Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na wątku, jeśli się nie mylę, polecane były 4,5,6 i 7
ja mam 5 i jestem zadowolona
te pierwsze, z laminatu też mam i dobrze się trzymają, ale niektórzy pisali, że im się łamały, więc one raczej nie należą do wytrzymałych

Posted

Ja mam od miesiąca. Na różowej mamy jedną rysę, ale i tak wszystko ładnie widać. Tylko ja głupia nie pomyślałam żeby założyć starą adresówkę na takie szaleństwa w lesie. Wtedy pies mi naprawdę latał po krzaczorach i stąd ta ryska.

• 2 months later...
Posted

Lasti też ma taką grawerowaną kosteczkę. Kupiliśmy w ZOO KARINA (dość znana sieć sklepów zoologicznych). Niestety jak się potem okazało przepłaciliśmy. Jeszcze więcej wzorów i kolorów jest na allegro i są na prawdę taniuśkie. Nigdy w życiu beczułek-odkręcają się i gubią. Najlepsze grawerowane. Nie odpinają się, nie zdzierają, nie trzeba zdejmować do kąpieli itp ;). Takie wyszywane na obrożach też są dobre :p

Posted

Talucha - z tymi grawerowanym trzeba naprawde dobrą firme znalesc. Ja po 2,5 roku posiadania adresówki jestem zadowolona - kupilam w ARTmagik (na allegro) ani jednej ryski wszystko widoczne a adresowka jest noszona codziennie na wszystkich spacerach, nie odpada kółeczko ostatnio aż sie przyjżałam i zobaczylam ze to jest jak nowe ;)

Posted

Lasti ma swoją ok. 1,5 roku i też jest wszystko świetnie, dobrze widoczne. Faktycznie kiedyś gdzieś przeczytałam, że grawerowana się zdarła i to całkiem szybko ale to chyba musiał być naprawdę badziew. My mamy z firmy Quick Tag.

Posted

O tak, quick tagi są świetne, chociaż dość drogie, ale uważam, że warte swojej ceny. U nas też cały czas jak nowe wyglądają. Z Art Magic też polecam, równie trwałe i ładne, a sporo tańsze.

Posted

A mi się właśnie tylko QuickTag zniszczył ;) Nawet laminat lepiej wygląda. Ale to może kwestia przypadku. Tak czy inaczej uznaję tylko grawerowane, a do tego na wszelki wypadek na szyi na oddzielnej tasiemce taki najzwyklejszy plastikowy, biały z karteczką w środku za 1zł. I chip.