reksio7 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja mam metalowe, zamówiłam w sklepie Kakadu, 29zł za szt. Mam juz ponad miesiąc i nie narzekam na razie. Ale ponieważ mieszkam w Łodzi to zamówie sobie te z allegro z laminatu, o których kilka osób juz wspominało, gdyz odbiorę je osobiście. Są bardzo tanie więc dlatego podchodzę do tego z rezerwą ale przetestuje je i dam znać Quote
Onomato-Peja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 doszły ID z ArtMagic i jestem średnio zadowolona... chciałam czerwony, fioletowy, srebrny i złoty a dostałam czerwony, fioletowy, różowy i brązowy, no chyba, ze mają taki dziwny złoty kolor ... :roll: Nikt nic mi nie napisał o zmianie kolorów z zamówienia :mad: no trudno ... zobaczymy ile wytrzymają :cool3: Quote
Ana04 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Fragment numeru telefonu. Reszta zamazana z jakimś tam programie. :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ana04 napisał(a):Fragment numeru telefonu. Reszta zamazana z jakimś tam programie. :eviltong: w paintcie :cool3: Quote
sonia&me Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Onomato-Peja napisał(a):w paintcie :cool3: A na przed ostatnim zdjęciu czerwony ID to co?:evil_lol::evil_lol: do mnie doszły wreszcie prawidłowe:multi: jak będe miała wenę to obfocę;) Quote
Onomato-Peja Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 sonia&me napisał(a):A na przed ostatnim zdjęciu czerwony ID to co?:evil_lol::evil_lol: do mnie doszły wreszcie prawidłowe:multi: jak będe miała wenę to obfocę;) no raczej nikt się nie rozczyta :P Quote
Chantell Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 aa :D na to bym nie wpadła póki co xDD ja zamówiłam ID nowy i trzeba czekać xD Quote
sonia&me Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A nigdy nie wiesz:lol:,tylko 3 pierwszych cyfr nie widać,jakby sie kto uparł to by przeczytał:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 o, a jednak tylko jeden kolorek mi zmienili, widocznie nie mieli srebrnego dziś pod kanapą znalazłam jeszcze tą złotą, czyli jedną dostałam gratis :D ale kółeczka były tylko 4 Quote
Kashdog Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A nam dzisiaj doszła adresówka zamówiona z allegro: Tak wygląda wraz z obrożą Quote
Chantell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kashdog- W zeszłym tygodniu przyszła nam taka sama adresówka;d Quote
marta_gp Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Z artmagic.pl używany od miesiąca. Dzisiaj zauważyłam, że jest wygięte, ale dopóki będzie się trzymać to nie będę się wkurzać :eviltong: (i dopóki nr telefonu się nie zetrze :roll: - jest z drugiej strony) Quote
Coffee&Nera Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 O kurde ale wam sie zniszczył - my mamy od grudnia 2008 roku i jest jak nowy Quote
isabelle30 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jak przypomne sobie firme w ktorej robilam adresowke nitowana do obrozy to podam link. jest bardzo mocna, grawer +pokrycie smiesznym czyms. kosztowalo kolo 20 zl + 1zl za przynitowanie u szewca Quote
Kashdog Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 http://images38.fotosik.pl/187/66db21fdf200de17med.jpg A ta adresówka już mi się łamie powoli :mad: Quote
Ewa&Duffel Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 a wiecie moze gdzie mozna w Wawie tanio wygrawerowac identyfikator ? mamy taki Identyfikator M - ŁAPA CZERWONA RED DINGO wygralismy kiedys w konkursie na forum i do tej pory sie jakos nie zebralam, zeby wygrawerowac... Quote
Illusion Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Tak wyglądają nasze IDy z Quick Tag'a. Złote kółko ma już ponad rok, a chromowana kostka kilka miesięcy, ale nie jest wiele "młodsza" od kółka. Quote
Marta_Ares Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 a jak sie sprawdzaja te adresowki z hiltona?? Quote
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ponieważ komplecik z RD zamówiony to trzeba jeszcze adresówki domówić bo się skończyły...co myślicie o tym,?http://www.allegro.pl/item745618769_identyfikator_grawerowy_dla_psa_kota_nowe_wzory.htmlnie bardzo wiem jak bardzo wytrzymały jest luminat grawerski... Quote
Szczurosława Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Rinuś']Ponieważ komplecik z RD zamówiony to trzeba jeszcze adresówki domówić bo się skończyły...co myślicie o tym,?http://www.allegro.pl/item745618769_identyfikator_grawerowy_dla_psa_kota_nowe_wzory.htmlnie bardzo wiem jak bardzo wytrzymały jest luminat grawerski... Jeśli masz normalnego psa to laminat powinien wytrzymać. Terierom po 3 tygodniach z 4 została 1 kostka;) Za to metalowe nadal żyją. Quote
kosu32 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Nasz pies nosi podobną adresówkę do tej w kształcie kości (jego jest większa i wykonana z innego stopu). Kosztowała w cenie promocyjnej łącznie z grawerowaniem chyba około 25 PLN ale było warto. Z jednej strony wygrawerowane są telefony kontaktowe do nas, z drugiej imię psa i dokładny adres zamieszkania. Teraz chcemy jeszcze zachipować psa i wyrobić mu paszport (kolejne 121 PLN). Quote
Rinuś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Szczurosława']Jeśli masz normalnego psa to laminat powinien wytrzymać. Terierom po 3 tygodniach z 4 została 1 kostka;) Za to metalowe nadal żyją. Właśnie doszłam do którejś strony wstecz i przeczytałam, że szybko się łamią...i znalazłam link na to :)http://www.allegro.pl/item748712742_metalowy_identyfikator_dla_psa_z_grawerem_kosc.htmlI zamówie te bo wyglądają na trwałe. :) Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja wlasnie tez wczoraj zamowilam od nich 3 adresowki, kontakt tragiczny z nimi, ale mam nadzieje ze przynajmniej adresowki beda trwale jak w koncu do mnie dojda:angryy: Quote
Recommended Posts