEEEEEE NAJWIECEJ BENIUS MA WEJSC TEN NIEWIDOMY :-(:-(:-( Quote
ANETTTA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 czekamy na wiesci ...moze ktos pokocha Kjatolka małego czarnego .............mimo ze bez domu to zobaczcie jaki szczęsliwy a ten bidok nie miał tyle szczęścia i heppy endu http://www.dogomania.pl/forum/f28/ludzie-bestie-w-skierniewicach-kim-jest-osobnik-ktory-zrobil-cos-takiego-133208/index2.html Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Mocno trzymam kciuki za Kajtusia! Pokaż się maleńki!:loveu: Quote
ANETTTA Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 domku nie ma............... ale potrzebujemy dla słodkiego Kajtka transportu ...................na trasie Sosnowiec - Poznań na watku transportowym dałam inf ale jakby ktos coś słyszał ....o takiej trasie ..to kilkac plisssss Quote
ANETTTA Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 nikt sie nie chce zakochac w naszym słodkim Kajtulku .......czarnulku Quote
Lilmo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nie rozumiem :oops: Czyli znalazł się domek dla Kajtka czy nie ? I wątku transportowego też nie widzę, więc proszę o linka :oops: Może to niewiele da, ale mogłabym pomóc na trasie Leszno- Poznań , to co prawda niewiele,bo ok. 100 km. Ewentualnie na trasie Rawicz - Poznań, lecz ktoś musiałby dostarczyć psiaka ,do któryś z tych miast. Quote
BajkaB Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Niestety Kajtek domku nie znalazł,ale musi zmienić tymczas.Nie moze byc dłuzej u naszej Alicji Quote
Lilmo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Aaa w takim razie rozumiem, że jedzie na DT do Poznania. To ja dorzucam jego ogłoszenie na Gumtree Poznań, bo do tej pory robiłam tylko na Katowicach i Krakowie ;) Tak jak pisałam mogę pomóc w transporcie, ale niestety tylko na tym krótkim odcinku, gdyż osobiście nie jestem zmotoryzowana, więc będę musiała kogoś poprosić o pomoc, a jestem z Gostynia, więc jeżeli ktoś mi pomoże ( a napewno kogoś takiego znajdę ;) ) to tylko na krótkich trasach, więc jakieś 50 km na południe i później w górę do Poznania. Quote
Lilmo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 I jeszcze jedno, tutaj znalazłam wątek, na którym dziewczyny poszukują transportu na trasie Katowice-Poznań. Warto śledzić wątek, może będzie można się jakoś podłączyć pod ten transport. Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Przypominamy Kajtunia...:multi: ...domku nie ma ,a musi zmienić tymczas!:shake: Potrzeba transportu- Sosnowiec - Poznań! Quote
Lilmo Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Kajtusiu pozdrawiam i podrzucam na pierwszą! :loveu: Quote
israel Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Oto nasz śliczny, prześliczny Kajtuś :) Zobaczcie jaki grzeczniutki :) Szukamy pilnie transportu ze Śląska Górnego do Poznania! Quote
ANETTTA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 w związku z tym ze Kajtek musi opuścic DT szukamy transportu na cito SOSNOWIEC _ POZNAŃ Quote
Recommended Posts