wiska Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Znacie jakas godna polecenia (badania na dysplazje i choroby oczu,osiagniecia itp) hodowle corgiasow cardigan?Nie musza byc w "okolicy",choc preferowalabym Polske badz Czechy (ew Niemcy). P.S Jezeli byscie polecili jeszcze takie gdzie sa w hodowli marmurki to juz wg byloby super. Pomozecie?:razz: Quote
Avaloth Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Gaucho home of Champions tu są dwa marmurki ^^ z tego co się orientuję hodowla godna polecenia ;) znalazłam jeszcze takie z jedną marmurkową suczką: http://wert.cyberdusk.pl/blueberry/fesciak2/index.php?show=4 Lisie Pysie ale o tych nic nie słyszałam.. Quote
wiska Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Wielkie dzieki!...chociaz sprawa troszke przedawniona bo juz szczeniaka zamowilam ,ale dzieki ;) Quote
Frytela Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 wiska napisał(a):Wielkie dzieki!...chociaz sprawa troszke przedawniona bo juz szczeniaka zamowilam ,ale dzieki ;) Chwal się :cool3::cool3: Quote
wiska Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 juz sie pochwalilam (na watku tej rasy)-bo zamowilam schipperke!! od tej pani- www.schipperke.cz Ciagle sie tak "zbieralam" na pieska tej rasy,ale jakos czasu nie bylo(kasy rowniez),ale niestety moja sucz ma kontuzje ktora ja z jakiegokolwiek "zawodniczego" sportu wyklucza, a poniewaz ja sie od agillity uzaleznilam to stwierdzilam,ze musze urzeczywistnic moje marzenia-i tak oto na przelomie kwietnia/maja przyjezdza do nas maly diabelek :diabloti::multi: Quote
Frytela Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='wiska']juz sie pochwalilam (na watku tej rasy)-bo zamowilam schipperke!! od tej pani- www.schipperke.cz Ciagle sie tak "zbieralam" na pieska tej rasy,ale jakos czasu nie bylo(kasy rowniez),ale niestety moja sucz ma kontuzje ktora ja z jakiegokolwiek "zawodniczego" sportu wyklucza, a poniewaz ja sie od agillity uzaleznilam to stwierdzilam,ze musze urzeczywistnic moje marzenia-i tak oto na przelomie kwietnia/maja przyjezdza do nas maly diabelek :diabloti::multi: O... to całkiemn z innej beczki :loveu::loveu::loveu: Super ze nowy schipper będzie w polsce :multi::multi: Mam nadzieje ze wystawy też zaliczać będziecie?... Quote
wiska Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 oczywiscie wystawy obawiazkowo :razz: uwielbiam handling :loveu:teraz w marcu jade do leszna zeby zobaczyc male diablatka na zywo ,nie moge sie doczekac!! :multi: Quote
Dogin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A ja nadal twierdzę, że corgi są najlepsze :loveu: Ale i tak fajnie, bo taki mały to rozrusza rodzinkę :evil_lol: Quote
Frytela Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dogin napisał(a):A ja nadal twierdzę, że corgi są najlepsze :loveu: Ale i tak fajnie, bo taki mały to rozrusza rodzinkę :evil_lol: a własciciel np. nio nie wiem Komondora powie ze on jest najlepszy,... :eviltong: Ja osobiście sie w schipperach zakochałam - co za diabły, moja chilli przy nich wymięka :loveu: ale raczej na pewno mieć nie będe ;) Quote
Recommended Posts