Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znacie jakas godna polecenia (badania na dysplazje i choroby oczu,osiagniecia itp) hodowle corgiasow cardigan?Nie musza byc w "okolicy",choc preferowalabym Polske badz Czechy (ew Niemcy).
P.S Jezeli byscie polecili jeszcze takie gdzie sa w hodowli marmurki to juz wg byloby super.
Pomozecie?:razz:

• 2 weeks later...
Posted

juz sie pochwalilam (na watku tej rasy)-bo zamowilam schipperke!! od tej pani- www.schipperke.cz
Ciagle sie tak "zbieralam" na pieska tej rasy,ale jakos czasu nie bylo(kasy rowniez),ale niestety moja sucz ma kontuzje ktora ja z jakiegokolwiek "zawodniczego" sportu wyklucza, a poniewaz ja sie od agillity uzaleznilam to stwierdzilam,ze musze urzeczywistnic moje marzenia-i tak oto na przelomie kwietnia/maja przyjezdza do nas maly diabelek :diabloti::multi:

Posted

[quote name='wiska']juz sie pochwalilam (na watku tej rasy)-bo zamowilam schipperke!! od tej pani- www.schipperke.cz
Ciagle sie tak "zbieralam" na pieska tej rasy,ale jakos czasu nie bylo(kasy rowniez),ale niestety moja sucz ma kontuzje ktora ja z jakiegokolwiek "zawodniczego" sportu wyklucza, a poniewaz ja sie od agillity uzaleznilam to stwierdzilam,ze musze urzeczywistnic moje marzenia-i tak oto na przelomie kwietnia/maja przyjezdza do nas maly diabelek :diabloti::multi:

O... to całkiemn z innej beczki :loveu::loveu::loveu:
Super ze nowy schipper będzie w polsce :multi::multi:
Mam nadzieje ze wystawy też zaliczać będziecie?...

Posted

oczywiscie wystawy obawiazkowo :razz: uwielbiam handling :loveu:teraz w marcu jade do leszna zeby zobaczyc male diablatka na zywo ,nie moge sie doczekac!! :multi:

Posted

Dogin napisał(a):
A ja nadal twierdzę, że corgi są najlepsze :loveu:
Ale i tak fajnie, bo taki mały to rozrusza rodzinkę :evil_lol:

a własciciel np. nio nie wiem Komondora powie ze on jest najlepszy,... :eviltong:

Ja osobiście sie w schipperach zakochałam - co za diabły, moja chilli przy nich wymięka :loveu: ale raczej na pewno mieć nie będe ;)