Szczurosława Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Rinuś']Właśnie doszłam do którejś strony wstecz i przeczytałam, że szybko się łamią...i znalazłam link na to :)http://www.allegro.pl/item748712742_metalowy_identyfikator_dla_psa_z_grawerem_kosc.htmlI zamówie te bo wyglądają na trwałe. :) Właśnie te teraz mamy, ze dwa miesiące juz będzie, troszke się porysowały ale żyją:lol: Quote
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Marta_Ares napisał(a):Ja wlasnie tez wczoraj zamowilam od nich 3 adresowki, kontakt tragiczny z nimi, ale mam nadzieje ze przynajmniej adresowki beda trwale jak w koncu do mnie dojda:angryy: taa to ciekawe czy dostanę takie jakie chciałam,w sensie kolory... Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 a odpisali Ci coś?? bo ja od wczoraj czekam na jakikolwiek kontakt, zanim kupilam to si zapytalam o cos i odrazu odpisali, a teraz cisza:shake: A jakie kolory zamówiłas?? Quote
Guciek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja o tych metalowych pisałam jakiś czas temu i dawałam zdjęcia:p Nadal żyją, noszą ślady użytkowania, ale mają się dobrze i jestem z nich zadowolona:p Na maile nie odpisywali, posłałam im zamówienie i po prostu czekałam na zamówienie. Nie pierwszy taki sprzedający i nie ostatni ;) Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 no wlasnie tez im wyslalam zamowienie, ale dodatkowo jeszcze zamawialam ten brelok z grawerem chcialam zeby wszystko podliczyli i napisali ile wplacic Quote
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Marta_Ares']a odpisali Ci coś?? bo ja od wczoraj czekam na jakikolwiek kontakt, zanim kupilam to si zapytalam o cos i odrazu odpisali, a teraz cisza:shake: A jakie kolory zamówiłas?? napisałam...nie odpisali...pomaranczowy i czarny...ciekawe czy dostanę takie jakie chciałam. Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 hehe no to ja takie same:p plus złoty dla Mayki. i brelok dla Marcina, zależało mi na czasie, ale widze, ze chyba troche sobie poczekam:angryy: jutro sprobuje do nich zadzwonic jak nie odpisza, chociaz po komentarzach widze, ze tel maja ciagle wylaczony Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 po kilku nastu e-mailach (dodzwonic sie nie da rady wylaczony tel:roll:) odpisali w końcu wczoraj ok 12 w nocy ze zamowienie zostalo juz zrealizowane... ciekawe kiedy dojda:cool3: Quote
jolkablaszczyk Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 My mamy tę adresowke w kształcie kości jak ta od Tosi... sprawdza sie, jest caly czas przy obroży, troche sie porysowala ale generalnie nic jej nie jest :).kupiłam i grawerowałam ją w Zlotych Tarasach koszt 30 zł Po jednej stronie imię psa , a po drugiej moj nr telefonu.. oby to sie nigdy nie przydało... Quote
Rinuś Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Marta_Ares']po kilku nastu e-mailach (dodzwonic sie nie da rady wylaczony tel:roll:) odpisali w końcu wczoraj ok 12 w nocy ze zamowienie zostalo juz zrealizowane... ciekawe kiedy dojda:cool3: oo to może tez już zrealizowane?ja chyba nie chcę się denerwować i pisac do nich :evil_lol: poczekam jeszcze kilka dni. Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 w koncu doszły adresowki:multi: podobają mi sie, ciekawe ile wytrzymają, jak zrobie fotki to wstawie;) wogole tydzien temu w niedziele napisali mi ze juz zrealizowane zamowienie, a data wysylki na steplu pocztowym- 12.10 ...... Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 i stara juz troche zjechana, zamawiana tez z allegro ale od innego sprzedawcy Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Metalowy identyfikator dla psa z grawerem - kość (769194707) - Aukcje internetowe Allegro tylko uprzedzam, tragedia jesli chodzi o kontakt z nimi:cool1: ja zalicytowałam, wplacilam kase i czekalam wogole na e-maile nie odp:angryy: Quote
Kashdog Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Marta_Ares']Metalowy identyfikator dla psa z grawerem - kość (769194707) - Aukcje internetowe Allegro tylko uprzedzam, tragedia jesli chodzi o kontakt z nimi:cool1: ja zalicytowałam, wplacilam kase i czekalam wogole na e-maile nie odp:angryy: A są wytrzymałe? Ja zamówiłam tutaj: IDENTYFIKATOR grawerowany dla PSA KOTA zawieszka (763148277) - Aukcje internetowe Allegro (muszę powiedzieć, że przesyłka b. szybka i czekać długo nie musiałam, ale już nigdy nie zamówię od nich ID- mi już pękł, ale jeszcze wisi na tej obroży, czekam aż odpadnie i wtedy wreszcie kupię nowy :diabloti: Tylko terach chyba będę musiała z Quick Taga :roll: A co myślicie o tym? IDENTYFIKATOR grawerowany dla PSA KOTA adresówka (764598825) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ty zamawialas z laminatu grawerskiego a juz nie raz bylo o tym ze to bardzo latwo peka:roll: mialam 2 to popękały na spacerze i zgineły:angryy: Teraz zamawiam tylko metalowe, ten jeden co mam duzo juz wytrzymal i nadal sie trzymac:loveu:a te nowe dopiero bedziemy testowac:lol: Quote
agaciaaa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Marta_Ares napisał(a):ty zamawialas z laminatu grawerskiego a juz nie raz bylo o tym ze to bardzo latwo peka:roll: mialam 2 to popękały na spacerze i zgineły:angryy: Dokładnie, ja z laminatu już nigdy nie zamówię :cool3: Za to te przezroczyste z plexi jak na razie sprawują się bardzo dobrze :) Quote
KaRa_ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Marta_Ares']Metalowy identyfikator dla psa z grawerem - kość (769194707) - Aukcje internetowe Allegro tylko uprzedzam, tragedia jesli chodzi o kontakt z nimi:cool1: ja zalicytowałam, wplacilam kase i czekalam wogole na e-maile nie odp:angryy: Ja od nich 3 razy zamawiałam i nigdy nie miałam problemu z kontaktem z nimi ;) albo po prostu miałam szczęście :lol: Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 KaRa_ napisał(a):Ja od nich 3 razy zamawiałam i nigdy nie miałam problemu z kontaktem z nimi ;) albo po prostu miałam szczęście :lol: Rinusiowa tez teraz od nich zamawiala i to samo - zero kontaktu:roll: a szkoda bo wydaja sie fajne te adresowki. Jak Wam sie sprawdzaja?? Quote
KaRa_ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Psy i koty mają je już od ponad roku i nadal czytelne ;) żadna się nie oderwała czyli mają dobre kółeczka ;) Ogólnie jestem zadowolona Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 KaRa_ napisał(a):Psy i koty mają je już od ponad roku i nadal czytelne ;) żadna się nie oderwała czyli mają dobre kółeczka ;) Ogólnie jestem zadowolona super, mam nadzieje ze u nas tez sie sprawdza Quote
gops Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 wlasnie zamowilam 3 adresowki , od tych samej firmy co ostatnio . tylko jednostronne ;) zobaczymy ile ja bede czekac :evil_lol: Quote
Recommended Posts