Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja miałam taką nadzieję, że Momencik znalazł juz swoją przystań życiową, że wszystko co złe jest za nim. Widać, że los bywa nieprzewidywalny i nawet taką małego psinkę nie oszczędza. Co teraz z tobą będzie Momenciku :-( , jaką niespodziankę ci życie jeszcze przygotowało :shake:

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lepiej byłoby, żeby nie musiał wracać do schroniska, już wystarczająco dużo czasu tam spędził
zaczniemy ogłaszać i zobaczymy, może będzie miał szczęście

Posted

j3nny napisał(a):
lepiej byłoby, żeby nie musiał wracać do schroniska, już wystarczająco dużo czasu tam spędził
zaczniemy ogłaszać i zobaczymy, może będzie miał szczęście

j3nny on już tyle złego od zycia doświadczył, że nie wyobrażam sobie żeby znowu trafił doschroniskowego boksu. pamiętam co sie znim tam działo. Nie umiem robić ogłoszeń :shake:. Mogę jedynie pogadać z Asiorkiem i sfinansować allegro. W razie czego daj sygnał.

Posted

Asior napisał(a):
ooo allegro to dobry pomysł....

Asiu nie pamiętam czy to Ty wystawiałaś allegro ( sorki ale skleroza łapie w każdym wieku) ale na pewno pisałam tekst dla Momencika. poszukam na wątku albo wkleje jeszcze raz z worda ( jeżeli niewyczyściłam, ale chyba nie, zaraz poszukam). Jak kobietki dadzą nam znać to zrealizujemy ten pomysł, praaawdaaa :loveu:

Posted

Asior napisał(a):
ooo allegro to dobry pomysł....

Mysle ze trzeba poczekac z allegro az Karolinka napisze co i jak z memencikiem bo z tego co pisla ten pan mial jej przyslac zdjecia i opis zachown psa ,chyba ze mozna allegro potem poprawic?:shake:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Mysle ze trzeba poczekac z allegro az Karolinka napisze co i jak z memencikiem bo z tego co pisla ten pan mial jej przyslac zdjecia i opis zachown psa ,chyba ze mozna allegro potem poprawic?:shake:

Beatko, ale myslisz że on chce do oddać na stałe czy tylko na czas swojej choroby, bo z tego co sie doczytałam na krakowskim wątku to powód jest taki że on idzie do szpitala. Nie wiem czy znowu mi sie informacje nie nakładają na siebie i cos nie mieszam.

Posted

karusiap napisał(a):
ja zrozumialam,ze na stale...
ale nie dostalam maila nadal

Karolinko, Moment ma na prawdę wyjątkowego pecha w życiu. Najpierw otwierają sie przed nim wrota niebios ( własny dom, własny pan którego może kochać) i zaraz potem spada na samo dno piekła czyli niepewność i brak poczucia bezpieczeństwa w życiu , które każdemu jest potrzebne. Ile takie malutkie psie serduszko może może tego cierpienia unieść. Serce się kraje jak na to patrzę :shake::shake: Wiem , że nie on jeden jest w takiej sytuacji, ale najbardziej bolą takie sytuacje psa w którego losy czlowiek zaangażuje sie osobiście :placz:

Posted

majku33krakow napisał(a):
mozemy cos sie dowiedziec co z momencikiem bedzie?

chyba majku33 nikt z nami nie chce rozmawiać :shake: albo może sprawa się juz jakoś szczęśliwie rozwiązała i ciotki zajęte innymi potrzebującymi bidami :roll:

• 1 month later...