Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka dni temu otrzymałam wiadomosc,ze na jednej ze stacji benzynowych w Dąbrowie Górniczej przybłakała sie śłiczna,młoda sunia.Chyba ktoś wyrzucił ja z auta.Nie mogła zostac na stacj,choć pracownicy zaopiekowali sie nia i dokarmiali,a także dali tymczasowe schronienie w sklepie.
Razem z Tomkiem pojechaliśmy zabrac dziewuszke,zwłaszcza,ze trafiła do niego na tymczas.
Od razu tez pojechaliśmy do lecznicy.Sunia ma około 10 miesięcy,jest wychudzona,wystraszona i niestety moze byc szczenna.Miała tez pchły .Na początek zostałą odrobaczona i odpchlona,a za jakiś czas ja wysterylizujemy.
Maciej dał jej imie Ajra i tak tez zostało.
Tomkowa Dzoka przyjeła ja jak córcie,a sunia po jednym dniu pobytu odkryła do czego słuzy lodówka i łózko.
Jest prześłiczna i kochana.
Moze ktoś zechce przytulic ja na długie lata?

PILNIE szukamy domku tymczasowego,gdyz Tomek 10 lutego jedzie na operacje i psiak musi znaleźć inne miejsce!

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kazdy kto byłby zainteresowany losem suni moze skontaktowac sie pod numerem:

tel. kontaktowy: 666 014 919
Jeśłi ktoś chciałby wesprzeć sunie finansowo i pomóc w jej leczeniu i wyżywieniu prosimy o wpłaty na konto:

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"
Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
59 1050 1924 1000 0090 6204 7718

z dopiskiem:dla Ajry z Koła Siewierz

Posted

Slicznota miewa sie bardzo dobrze.Dzisiaj zmieniła dom tymczasowy :wyprowadziłą sie od Tomka i wprowadziła do moich rodziców.Bardzo sie sobie spodobali nawzajem.Jest grzeczna i kochana.
Rodzice juz wiedza,ze na stole sie nie zostawia jedzenia:evil_lol::evil_lol:

Za kilka dni ja zaszczepie,potem sterylka.Trzeba dac jej troche okrzepnąc,podtuczyć itd.

Fotki wstawie moze później moze jutro

Posted

Psie dziecko zmusza do porządkowania:evil_lol:Wczoraj poległy papucie,rolka ręczników papierowych,rękawiczki i kilka innych rzeczy:evil_lol:Ale jest bardzo grzeczna i kochana..
Tak przynajmniej słyszałam,bo wczoraj jej nie widziałam.:lol:

Posted

Lidan napisał(a):
Jest piekna :loveu: Na niektórych zdjęciach przypomina bernardyna... Może to sprawa koloru... albo wybujałej wyobraźni :oops:

No to nasza wyobraźnia buja w tych samych kierunkach!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Piękna jest...niezaprzeczalnie! Długonoga...smukła...beniopodobna:lol:

Posted

Ajra/Bella została wczoraj zaszczepiona przeciwko wściekliźnie.Ma sie dobrze,jest bardzo grzeczna ,łagodna i kochana.
Czy naprawde psie dziecko nikomu nie ukradło serca?

Posted

Śliczna łaciata sunieczko masz już ogłoszenie na jednej z popularniejszejszych stron internetowych więc zacznij odliczać dni do przeprowadzki :evil_lol: