Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Momenciku dużo szczęścia!! żebyś zawsze już miał SWOJEGO człowieka i żebyś pięknie biegał na wszystkich 4 łapkach!
Pozdrowienia dla twojej nowej koleżanki :loveu::loveu::loveu: tylko bądź dżentelmenem :loveu:

Posted

WITAJCIE

To ja jestem tym szczęściarzem, który przygarnąl Momenta. Chcialbym SPROSTOWAĆ kilka informacji, które siętutaj pojawily.
- Momencik dostal nowe imie, Antek.
- Mam 30 a nie 35 lat!! :mad:
- To biale coś, to Latka, nowa koleżanka Antka. Panuje już wielka milość, :loveu: chyba że w grę wchodzą kości, wtedy w domu jest afera :evil_lol:.
- Latka ma póltora roku i zostala uratowana z klatki pelnej szczeniaków, a później kilka tygodni walczyliśmy o jej życie... jak widać udalo się,
- Antek ma w domu też dwa sympatyczne koty... Rudego i Malą, pelna akceptacja...
- Niestety jest szybszy niż powinien być, nóżki ma poobdzierane... ale tego chyba już nie przeskoczymy.... Najlepszy dla niego byl by dom z ogrodem, ja nie dysponuje takim...
- Nigdy wcześniej nie widzialem Antka, nie dzwonilem w jego sprawie, a to że znalazl się w naszym domu to zwykly zbieg okoliczności,
- Kontroli poadopcyjnej się nie boimy, bo zwierzaki stwierdzily, że jak trzeba to każdego pogonią (zresztą na spacerach często się to zdaża, za sprawą dwóch psich... :diabloti::diabloti:)

POZDRAWIAMY

Posted

Witam ,witam :multi::multi: na te kontrole mialam jechac zaraz w poniedzilek ale po rozmowie z panem stwierdzilam ,ze nie ma potrzeby tracic mojego juz i tak nadwyręzonego czasu w sytuacji gdzie momencik ma sie dobrze i najprawdopodobniej ( i sie nie mylilam )ma super ludzi kolo siebie ,ktorzy beda dbac o niego.
Mam tylko prosbe czy w takiej sytuacji moge po niedzilei podjechac i wycalowac mordeczke momencika ?bo bardzo sie przez ten okres z nim zzylam . Ja pracuje do konca miesiaca niedaleko miejsca zamieszkania antka ,a potem ląduja za bochnia wiec trudno mi bedzie do niego podjechac.;)

Posted

moment-antek napisał(a):

- Mam 30 a nie 35 lat!! :mad:

aaa to sory, za niedokładne informacje :diabloti:

a czy Momencik rzeczywiście czasem staje na tych swoich łapinkach???

• 3 months later...
Posted

Wlasnie dostalam wiadomosc od Kasi ,ze momencik znou szuka domu. Juz mi serce zabily ze oddali go do schroniska .Cale szczescie wlasciciel zadzwonil do Karolinki zeby szukala mu domku bo niby chory zreszta Karolinka napisze co i jak.:shake:

Posted

karusiap napisał(a):
ja nie znalam watku momencika.Dostalam tel z opisem psa itd.Pan jest w szpitalu a znajomi nie wyrabiaja z opieka nad zwierzetami.
Momencik staje na nozki,ale posikuje,nie trzyma moczu.
Mam dostac zdj i opis zachowania psiaka w domu itp.....

Ale pan ma oprocz momencika ma tylko jedna malutka sunie(i koty ktore nie potrzebuja spacerkow), ma tarakote na podlodze ,ktora latwo sie zmywa wiec chyba nie jest tutaj problem .:shake:

Posted

ja nie znalam watku momencika.Dostalam tel z opisem psa itd.Pan jest w szpitalu a znajomi nie wyrabiaja z opieka nad zwierzetami.
Momencik staje na nozki,ale posikuje,nie trzyma moczu.
Mam dostac zdj i opis zachowania psiaka w domu itp.....