Talia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Agnes']kupilam sztuk 2 METALOWY Identyfikator - DWUSTRONNY GRAWER !! (664812937) - Aukcje internetowe Allegro Jakosciowo - rewelacja. Metalowe, nie plastikowe, wiec sa szanse, ze wytrzyma dluzej. Wyglada bardzo ladnie, grawer podejrzany ale wszystkie teraz takie sa - i te z Anna zoo za 30 zl o ile wiem rowniez...laserowy i dosc plytki. Podobno jednak dosc trwale Mogłabyś wstawić zdjęcie tego id po użytkowaniu? Quote
an1a Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Talia napisał(a):Ja przemyślałam sprawę i chyba wezmę nieśmiertelniki. Potrzebuje tego aż 8 sztuk, czyli 4 pary, więc wyjdzie mi niedrogo bo jakieś 68zł+przesyłka. U mojego psa sprawdzają się super. Prosty, bez żadnych udziwnień i wytrzymały. Quote
an1a Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Talia napisał(a): I wcale mi nie odbiło:lol: :question: nie.. wcale... :siara: :diabloti: Quote
Talia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='an1a']U mojego psa sprawdzają się super. Prosty, bez żadnych udziwnień i wytrzymały. Ja planuje @ pary nieśmiertelników i kilka zwykłych id, bo nie pasuje mi do niektórych obroży nieśmiertelnik. Takie mam wizje: 1. Lupine obroża zacisk 1" 38-56cm - Plum Blossom + niebieska kosteczka (z linku, który podała Agnes) 2. Lupine obroża zacisk 1\" 38-56cm - Meadow + zielone serduszko 3. Rogz obroża HB 03 D - Floral + ośmiokąt niebieski 4. Rogz obroża HBC 25 E - Purple + nieśmiertelnik 5. szelki rogz fioletowe z nitka + srebrna kosteczka 6. Trixie obroża z łańcuszkiem PÓŁZACISK 30-40cm/15mm OSTATNIA SZTUKA (czerwona) + nieśmiertelnik 7. obroża indiańska ( OK) czerwona + serduszko czerwone Obecnie jest mi potrzebnych 7 id, ale w planach mam jeszcze 2 pary szelek (spacerówki i samochodowo-leśne), ale do nich nieśmiertelniki dokupię ...jak je kupie:evil_lol: I wcale mi nie odbiło:lol: Quote
Talia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 an1a napisał(a)::question: nie.. wcale... :siara: :diabloti: Masz wątpliwości? :mad::evil_lol: Quote
an1a Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Talia napisał(a):Masz wątpliwości? :mad::evil_lol: Nie, nie, nie.... :evil_lol: Po prostu mój pies ma po 1 "obroży" z każdego rodzaju, w tym 1 normalną :evil_lol: reszta do szkolenia :eviltong: Quote
Agnes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Talia napisał(a):Mogłabyś wstawić zdjęcie tego id po użytkowaniu? gops ma takie - po emmm kilku m-cach uzytkowania? jakos tak...zaraz ja tu pokieruje:evil_lol: Talia z tego co gops mi mowila, to te kolorowe z mojego linku sie scieraja - bierz srebrny, ale sa one bardzo ladne i uniwersalne - pasuja do wszystkiego Quote
gops Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Agnes napisał(a):gops ma takie - po emmm kilku m-cach uzytkowania? jakos tak...zaraz ja tu pokieruje:evil_lol: Talia z tego co gops mi mowila, to te kolorowe z mojego linku sie scieraja - bierz srebrny, ale sa one bardzo ladne i uniwersalne - pasuja do wszystkiego tak gops ma juz od stycznia jakos czy grudnia kolorowe sie scieraja tzn kolor sie sciera ja mam dwie sztuki srebrnych i sa swietnie ani troche nie starl sie napis, jest na orgynalnym ich kolku od poczatku nie zerwalo sie pomimo wielu spacerow z roznymi atrakcjami :lol: polecam Quote
Cambel&Megi Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Trochę jestem niezorientowana...., Talia, które ID określasz mianem nieśmiertelników ? :lol: Quote
Talia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Agnes, Gops, dzięki bardzo za pomoc. Niestety wszystko nie po mojej myśli i musze jeszcze troszkę poczekać z zamówieniem. :cool1: Quote
Suciune Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja ostatnio kupiłam zwykłą zakręcaną adresówkę - ale nie beczułkę, jakiś inny model - na razie dobrze się trzyma. Quote
Karilka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Rinuś [URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=12607701"]JBBSTUDIO[/URL] (na allegro) tworzy identyfikatory z grawerowanym zdjeciem piesa po jednej stronie (+ imie), po drugiej adres i telefon. Nie drogo całkiem, chyba ze 4zł wiecej niż za ten zwykły a wygląda fajowo. Przynajmniej na zdjęciach;)[B] [/B] Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [IMG]http://i41.tinypic.com/14ayh50.jpg[/IMG] [url=http://allegro.pl/item666480468_identyfikator_grawer_dla_psa_kota_superwytrzymaly.html]IDENTYFIKATOR GRAWER dla psa,kota SUPERWYTRZYMAŁY (666480468) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Fajna jest tylko kółeczko strasznie małe :shake: Żeby doczepić do obroży musiałam przyczepić drugie - łatwiejsze w obsłudze :eviltong: Quote
Agnes Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Agata_Roki'][URL="http://allegro.pl/item666480468_identyfikator_grawer_dla_psa_kota_superwytrzymaly.html"]IDENTYFIKATOR GRAWER dla psa,kota SUPERWYTRZYMAŁY (666480468) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] Fajna jest tylko kółeczko strasznie małe :shake: Żeby doczepić do obroży musiałam przyczepić drugie - łatwiejsze w obsłudze :eviltong:[/quote] najbardziej trwaly ID jaki mialam! jest genialny, tylko brzydki jak dla mnie:lol: ale NIC sie z nim nie dzieje - metalowy, wiec sie nie gubi, grawer gleboki, wiec sie nie sciera - jak dopracuja, zeby to bylo ladniejsze to kupie znowu:lol: Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dla mnie ma być praktyczny - chociaż nie jest wcale brzydki,chodziło mi o solidny na którym z daleka widać imię i że to to identyfikator bo jedziemy na wakacje i nie każdy może wiedzieć co to jest :evil_lol: jeszcze w wersji złotej [IMG]http://i40.tinypic.com/xc403s.jpg[/IMG] dla ARGISowej z dogo :loveu: Quote
Bzikowa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 A ja nadal nie wiem o co Wam chodzi z 'nieśmiertelnikami' :evil_lol: może mnie ktoś oświecić ? :lol: Quote
Toller Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 A jak z tymi kółeczkami mocującymi- one nie odpadają? Bo pamiętam, że swego czasu miałam takie, i te kółeczka same się podczas noszenia otwierały :roll: Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Te małe są strasznie mocne - trudno było je przełożyć w adresówkę a jeszcze trudniej było by całość przyczepić do obroży[mój ma dużą z czego kółeczko do zaczepiania smyczy też jest duże] więc wzięłam większe i cieńsze doczepiłam i jest na dwóch :eviltong: Quote
Guciek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Bzikowa napisał(a):A ja nadal nie wiem o co Wam chodzi z 'nieśmiertelnikami' :evil_lol: może mnie ktoś oświecić ? :lol: Nieśmiertelniki ;) Niedawno na allegro zamówiłam 3 takie ID ;) Quote
agaciaaa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mam pytanie do osób, które mają te przezroczyste identyfikatory z plexi - jak się sprawują? Nie rysują się mocno? Łamać to się raczej nie powinny, bo wyglądają na grube (takie po ok. 5 zł z laminatu grawerskiego łamały mi się przy dziurce na kółeczko). Potrzebuję jakiś wytrzymały i jednocześnie niedrogi identyfikator, bo chcę zamówić jakieś 5 sztuk ;) Quote
Guciek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Moje póki co żyją i nie są porysowane - a przyczepione są zarówno do obroży jak i do szelek (ruda biega w dzień w obroży). Chyba najlepsze z tych, które do tej pory kupiłam - laminat grawerski pękł po tygodniu:roll: Quote
agaciaaa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dzięki za odpowiedź. Bo laminat jest do d....:eviltong: Za to aluminiowe mi się super trzymały, tylko numer zmieniłam więc już są do wyrzucenia ;) a na 5 takich po 11zł mnie nie stać :lol: Dlatego kuszą mnie te przezroczyste, wtedy spokojnie zamówiłabym kilka i nie musiałabym co chwile przyczepiać do innej obroży ;) Quote
Recommended Posts