Ewa&Duffel Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 blaira napisał(a):Ja właśnie też zamówiłam. Tyle że aluminiową małą kość Ciekawa jestem rezultatu...pewnie dowiem się w przyszłym tygodniu :) Mi powinny przyjść już w tym tygodniu, ale nadal czekam... Quote
Yorshirka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Czy mogłabym prosić o zdjęcie , jeśli ktoś ma. ID z Quick Tag serduchoo ID z Quick Tag kostka Najlepiej serducho czerwone , a kostka niebieska ;d Jak myślicie dla shih duże serducho i kostkaa ?;d Quote
Illusion Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Duża kostka będzie za duża, moja koleżanka ma dla swojej pudlicy duże serduszko, suczka ma +/- 35cm w kłębie, a moja Tośka - sucz 28cm w kłębie małą kostkę. Kilka stron wstecz wstawiałam zdjęcia małej kostki i dużego koła z QT. Quote
Agnes Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Marta_Ares napisał(a):Agaciaa ma z plexi i nie narzeka, wiesz...na plastiki - ktore sie pojawiaja tutaj tez nie narzekam ja, ale wiem ze sie lamia - po co nam ID? Ze jak pies ucieknie, zgubi sie - ktos go znajdzie i bedzie numer telefonu. Majac swiadomosc, ze adresowka nie jest trwala - jakos mnie nie przekonuje. Co metal to metal. Mozna ciagnac temat dalej - a co jesli obroze zgubi? Ale to juz "czepianie sie" i szukanie dziury w calym ;) Quote
agaciaaa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Agnes napisał(a):wiesz...na plastiki - ktore sie pojawiaja tutaj tez nie narzekam ja, ale wiem ze sie lamia - po co nam ID? Ze jak pies ucieknie, zgubi sie - ktos go znajdzie i bedzie numer telefonu. Majac swiadomosc, ze adresowka nie jest trwala - jakos mnie nie przekonuje. Co metal to metal. Mozna ciagnac temat dalej - a co jesli obroze zgubi? Ale to juz "czepianie sie" i szukanie dziury w calym ;) U mojej suki IDy z laminatu łamały się baardzo szybko, a te z plexi ciągle mają się dobrze. Nie wiem czy je widziałaś na żywo, one są dużo grubsze od laminatu, więc mimo że to nie metal, to się nie łamią. Nie powiem, że są jakieś super trwałe- bo mam je dopiero ok.3 miesiące, więc nie wiem co będzie za rok, ale nie zgadzam się że na pewno trwałe nie są- jakoś nikt jeszcze nie pisał, że mu sie adresówka z plexi połamała, a są osoby które je mają dłużej ode mnie. Quote
WeronikaM Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ja właśnie kilka dni temu zamówiłam 2 z plexi ;) http://www.allegro.pl/item818509487_identyfikator_grawerowany_dla_psa_kota_adresowka.html Quote
Ewa&Duffel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Do nas już przyszły identyfikatory z Art Magic. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, są ładne i wydają się solidne. Quote
WeronikaM Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='WeronikaM']ja właśnie kilka dni temu zamówiłam 2 z plexi ;) http://www.allegro.pl/item818509487_identyfikator_grawerowany_dla_psa_kota_adresowka.html czerwony dla diany slabo wlitery widać ;( i fiolet dla flata tu to na czerwonym już nic nie widać :( Quote
Chantell Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 aale flat będzie dopiero na wiosne oO xD Quote
WeronikaM Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Chantell napisał(a):aale flat będzie dopiero na wiosne oO xD chce już po mału szykować wyprawkę XD ale zawsze jak diana zgubi swój można jej zalożyć "dla flata" , bo jest uniwersalmy, nie ma imienia :) Quote
Sprytna Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Jeżeli Chodzi o ID to ten(na dole) kupiłam mojemu Sprytkowi w wakacje.Ładnyi nie zdarty:D (śmiesznie wyszedł sprytek na zdjęciu) Znalazłam jeszcze takie Prześliczne są! http://allegro.pl/item818827514_identyfikator_dla_psa_kota_dwustronny_swarovski.html Quote
Kashdog Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ja w środę zamówiłam 2 ID stad: http://allegro.pl/item824619281_identyfikator_identyfikatory_adresowka_adresowki.html pieska i kostkę. Zamawiał ktoś stamtąd? Ile czekaliście na przesyłkę ? :) Quote
Chantell Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 fajne te idy, ale szkoda, że nie są kolorowe... Quote
WeronikaM Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Chantell napisał(a):no :) ale tam jest -łem xDD co tam... ważne , że jest numer Quote
Infortune. Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Kashdog']Ja w środę zamówiłam 2 ID stad: http://allegro.pl/item824619281_identyfikator_identyfikatory_adresowka_adresowki.html pieska i kostkę. Zamawiał ktoś stamtąd? Ile czekaliście na przesyłkę ? :) Ja zamawiałam. Zamówienie składałam 11 wieczorem, 12 rano poszły pieniądze a 13 miałam już IDy w domu. ;) Zdecydowanie polecam. Quote
Kashdog Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Infortune. napisał(a):Ja zamawiałam. Zamówienie składałam 11 wieczorem, 12 rano poszły pieniądze a 13 miałam już IDy w domu. ;) Zdecydowanie polecam. To się cieszę, że szybka wysyłka jest :lol: Ja zmówiłam ID w środę po południu, wieczorem zrobiłam przelew z poczty, a pieniądze stamtąd idą jakieś 2-3 dni, więc myślę, że w przyszłym tyg. już powinny u mnie być :diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 mi się wzorki podobają 100 razy badziej, niż te, które zamówiłam, ale wybrałam je, bo kolorowe ;) Quote
Evelynkaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nie polecam tych z pleksi co jak metalowe wyglądają, własnie nam pękł Za cienkie ale te przeźroczyste podobno 4 mm mają więc lepsze. Apropo co piszecie na identyfikatorze prócz imienia, którego podobno nie powinno być.... i numeru tel. Ja napisałam że jest oznakowany mikroczipem żeby odstraszyć złodzieji i napisałam strone www na której jest umieszczony bo przecież nie ma jednej bazy tylko jest z dziesięć stron.....:shake:..... bez komentarza Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 te co wygladaja jak metal to nie sie z plexi tylko z laminatu grawerskiego ;) Quote
Evelynkaa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Laminat grawerski tak masz rację Marta:) Quote
MakeBelieve Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Sluchajcie... Chce dla Daisy kupic identyfikatory: http://allegro.pl/item838741634.html najprawdopodobniej 3 kostki. 1. czerwona chyba bd pasowac do kompletu butterfly rogza? 2. jaki kolor do pomaranczowej obrozy rogza i pomaranczowej flexi? zolty? 3. i jaki kolor do kompletu biedronkowego, takiego kolorowego? mysle albo o fiolecie, albo o przezroczystym.... Quote
WeronikaM Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Vini.'] 1. czerwona chyba bd pasowac do kompletu butterfly rogza? wg mnie tak ;) 2. jaki kolor do pomaranczowej obrozy rogza i pomaranczowej flexi? zolty? zółty bedzie ok ;) 3. i jaki kolor do kompletu biedronkowego, takiego kolorowego? mysle albo o fiolecie, albo o przezroczystym....z lupine ? ja bym wzięła czerwony lub zielony , a w ostateczności przezroczysty ;) Quote
MakeBelieve Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Nie, kompletu z biedronki (sklepu) ;pp Taki on... kolorowy :) Pokazywalam kiedys w wątku obrozowym.... Kurde no, nie wiem jak to pokazac ;pp bo zdjecia znalezc nie moge Quote
Illusion Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ja bym do butterfly wzięła czerwony, do pomarańczowego kompletu przezroczysty, a do tego kolorowego fioletowy ;). Quote
Recommended Posts