Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Peter Beny napisał(a):
No to ja napiszę , Kajtek się ma wyśmienicie :evil_lol::evil_lol: Zawoziłem go w piątek do Weta razem z Alicją , trzeba mu szczepienia porobić ;) Piesio jest słodziutki , śpiewał nam całą drogę ;) Musze napisać że Kajtek jest bardzo energiczny pies i potrzebuję dużo ruchu , w nogach ma sprężyny :cool3: Wiec adopcja u starszej osoby może być problemem , natomiast wynagrodzi wszystkim opiekę , zalizał by każdego do kogo ma zaufanie :eviltong::eviltong:

Nie będę ukrywać, że woałabym usłyszeć, że ta cisza u Kajtusia oznacza, że znalazł ciepły domek :P :P No, ale takie wieści także mnie cieszą :) Najważniejsze,że Kajtul jest zdrowym i radosnym psiakiem!
... Tylko domku gdzie Ty jestes ?:cool1:

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj energiczny Kajtusiu :lol: Może byś sobie tak wyskakał energiczny duży domek z dużym ogrodem i jeszcze z energicznym towarzyszem do zabawy :evil_lol:

Posted

Lidan napisał(a):
Witaj energiczny Kajtusiu :lol: Może byś sobie tak wyskakał energiczny duży domek z dużym ogrodem i jeszcze z energicznym towarzyszem do zabawy :evil_lol:

Niech się tak stanie!:loveu:

Posted

Na razie to kajtuś sam wyprowadził sie z Alicjowego kojca i wprowadził do saloniku.Tam sobie bytuje w całkiem duzym i ciepłym kenelku.Tylko zaluzje mu przeszkadzały w oknach to pozdejmował:mad:Łobuziak kochany i śliczny z niego.Mam fotki,jak tylko sie jako tako pozbieram to pokaze

Posted

BajkaB napisał(a):
Tylko zaluzje mu przeszkadzały w oknach to pozdejmował:mad:Łobuziak kochany i śliczny z niego.

Kajtuś zauważył zmiany za oknem i sugeruje, że czas zacząć porządki wiosenne :P

Posted

Jeżeli ktoś może prosimy ogłoście Kajtusia, domek z ogrodem bardzo pilnie potrzebny dla naszego BARDZO ENERGICZNEGO chłopaka ;)

Prosimy też o pomoc finansową dla Kajtusia, musimy też zapłacić za szczepienia, odrobaczenia i zapłacić za hotelik.

Na szczęście Kajtuś ma jedzonko na najbliższy czas. Pewien kochany Wujek zakupił :loveu: