Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IZMADO']Widzę, widzę :)

Dziękuję za zdjęcie, adresówka wygląda bardzo dobrze, chyba się skuszę![/QUOTE]
Mi się podoba w niej to że jest grawerowana diamentem więc napisy sie nie ścierają )

[quote name='Luzia']Dzwonienie psu na pewno nie będzie przeszkadzać, problem że ja jestem na takie dźwięki uczulona :evil_lol: Dlatego kuszą mnie te nieśmiertelniki, ta guma na pewno wygłuszy dzwonienie :)[/QUOTE]
Ale ta guma też szybko pęka albo zjeżdża z tego nieśmiertelnika, na pewno adresówka nie będzie dzwoniła prawie wcale jak przyczepisz ją do regulatora :)

Posted

Moja Koki ma już od 4 lat jedną adresówkę z Plexi, noszona jest codziennie, bez przerwy bo nawet po domu i jest w super stanie :cool3: nic się nie zdarło ani nie popękało :) polecam :)
Natomiast Lusia ma od 1,5roku adresówkę z stali nierdzewnej :p i także super się trzyma :cool3:

Posted

[quote name='Luzia']Dzwonienie psu na pewno nie będzie przeszkadzać, problem że ja jestem na takie dźwięki uczulona :evil_lol: Dlatego kuszą mnie te nieśmiertelniki, ta guma na pewno wygłuszy dzwonienie :)[/QUOTE]
Ale to dzwonienie to tylko jak ma się o coś metalowego obijać. Bruno ma breloczyk metalowy przy obroży materiałowej i nie hałasuje.

Posted

[quote name='Luzia']skończy się tym że napiszę numer telefony mazakiem na obroży :grins:[/QUOTE]

A i jaka oszczednosc! Co sie nie zgubi... ;)
Tez mam metalowa adresowke przy kolku i podzwania. Zawsze to latwiej psa zlokalizowac. Moze pleksi nie dzwonia?

Posted

Dla mnie choć jestem bardzo uczulona na dzwonienie pleksi są ok :) wiadomo jakiś tam dźwięk wydają obijając się ale jest to cichuteńkie i takie "głuche". A to tylko jak się okręci i zawadza zaczepem o kółko :)

Posted

[quote name='IZMADO']Bardzo ładne!

Czy to są te aluminiowe z wyrytym grawerem, na które też się czaję?
Tak, to sa te, co vege​ polecała ;) Naprawdę bardzo fajne i wyglądają solidnie :)

Posted

[quote name='Luzia']Na tym pierwszym zdjęciu nie zasłoniłaś nr. telefonu na pomarańczowej łapce ;)
A adresówki rzeczywiście wyglądają świetnie :)[/QUOTE]
Trudno, najwyżej będziecie do mnie dzwonić ;) :lol:

Posted

Który wzór jest najmniejszy? Chodzi mi o jakąś mniejszą adresówkę żeby dla szczeniaka się nadawała, a te liczby co podają na stronach w mm to niewiele mi dają ;)

Posted

[quote name='vege*']Kostka nie jest jakaś bardzo duża, kiedyś miałam zdjęcie przy 5 zł, ale teraz nie mogę znaleźć. Jak chcesz to zrobię[/QUOTE]

Będę wdzięczna :)

Posted

bordery jakieś minimini nie są więc myślę, że tak ;) a te adresówki są leciuteńkie więc szczeniak pewnie nawet jej nie zauważy :)