Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cholera wie.... facet został poinformowany, ze trzeba go rehabilitować... i mimo to zdecydował się... Miejmy nadzieje, że trafił poprostu na osobę z sercem :loveu:
Zresztą P. Ula jest inspektorem to się kontrolę zrobi :)

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiorek , normalnie nie moge w to uwierzyć :crazyeye::crazyeye: facet przyszedł i po prostu zdecydował sie na naszego Momencika :p:p:p
zawsze powtarzam że 13 piatek to samo szczęście :loveu::loveu::loveu:

Posted

Asior napisał(a):
nieeeee.. :cool3: tak poprostu to nieeee.. Alicja mu trochę pomogła :diabloti:

to znaczy sie wspaniała kobieta ( chociaż jej nie znam) nie uwierzysz ale od 21 próbuje wbic sie na dogo i 'dupa zbita' juz miałam sie poddać ... a tu proszę wbiłam sie chociaż nie chcieli przyjąć mojego loginu ( 13-ego piątek):diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

NOO Alicja jest aniołem!!!!!!!! to młoda dziewczyna, która pracuje w aptece i jak tylko ma chwile to pomyks do schronu.... I robi wszystko to co pracownicy, mimo iż jest "tylko" wolontariuszem... Ona robi stronę schroniskową, znaczy wrzuca psiaki ;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
i było warto, co nie?

oczywiście było warto... pewnie sama wiesz jak bardzo warto było byc cierpliwym :cool3: aby usłyszeć takie wiadomości :p:p boże jak to człowieka wzmacnia :loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
i o to chodzi!!!

jakiego moment ma farta, to skubany nie wie. szast-prast i domek dla kulaska! widziane to rzeczy :crazyeye:?

:loveu:

to cieszy , naprawdę cieszy takie szybkie i szczęśliwe zakończenia. Tego samego życzę Itusiowi :loveu::loveu: