Lilmo Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Peter Beny napisał(a):No to ja napiszę , Kajtek się ma wyśmienicie :evil_lol::evil_lol: Zawoziłem go w piątek do Weta razem z Alicją , trzeba mu szczepienia porobić ;) Piesio jest słodziutki , śpiewał nam całą drogę ;) Musze napisać że Kajtek jest bardzo energiczny pies i potrzebuję dużo ruchu , w nogach ma sprężyny :cool3: Wiec adopcja u starszej osoby może być problemem , natomiast wynagrodzi wszystkim opiekę , zalizał by każdego do kogo ma zaufanie :eviltong::eviltong: Nie będę ukrywać, że woałabym usłyszeć, że ta cisza u Kajtusia oznacza, że znalazł ciepły domek :P :P No, ale takie wieści także mnie cieszą :) Najważniejsze,że Kajtul jest zdrowym i radosnym psiakiem! ... Tylko domku gdzie Ty jestes ?:cool1: Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pokazuj się piękny! Niech wszyscy uwidzą czarnieńkie cudo! :multi::multi::multi: Quote
kometa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-bizuteria-na-pirata-bez-oka-do-14-03-a-132350/#post11859230 Quote
Lidan Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Witaj energiczny Kajtusiu :lol: Może byś sobie tak wyskakał energiczny duży domek z dużym ogrodem i jeszcze z energicznym towarzyszem do zabawy :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Lidan napisał(a):Witaj energiczny Kajtusiu :lol: Może byś sobie tak wyskakał energiczny duży domek z dużym ogrodem i jeszcze z energicznym towarzyszem do zabawy :evil_lol: Niech się tak stanie!:loveu: Quote
BajkaB Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Na razie to kajtuś sam wyprowadził sie z Alicjowego kojca i wprowadził do saloniku.Tam sobie bytuje w całkiem duzym i ciepłym kenelku.Tylko zaluzje mu przeszkadzały w oknach to pozdejmował:mad:Łobuziak kochany i śliczny z niego.Mam fotki,jak tylko sie jako tako pozbieram to pokaze Quote
Lidan Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Następny spryciarz ;) Jedno skacze po szafach drugie demontuje okna :evil_lol: Quote
Lilmo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nie posądzałabym Kajtuszka-czarnuszka o zdolność do jakichkolwiek aktów wandalizmu, a tutaj prosze, prosze :evil_lol: mały łobuz z niego :evil_lol: Quote
irysek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 a zdjec malego wandala ani widu, ani slychu... Quote
ANETTTA Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 aaaaaaaaaaa to łobuz ............................... Quote
israel Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 BajkaB napisał(a):Tylko zaluzje mu przeszkadzały w oknach to pozdejmował:mad:Łobuziak kochany i śliczny z niego. Kajtuś zauważył zmiany za oknem i sugeruje, że czas zacząć porządki wiosenne :P Quote
Lidan Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pół weekendu za nami. Mam nadzieję, że Kajtuś nic nowego nie zdewastował :razz: Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Lidan']Pół weekendu za nami. Mam nadzieję, że Kajtuś nic nowego nie zdewastował :razz: Ja też mam nadzieję,że znalazł mniej destrukcyjny sposób poznawania świata:evil_lol: Wybaczcie offa:oops:,ale mój maleńki psi terapeuta pilnie potrzebuje DT lub hoteliku Może możecie pomóc? Zajrzycie do niego http://www.dogomania.pl/forum/f28/al...parcie-124995/ Quote
israel Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jeżeli ktoś może prosimy ogłoście Kajtusia, domek z ogrodem bardzo pilnie potrzebny dla naszego BARDZO ENERGICZNEGO chłopaka ;) Prosimy też o pomoc finansową dla Kajtusia, musimy też zapłacić za szczepienia, odrobaczenia i zapłacić za hotelik. Na szczęście Kajtuś ma jedzonko na najbliższy czas. Pewien kochany Wujek zakupił :loveu: Quote
Poker Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 trzeba prośbę o ogłoszenia napisac w tytule wątku, nie każdy zagląda do środka :eviltong: Quote
israel Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dopiszemy w tytule, jak założycielka wątku odzyska kompa ;) Nikt nie chce adoptować sprężynowego Kajtusia? a może ktoś chciałby wirtualnie ;) ? Quote
Lilmo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dzień dobry Kajtusiu, mały rozrabiaczku :loveu: Quote
ANETTTA Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 adopcja wirtualna mile widziana zwłaszcza ze mamy tu kilka bidulków na utrzymanku :-(:-(:-(:-(:-( Quote
Lilmo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Kajtusiu ciotka Cię podrzuca na pierwszą stronę :kiss_2: Quote
ANETTTA Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 psiki Emira Oddziału Siewierz zapraszaja tu Logowanie do nasza-klasa.pl jest tu tez w tragicznym stanie onka ........:-(:-( Quote
ANETTTA Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Emir Oddział Siewierz Organizacja Pożytku Publicznego 1% (OPP 1%) Warszawa Siewierz Poznań Krosno itd Quote
Lidan Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 I znowu cisza na wątku :mad: Widać weekendy nie sprzyjają zaglądaniu do piesków :roll: Quote
Recommended Posts