Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zbójini']

Budę mam ocieplaną dwuizbową z przedsionkiem z poprzedniego miejsca gdzie mieszkałem. Stoi bezużyteczna bo moje psy mają psiarnię a też waży ze 200 kg i trzeba by ją przenieść w inne miejsce.

niezle :multi:
Tak sobie mysle, jak mnie rodzina zechce wymeldowac i potrzebowalabym DT dla siebie, to moze chociaz ten przedsionek zostaw:evil_lol: Z psiakiem sie dogadam, a i chalupe, te dwuizbowa posprzatam:cool3:.

Posted

Dostalam liścik od Chandler-z zapytaniem o siłe robocz przy budowie kojca,jak wróci T.Ż zapytam -poprosze tez syna -nic nie obiecuje ,ale b. sie postaram -warto!!!!!!!!!!

Posted

ten mój kuzyn nie odbiera, bede próbowała rodzine łapać wieczorem....

dzowniłam do pana od karmelka - omal się nie popłakał. pies czeka u nich na kojec (byle nie 2 miesiące, bo go sąsiedzi zlinczują:cool1:). zawiezie karmelka do 3miasta, deklaruje 200zł miesięcznie na utrzymanie w dalszym ciagu.
zbójini, kiedy stawianie kojca ci pasuje? weekendy, czy dni powszednie.
aha, rozmawiałam z wetka w sprawie tej atonii. ona twierdzi, ze raczej nie, pęcherz nie jest wyczuwalny przez powłoki.ona sądzi, ze tu sie nakładają problemy neurologiczne (zwieracz nie trzyma), z wycieńczeniem organizmu i życiem w budzie. ona mówi, ze karmelek nieco załapał nie sikanie w domu, ale przejście przez klatke to już za dużo. być może, że regeneracja coś pomoże.
wetka jeszcze tweirdzi, ze on juz ma demencję - faktycznie - wpada na rózne rzeczy, szczeknął na psa może 2 razy wprzeciągu miesiąca, jest taki wiecie - dziadek do spania, miziania i miski....
wetki też wymiękły ze szczęścia :eviltong:

Posted

[quote name='sleepingbyday']zbójini, kiedy stawianie kojca ci pasuje? weekendy, czy dni powszednie.
[/quote]

sie dostosuję, tylko musze wiedziec pare dni wczesniej co by projekt jakis zrobic i materiał zakupić.

Posted

[quote name='sleepingbyday']napisałam jeszcze do dwóch osób z mapy pomocy, może kogos znają, albo same mogą pomóc...[/quote]

mnie to ze szczescia jakas goopawka dopadla :evil_lol: i oczami wyobrazni widze te tlumy dogomaniaczek wedrujace do Zbójini, celem, oczywiscie budowy kojca:evil_lol:
Ciekawa jestem co by zrobil? :eviltong:Uciekl , czy? ....wykorzystal sile robocza :lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']lliczebna przewaga mogłaby sprawić, że to zbójini będzie wykorzystany...:roll:[/quote]

:roflt::roflt::roflt:

No dobra koniec śmiechów - mówiłam, że Zbójini wymyśli :p

Ja żadnego TZ na podorędziu nie mam w ramach sił roboczych, ale mogę własne siły robocze zaprzęgnąć do roboty - może z Koss się zabiorę do tego Straszyna :roll: ?

Posted

Zbójini-T.Ż...chętny.....:evil_lol:ale bardziej do dołozenia się do siatki ,palików i transportu...niz -pracy ( z uwagi na czas..a prawdą jest,ze 18h nie ma go w domu..:shake:.) ..uprosiłam i obiecał,ze do Ciebie zadzwoni( tel. mam )..jutro, KOSS -to nazwisko:p Będzie okazja do przekazania papierów adopcyjnych ..:razz:...ZBÓJ -O.K.?

Posted

ZBÓJINI -namówisz go na 1/2 dnia? ..moze.Zadzwoni, a reszta w...Twoich ...ustach:p
Nieprawda- jest męski i w sprawach konta i ..rąbania drewna:eviltong:..:eviltong:

Posted

ty zbójini myslisz, ze to jaki będzie numer????

:evil_lol:
jejku, nieoczekiwanie dla siebie samej mam ochotę trochę zamieszac w betonie labo pokopac na zimowym chłodku. potem ciepły obiadek, jakis grzaniec w przerwie. ech, zazdroszczę wam, będzie fajna impreza :eviltong:

Posted

[quote name='Zbójini']nie no bez przesady , nie mialbym sumienia:razz: trzeba troche pokopać, pomieszac betonu:diabloti: zresztą mógłbym dostać exmisję za taki numer:diabloti:[/quote]

Tylko bez numerów proszę ;)
Dobrze że exmisję, bo jak byś dostał extradycję to jeszcze samolot byśmy Ci musiały oddać :evil_lol:

SBD ja też uważam, że można by to zrobić przy grilu i chóralnych śpiewach :evil_lol:

Posted

no własnie! taki radosny czyn społeczny, jak po wojnie bywało, że ciężka praca ze spiewem na ustach, bo jakiz wspaniały cel!

nie wiem, zbójini, każda para rąk sie przyda, czyżbys stosował segregacje płciową? :cool3:

EDIT: dostałam zdjęcia karmela zaraz po znalezieniu...

Posted

Nie segregację tylko naturalny podział ról:diabloti: Faceci sa stworzeni do ciężkiej pracy a kobiety do korzystania z niej:diabloti:

Jak się nikt nie znajdzie to postawię sam ale to będzie trochę trwało...

P.S. to posikiwanie powinno ustać. Mój Fajtuś też to miał i wetka coś poradziła. Natomiast ze zdjęc widze że Karmel ma chyba zanik mięśni tak jak on w wieku 14 lat. Tylko sterydy...