Feigned Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='RCookie']Kontaktował się ktoś z Was na dłuższą metę z użytkownikiem allegro, który sprzedaje te kolorowe identyfikatory z plexi? Zapytałam, czy mimo, że nie posiadam konta na allegro, mogłabym u nich złożyć zamówienie. Odpisano mi, żebym wysłała wszystkie potrzebne informacje na maila, więc tak zrobiłam. Później chciałam dowiedzieć się co wpisać w tytule przelewu, odpowiedziano mi, że nazwę użytkownika allegro, odpisałam, że wspominałam, że nie mam konta i co w takim wypadku wpisać, ale nie dostałam odpowiedzi (jakoś dwa dni temu do nich pisałam). Czy to znaczy, że jednak bez konta nie mogę kupić u nich tych IDów? :roll: Dzisiaj dowiedziałam się, że ktoś mi może te IDy kupić "przez allegro", ale mogliby odpisać... Wtedy przy okazji dowiedziałabym się, czy paczka mogłaby zostać wysłana na mój adres. mówisz o tych IDENTYFIKATOR grawerowany dla PSA KOTA adresówka (785088860) - Aukcje internetowe Allegro? my z tej serii mamy, wzór 17 :evil_lol: tylko, że my mamy taką jakby srebrną. Napisali, żeby podać adres, na który mają wysłać przesyłkę, podaliśmy, ale i tak wysłali na adres z allegro. Quote
Illusion Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Feigned']mówisz o tych IDENTYFIKATOR grawerowany dla PSA KOTA adresówka (785088860) - Aukcje internetowe Allegro? my z tej serii mamy, wzór 17 :evil_lol: tylko, że my mamy taką jakby srebrną. Napisali, żeby podać adres, na który mają wysłać przesyłkę, podaliśmy, ale i tak wysłali na adres z allegro. Tak, mam na myśli tego użytkownika ;). Quote
polubek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 proszę o pomoc jestem nowym użytkownikiem dogo i nie mam pojęcia jak wstawić jakiś obrazek lub zdjęcie Quote
Agnes Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 RCookie teraz to raczej odpowiedz nie otrzymasz - weekend, swieto, wolne;) cierpliwosci i poczekaj do poniedzialku/wtorku ew napisz drugiego maila To tez czlowiek, mogl cos przeoczyc etc. Ostatnio kupowalam cos z allegro poza allegro - przez miala. Odbylo sie wszystko bez probemow Quote
Illusion Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Agnes']RCookie teraz to raczej odpowiedz nie otrzymasz - weekend, swieto, wolne;) cierpliwosci i poczekaj do poniedzialku/wtorku ew napisz drugiego maila To tez czlowiek, mogl cos przeoczyc etc. Ostatnio kupowalam cos z allegro poza allegro - przez miala. Odbylo sie wszystko bez probemow[/QUOTE] Oczywiście rozumiem, że w weekend raczej nikt mi nie odpowie, w końcu mało które sklepy internetowe "działają" w tym czasie ;). Ostatnie pytanie zadałam im w środę/czwartek, więc na odpowiedź czekałam ok. 2 dni i nic. Kontaktowałam się z nimi przez gg, bo widziałam, że są dostępni, a zazwyczaj dzięki komunikatorowi można się szybciej porozumieć niż przez maila. Może faktycznie przeoczyli, tak sobie pomyślałam, żeby jutro do nich zadzwonić, wtedy chyba najłatwiej będzie się dogadać. Przez maila kupowałam bodajże dwa razy, w e-zoologicznym i również nie było żadnych problemów. Wolałabym, żeby paczka przyszła na mój adres, bo potem musiałabym znowu czekać, aż dojdzie od osoby, która kupiła mi te IDy przez allegro. Quote
Aneta & Ajwi Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ja w pod koniec lipca zamawiałam adresówkę z ArtMagic. Wykonanie świetne, dostawa również. Jak na razie adresówka trzyma się świetnie, w każdej pogodzie. Quote
polubek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 to jest adresówka mojego malucha. 15 zeta jednorazowo + 5 za przesyłkę w kopercie bezpiecznej listem poleconym a głowa spokojna jak nie daj boże gdzieś by się zgubił. mogłam wybrać wszystko kolor tła, liter czy ma być jednobarwna czy kolorowa, to miało być na niej zamieszczone żeby jak najszybciej można było skontaktować się ze mną. przesyłkę dostałam w ciągu 6 dni jestem bardzo zadowolona z tej adresówki, nie zniszczy się nie rysuje(próbowałam już). Identyfikator tworzony jest metodą termotransferową na aluminiowej blaszce, pokrytej polimerem. gops dziękuję za pomoc Quote
gops Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='polubek'] to jest adresówka mojego malucha. 15 zeta jednorazowo + 5 za przesyłkę w kopercie bezpiecznej listem poleconym a głowa spokojna jak nie daj boże gdzieś by się zgubił. mogłam wybrać wszystko kolor tła, liter czy ma być jednobarwna czy kolorowa, to miało być na niej zamieszczone żeby jak najszybciej można było skontaktować się ze mną. przesyłkę dostałam w ciągu 6 dni jestem bardzo zadowolona z tej adresówki, nie zniszczy się nie rysuje(próbowałam już). Identyfikator tworzony jest metodą termotransferową na aluminiowej blaszce, pokrytej polimerem. gops dziękuję za pomoc wrzucilas nie ten link ;) bo zdjecia nie widac . sprobuj z innym . z czego korzystalas fotosika czy imagschaka? Quote
Chantell Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 a nasz z plexi przezroczysty zosta nadgryziony -.- xDD Quote
polubek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 już jest kombinuję metodą prób i błędów nie zawsze wychodzi od razu ale jak mówią po trupach a do swojego. korzystałam z fotosika Quote
polubek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 nie widać zbyt dobrze ale ja wybrałam czarne litery na srebrnym tle, mocowaną do obroży bo mogłam jeszcze wybrać na kółku. Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ostatnio się pochwaliłam, ze mam identyfikator i jestem zadowolona... dziś się złamał przy kółeczku :shake: Był taki... Quote
Martucha152 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Oj mi adresówka ostatnio uratowała życie.Zwiała mi suczka za sarną i cztery km od domu znalazł ja ktos.Jest z nami dzieki adresówce. Quote
Talia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Martucha152']Oj mi adresówka ostatnio uratowała życie.Zwiała mi suczka za sarną i cztery km od domu znalazł ja ktos.Jest z nami dzieki adresówce.[/QUOTE] Po to w końcu sa te adresówki;) karkakarka, a z czego to był? Plastik? Quote
agaciaaa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://img256.imageshack.us/img256/4239/identyfikator016a.jpg pewnie laminat ;) Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 laminat :) szelki spadły na podłogę i identyfikator się złamał, teraz jak będę zamawiać to jakiś grubszy, albo metalowy. Quote
Illusion Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nie dostałam odpowiedzi, za to dzisiaj zajrzałam do skrzynki, a tam w nowych wiadomościach mail z informacją, że Państwo od IDów czekają na pieniążki i jak tylko przelew dojdzie, to wysyłają paczkę. Zadzwoniłam do nich, żeby zapytać w końcu jak z tym przelewem i okazało się, że nie ma żadnego problemu, więc IDy w przyszłym tygodniu powinny już być :multi:. Quote
Pestka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='karkakarka']ostatnio się pochwaliłam, ze mam identyfikator i jestem zadowolona... dziś się złamał przy kółeczku :shake: Był taki... Stanowczo odradzam to badziewie jakim są ID z laminatu. Ja miałam takich ze trzy to przynajmniej i żaden nie przeżył, jak nie oderwane właśnie te kółeczka no pękały w pół. Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja bym nie kupiła takiego id...moim zdaniem id musi być przede wszystkim funkcjonalne. Nie jest od tego żeby ładnie wyglądać, ale ratować psa kiedy sie zgubi, więc muszę być pewna, że się nie złamie. Quote
Pestka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Talia napisał(a):Ja bym nie kupiła takiego id...moim zdaniem id musi być przede wszystkim funkcjonalne. Nie jest od tego żeby ładnie wyglądać, ale ratować psa kiedy sie zgubi, więc muszę być pewna, że się nie złamie. Dokładnie, a te IDy z laminatu to na pewno nie na moje psy łażące codziennie po blocie i trawach, ale przykładowo mi jeden z tych Idów złamał się bo Saba niechcący złapała go w zabawie z Benkiem :shake: Mój Benek teraz ma metalowe kółeczka do tego zwykły grawer i trzymaja się super więc polecam! Mamy je już dość długo, a na razie są w super stanie i przetrzymują wszystko :loveu: Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Mój pierwszy id wytrzymał ponad 2 lata. Wszystko było czytelne tylko troche zaczeło się przecierac to kółeczko. Quote
Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Talia']Ja bym nie kupiła takiego id...moim zdaniem id musi być przede wszystkim funkcjonalne. Nie jest od tego żeby ładnie wyglądać, ale ratować psa kiedy sie zgubi, więc muszę być pewna, że się nie złamie. A nie może spełniać swojej funkcji i przy okazji ładnie wyglądać? :cool3: My mamy dwa IDy z Quick Taga, moim zdaniem są ładne, a jak na razie nic się z nimi nie stało, teraz idzie już drugi rok, odkąd spacerują z Tośką ;). Te IDy z pleksi też brzydkie nie są, a jak na razie nie spotkałam się z jakimiś negatywnymi opiniami na ich temat, dlatego je zamówiłam. Myślę, że decydując się na kupno identyfikatora robimy to głównie po to, żeby nasz zwierzak był bezpieczny (dlatego wcześniej zaglądamy na ten wątek i pytamy, które IDy nadają się do użytku :evil_lol:), a skoro mamy taki wybór, to czemu nie wziąć tego, który nam się podoba? ;) Quote
Pestka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='RCookie']A nie może spełniać swojej funkcji i przy okazji ładnie wyglądać? :cool3: My mamy dwa IDy z Quick Taga, moim zdaniem są ładne, a jak na razie nic się z nimi nie stało, teraz idzie już drugi rok, odkąd spacerują z Tośką ;). Te IDy z pleksi też brzydkie nie są, a jak na razie nie spotkałam się z jakimiś negatywnymi opiniami na ich temat, dlatego je zamówiłam. Myślę, że decydując się na kupno identyfikatora robimy to głównie po to, żeby nasz zwierzak był bezpieczny (dlatego wcześniej zaglądamy na ten wątek i pytamy, które IDy nadają się do użytku :evil_lol:), a skoro mamy taki wybór, to czemu nie wziąć tego, który nam się podoba? ;) Może, ale priorytetem jest to, by sie nie złamał i był wytrzymały, bo co z tego, że ładnie wyglada jak się złamie po kilku dniach czy tygodniach? ;) Chociaż na dzisiejszym rynku można dostać ładne i praktyczne identyfikatory ;) Quote
Illusion Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pestka napisał(a):Może, ale priorytetem jest to, by sie nie złamał i był wytrzymały, bo co z tego, że ładnie wyglada jak się złamie po kilku dniach czy tygodniach? ;) Chociaż na dzisiejszym rynku można dostać ładne i praktyczne identyfikatory ;) Ja właśnie o tym napisałam :razz:. Quote
Recommended Posts