BajkaB Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kilka dni temu otrzymałam wiadomosc,ze na jednej ze stacji benzynowych w Dąbrowie Górniczej przybłakała sie śłiczna,młoda sunia.Chyba ktoś wyrzucił ja z auta.Nie mogła zostac na stacj,choć pracownicy zaopiekowali sie nia i dokarmiali,a także dali tymczasowe schronienie w sklepie. Razem z Tomkiem pojechaliśmy zabrac dziewuszke,zwłaszcza,ze trafiła do niego na tymczas. Od razu tez pojechaliśmy do lecznicy.Sunia ma około 10 miesięcy,jest wychudzona,wystraszona i niestety moze byc szczenna.Miała tez pchły .Na początek zostałą odrobaczona i odpchlona,a za jakiś czas ja wysterylizujemy. Maciej dał jej imie Ajra i tak tez zostało. Tomkowa Dzoka przyjeła ja jak córcie,a sunia po jednym dniu pobytu odkryła do czego słuzy lodówka i łózko. Jest prześłiczna i kochana. Moze ktoś zechce przytulic ja na długie lata? PILNIE szukamy domku tymczasowego,gdyz Tomek 10 lutego jedzie na operacje i psiak musi znaleźć inne miejsce! Quote
tekilla12 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ajrunia...powodzenia w szukaniu dobrego domku:loveu: Quote
ANETTTA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 taka pieknośc i bez domu ....... Tomek idzie do szpitala i psiak musi miec dom .:-(:-(:-(:-(na cito Quote
BajkaB Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Kazdy kto byłby zainteresowany losem suni moze skontaktowac sie pod numerem: tel. kontaktowy: 666 014 919 Jeśłi ktoś chciałby wesprzeć sunie finansowo i pomóc w jej leczeniu i wyżywieniu prosimy o wpłaty na konto: Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR" Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz. 59 1050 1924 1000 0090 6204 7718 z dopiskiem:dla Ajry z Koła Siewierz Quote
israel Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jakie ogłoszenia Ajra ma? Możemy zapewnić allegro, alegratkę i adopcje.org tylko prosimy o jakiś tekst - z tekstami u nas ciężko ;) Quote
Lidan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Taką ładną suczkę ktoś wyrzucił?! To się w głowie nie mieści :shake: Dzisiaj robię banerki, takie moje proste, zwyczajne... Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 I znowu szczeniak! :-( Jak takie śliczności można tak traktować!:shake:Nie mieści mi się w głowie! Quote
ANETTTA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 israel sunia ma od wczoraj topik ogłoszeń zero ....pokaż ja śwaitu ........ Quote
Lidan Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 JAk się miewa slicznotka? Kiedy będzie sterylka? Quote
BajkaB Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Slicznota miewa sie bardzo dobrze.Dzisiaj zmieniła dom tymczasowy :wyprowadziłą sie od Tomka i wprowadziła do moich rodziców.Bardzo sie sobie spodobali nawzajem.Jest grzeczna i kochana. Rodzice juz wiedza,ze na stole sie nie zostawia jedzenia:evil_lol::evil_lol: Za kilka dni ja zaszczepie,potem sterylka.Trzeba dac jej troche okrzepnąc,podtuczyć itd. Fotki wstawie moze później moze jutro Quote
Lidan Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A może rodzice zakochają się tak bardzo w niuni, że już jej nikomu nie oddadzą :knuje: Quote
zuzlikowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jak się cieszę,że Ajra jest bezpieczna!:loveu: To prześliczna sunia...i przekochana! Powodzenia! :-(Możecie zajrzeć do nich? http://www.dogomania.pl/forum/f28/razem-maja-24-lata-12-latkowie-umieraja-w-schronie-walczyc-czy-pozwolic-odejsc-131115/index3.html#post11766554 Quote
BajkaB Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Oto obiecane fotki Ajry(rodzice mówia na nią Bella) Quote
Lidan Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jest piekna :loveu: Na niektórych zdjęciach przypomina bernardyna... Może to sprawa koloru... albo wybujałej wyobraźni :oops: Quote
BajkaB Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Psie dziecko zmusza do porządkowania:evil_lol:Wczoraj poległy papucie,rolka ręczników papierowych,rękawiczki i kilka innych rzeczy:evil_lol:Ale jest bardzo grzeczna i kochana.. Tak przynajmniej słyszałam,bo wczoraj jej nie widziałam.:lol: Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Lidan napisał(a):Jest piekna :loveu: Na niektórych zdjęciach przypomina bernardyna... Może to sprawa koloru... albo wybujałej wyobraźni :oops: No to nasza wyobraźnia buja w tych samych kierunkach!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękna jest...niezaprzeczalnie! Długonoga...smukła...beniopodobna:lol: Quote
Lidan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Hi hi... A już myślałam, że tylko ja widzę tego bernardyna w Ajrze/ Belli. Mało ludzi tu zagląda :shake: Quote
Kana Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Jak już jej dali imię nowe to może i domek nowy ;> Piękna !! :loveu: Quote
ANETTTA Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 beniowate łatki proszą o dom ....:evil_lol: Quote
BajkaB Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Ajra/Bella została wczoraj zaszczepiona przeciwko wściekliźnie.Ma sie dobrze,jest bardzo grzeczna ,łagodna i kochana. Czy naprawde psie dziecko nikomu nie ukradło serca? Quote
Lidan Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Witaj ślicznotko :-) Dogomania cosik się psuła ostatnimi czasy :mad: Quote
israel Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Allegro dla Ajri: Porzucona Ajra szuka domku... (557062990) - Aukcje internetowe Allegro Trzymamy kciuki! Quote
Lidan Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Śliczna łaciata sunieczko masz już ogłoszenie na jednej z popularniejszejszych stron internetowych więc zacznij odliczać dni do przeprowadzki :evil_lol: Quote
Recommended Posts