Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

blaira napisał(a):
Ja właśnie też zamówiłam. Tyle że aluminiową małą kość
Ciekawa jestem rezultatu...pewnie dowiem się w przyszłym tygodniu :)

Mi powinny przyjść już w tym tygodniu, ale nadal czekam...

Posted

Czy mogłabym prosić o zdjęcie , jeśli ktoś ma.
ID z Quick Tag serduchoo
ID z Quick Tag kostka

Najlepiej serducho czerwone , a kostka niebieska ;d
Jak myślicie dla shih duże serducho i kostkaa ?;d

Posted

Duża kostka będzie za duża, moja koleżanka ma dla swojej pudlicy duże serduszko, suczka ma +/- 35cm w kłębie, a moja Tośka - sucz 28cm w kłębie małą kostkę. Kilka stron wstecz wstawiałam zdjęcia małej kostki i dużego koła z QT.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Agaciaa ma z plexi i nie narzeka,

wiesz...na plastiki - ktore sie pojawiaja tutaj tez nie narzekam ja, ale wiem ze sie lamia - po co nam ID?
Ze jak pies ucieknie, zgubi sie - ktos go znajdzie i bedzie numer telefonu. Majac swiadomosc, ze adresowka nie jest trwala - jakos mnie nie przekonuje.
Co metal to metal.
Mozna ciagnac temat dalej - a co jesli obroze zgubi? Ale to juz "czepianie sie" i szukanie dziury w calym ;)

Posted

Agnes napisał(a):
wiesz...na plastiki - ktore sie pojawiaja tutaj tez nie narzekam ja, ale wiem ze sie lamia - po co nam ID?
Ze jak pies ucieknie, zgubi sie - ktos go znajdzie i bedzie numer telefonu. Majac swiadomosc, ze adresowka nie jest trwala - jakos mnie nie przekonuje.
Co metal to metal.
Mozna ciagnac temat dalej - a co jesli obroze zgubi? Ale to juz "czepianie sie" i szukanie dziury w calym ;)

U mojej suki IDy z laminatu łamały się baardzo szybko, a te z plexi ciągle mają się dobrze. Nie wiem czy je widziałaś na żywo, one są dużo grubsze od laminatu, więc mimo że to nie metal, to się nie łamią. Nie powiem, że są jakieś super trwałe- bo mam je dopiero ok.3 miesiące, więc nie wiem co będzie za rok, ale nie zgadzam się że na pewno trwałe nie są- jakoś nikt jeszcze nie pisał, że mu sie adresówka z plexi połamała, a są osoby które je mają dłużej ode mnie.

Posted

Chantell napisał(a):
aale flat będzie dopiero na wiosne oO xD

chce już po mału szykować wyprawkę XD
ale zawsze jak diana zgubi swój można jej zalożyć "dla flata" , bo jest uniwersalmy, nie ma imienia :)

Posted

Infortune. napisał(a):
Ja zamawiałam. Zamówienie składałam 11 wieczorem, 12 rano poszły pieniądze a 13 miałam już IDy w domu. ;)
Zdecydowanie polecam.

To się cieszę, że szybka wysyłka jest :lol:
Ja zmówiłam ID w środę po południu, wieczorem zrobiłam przelew z poczty, a pieniądze stamtąd idą jakieś 2-3 dni, więc myślę, że w przyszłym tyg. już powinny u mnie być :diabloti:

Posted

Nie polecam tych z pleksi co jak metalowe wyglądają, własnie nam pękł
Za cienkie ale te przeźroczyste podobno 4 mm mają więc lepsze. Apropo co piszecie na identyfikatorze prócz imienia, którego podobno nie powinno być.... i numeru tel. Ja napisałam że jest oznakowany mikroczipem żeby odstraszyć złodzieji i napisałam strone www na której jest umieszczony bo przecież nie ma jednej bazy tylko jest z dziesięć stron.....:shake:..... bez komentarza

Posted

[quote name='Vini.']
1. czerwona chyba bd pasowac do kompletu butterfly rogza?
wg mnie tak ;)

2. jaki kolor do pomaranczowej obrozy rogza i pomaranczowej flexi? zolty?
zółty bedzie ok ;)

3. i jaki kolor do kompletu biedronkowego, takiego kolorowego? mysle albo o fiolecie, albo o przezroczystym....
z lupine ? ja bym wzięła czerwony lub zielony , a w ostateczności przezroczysty ;)