Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super zdjęcia.Są może jakieś informacje z nowego domku Mili?Biedna,po tylu latach spędzonych w azylowym boksie chyba nie może jeszcze uwierzyć w szczęście jakie ją spotkało:loveu:

Posted

ala napisał(a):
Super zdjęcia.Są może jakieś informacje z nowego domku Mili?Biedna,po tylu latach spędzonych w azylowym boksie chyba nie może jeszcze uwierzyć w szczęście jakie ją spotkało:loveu:

Wiec dzwonilam w sobote wieczorkiem , pani powiedzila ze myslala ze bedzie gorzej ale tylko pierwsza noc troche plakala bo byla na dole sama bo nie chciala wysc na gore po schodach ,a Rudik-misiu mimo ze ma chore stawy nie opuszcza pani i wchodzi za nia na gore do sypialni.

Na spacerki bardzo chetnie chodzi i trzyma sie bliso Misia .Jak ja bralysmy do zdjecia to zaraz musialysmy ja zaprowadzic bo tak sie wyrywala ,a tu prosze ladnie chodzi po ogrodzie i wcale sie nie wyrywa.:lol:
Bede dzwonic za pare dni.

Posted

Bardzo się cieszę że dziewczyna nie sprawia kłopotu a jak teraz się nazywa?Aż nie chce się wierzyć ,że po tylu latach spędzonych w azylowym boksie tak wspaniale się aklimatyzuje.Życzę Państwu którzy Ją adoptowali i Mili samych radosnych:lol:chwil i długich lat życia.Dzięki Beatko za czwartek

Posted

[quote name='ala']Bardzo się cieszę że dziewczyna nie sprawia kłopotu a jak teraz się nazywa?Aż nie chce się wierzyć ,że po tylu latach spędzonych w azylowym boksie tak wspaniale się aklimatyzuje.Życzę Państwu którzy Ją adoptowali i Mili samych radosnych:lol:chwil i długich lat życia.Dzięki Beatko za czwartek

Jakie ladne kwiaty ,Alicjo nie ma za co ,a byly chociaz ajkies telefony?
Aga obiecala ze da ja do gazety -dziennik ,jak napisze tekst to wzuce ja tez do kakowskiej.

Posted

Telefonów nie było ale może zamiast Ogryzi, to ogłosiłybyście Alwaro,jest po wypadku i odzyskał częściowo czucie w tylnych łapkach.Gdyby miał dom to może zdrowiałby szybciej.Suczka Ogryzia,nie chcę zapeszać ale najprawdopodobniej pojedzie do domu w Zielonej Górze.Na razie go sprawdzają i muszą załatwić transport.Myślę że jak dom będzie odpowiedni to wszystko będzieO.K Dlatego szkoda blokować miejsce innym potrzebującym.Gdyby było miejsce dla Alwaro to coś o Nim napiszę i Ci wyślę.:lol:http://www.dogomania.pl/forum/f28/alwarko-ulegl-wypadkowi-przy-czym-stracil-czucie-w-tylnych-lapkach-szuka-domu-105954/index3.html to adres do jego wątku,też jest z tego schroniska w Koninie.Przepraszam że zaśmiecam wątek Mili i Okruszka.:oops:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Mili niedawno stracila przyjaciela ,Rudy mial wylew:shake: .Pani zaadoptuje jakas bide ale po wakcjach.

To może Okruszka :p