Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie się podobają ;) Każdy napis ma szansę się zetrzeć, a nieśmiertelnik ma napisy tłoczone, więc jest praktycznie niezniszczalny. No i są lekkie.

Posted

właśnie te tłoczenia są według mnie nie ładne ale to już kwestia gustu.
ja mam adresówki ze stali niektóre już 4 letnie i napis widać bez problemu , trzeba tylko dobre kupić .

to sa najnowsze koło 1,5 roczne i one sa nie do zdarcia, kupiłam ich 6 i wszystkie mam.
każda jest w takim samym stanie jak była a psy oba mam bardzo psujące adresówki, bo i plexi i laminaty nam poszły.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Przyszłą do mnie adresówka. Uroku to ona nie ma żadnego:eviltong: Zobaczymy czy będzie trwała.
Dla porównania adresówka moje poprzednej suni- o wiele ładniejsza.

Zdjęcia mi się nie chcą wgrać...

Posted

załóż inaczej na dławiku , tzn tak żeby kółko trzymające było na dole, bo tak się będzię ciągle obijać i może kółko się zepsuć nie adresówka . ;)
faktycznie dziwny kształt :lol: moje prostokąty są ładniejsze :lol:

Posted

motylek1007 napisał(a):
Marta Ares będzie robic adresówki tez?

Marcie chodziło raczej o to, że zamówiła kilka adresówek dla swoich psów, już takich gotowych adresówek z grawerem ;-)

Marta jak przyjdą to koniecznie pokaż, bo jestem ich ciekawa strasznie :)

Posted

gops napisał(a):
załóż inaczej na dławiku , tzn tak żeby kółko trzymające było na dole, bo tak się będzię ciągle obijać i może kółko się zepsuć nie adresówka . ;)
faktycznie dziwny kształt :lol: moje prostokąty są ładniejsze :lol:

Adresówka założona na szybko i dopiero na zdjęciu zobaczyłam że coś jest nie tak;)
Dziwny kształt, bo na aukcji było piękne serduszko a te jakiś krzywe i rozklapciane:roll: Ok trudno, mam nadzieje że szybko się zepsuje to kupię nową:lol:

Posted

[quote name='Besti']Adresówka założona na szybko i dopiero na zdjęciu zobaczyłam że coś jest nie tak;)
Dziwny kształt, bo na aukcji było piękne serduszko a te jakiś krzywe i rozklapciane:roll: Ok trudno, mam nadzieje że szybko się zepsuje to kupię nową:lol:
na to bym nie liczyła , moje są niezniszczalne :evil_lol:

Posted

dzisiaj doszły (w piątek zamówione). Wykonanie bardzo fajne, wyglądają na solidne. Strasznie podoba mi się ten napis wyryty w adresówce- pięknie to wygląda :loveu: Wzięłam łapki i kostki.
Zaszła drobna pomyłka z kolorem, ale sprzedający już zaproponował, że wyślę nową właściwą.
jutro zrobię zdjęcia. Jedyny minus to taki, że w zestawie nie ma kółeczek do przypięcia adresówki, ale łatwo można je dokupić więc dla mnie to nie problem

• 2 weeks later...
Posted

motylek1007 napisał(a):
Marta Ares będzie robic adresówki tez?

Hah ale to nie był by wcale głupi pomysł !! bo ja teraz muszę zakupić kilka adresówek, gdyż u Marty kupiłam obroże. Ale muszę ponownie zamawiać itp . a tak byłoby od razu razem wysyłane. To tylko moja sugestia oczywiście ;)

Marta napisz jak się sprawują te adresówki, bo podobno aluminium nie jest trwałe z tego co słyszałam :(

Posted

Nasze artmagici, aluminiowe.

Ta w najgorszym stanie używana 3 lata codziennie, w tej chwili ma już 4,5 roku. Przy psie który wykańczał inne adresówki w jeden spacer czy przez weekend.
Polecamy! :)