Rinuś Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Marta_Ares napisał(a):Rinusiowa tez teraz od nich zamawiala i to samo - zero kontaktu:roll: a szkoda bo wydaja sie fajne te adresowki. Jak Wam sie sprawdzaja?? No ja nadal czekam ;/ już nawet zaczęłam pisać maile ale cisza...już ponad 2 tyg leci... ;/ Quote
gops Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Rinuś napisał(a):No ja nadal czekam ;/ już nawet zaczęłam pisać maile ale cisza...już ponad 2 tyg leci... ;/ zadzwon! ja tez czekalam 3 dni i nic mi nie odpisali wiec poprostu zadzownilam i sie okazalo ze email do mnie nie doszedl a adresowki sa juz w drodze w prawdzie u innego sprzedawcy ale u was moze byc podobnie skoro nie odpisuje to dzwon az odbierze Quote
Rinuś Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 gops napisał(a):zadzwon! ja tez czekalam 3 dni i nic mi nie odpisali wiec poprostu zadzownilam i sie okazalo ze email do mnie nie doszedl a adresowki sa juz w drodze w prawdzie u innego sprzedawcy ale u was moze byc podobnie skoro nie odpisuje to dzwon az odbierze Telefon jest wyłączony,zresztą Marta też nie mogła się dodzwonić...czytałam w komentarzach że strasznie długo idzie przesyłka...ale 2 tyg to już lekka przesada. Quote
Marta_Ares Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ten telefon co podali na allegro to juz dawno chyba maja wylączony na stałe:angryy: Quote
Chantell Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 zamówiłam 2 id te z plexi półprzezroczyste :) Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Chantell napisał(a):zamówiłam 2 id te z plexi półprzezroczyste :) jakie kolory? ja mysle czyby fioletowego nie zamowic, do obrozy rogza ktora mam zamiar kupic:evil_lol: Quote
Illusion Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja właśnie niedługo chcę kupić kilka tych IDów z plexi, w każdym kolorze :evil_lol:. Potem może wzięłabym z RD, bo grawera blisko znalazłam, ale na stronie jakiś mały wybór jest :roll:. Quote
Chantell Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 czerwona gwiazdka (Dla Nicole) i przezroczysta kostka(dla Augie) :)) Quote
Talia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja zamówiłam ostatnio 4 takie: http://www.allegro.pl/item786087820_identyfikator_stalowy_grawer_adresowka.html I 2 takie do przynitowania: IDENTYFIKATOR STALOWY GRAWER ADRESÓWKA (764238002) - Aukcje internetowe Allegro Te pierwsze używam juz od ponad miesiąca i jestem bardzo zadowolona. :loveu: Niestety tych do przynitowania jeszcze nie zamontowałam:oops: Orientujecie się może ile mniej więcej może kosztować przynitowanie? Quote
Mili_25 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja mam na razie beczułkę stalową. Mamy ją od 1,5 miesiąca i odpukać - Tosia jej jeszcze nie zgubiła :) Mamy też adresówkę, taką na rzep - przymocowaną do szelek. Quote
Ewa&Duffel Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 chciałam zapytać, czy ktoś widział może gdzieś identyfikator fioletowy ? szukam na allegro, ale nie moge znalezc... Quote
Talia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):chciałam zapytać, czy ktoś widział może gdzieś identyfikator fioletowy ? szukam na allegro, ale nie moge znalezc... Jedynie rogza. ;):cool1: Quote
Ewa&Duffel Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Talia napisał(a):Jedynie rogza. ;):cool1: Rogza nie chcę, po pierwsze za drogi, po drugie mielismy juz jeden i nie bylam zadowolona, a w koncu młody go zgubil:roll: Wolę grawerowane :) Jak nie znajde fioletu, to najwyzej srebrny wezme, od biedy moze byc... Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Prosze fioletowe; http://www.allegro.pl/item785088860_identyfikator_grawerowany_dla_psa_kota_adresowka.html sama chce go zamowic do obrozy rogza:cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Marta_Ares']Prosze fioletowe; http://www.allegro.pl/item785088860_identyfikator_grawerowany_dla_psa_kota_adresowka.html sama chce go zamowic do obrozy rogza:cool3: ooo dzieki :) ja tez do obrozy Rogza :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Agaciaaa ma je wlasnie do obrozy z nitka (fioletu) idealnie pasuje:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Macie wygrawerowany adres na swoich identyfikatorach ? Bo tak sie własnie zastanawiam, Duffel ma teraz tylko imię i telefon, ale może adres też by się przydał ? Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 na starych miałam, na tych nowych zrobiłam tylko imie i telefon;) Quote
PrinceZZ Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja mam identyfikator z tej strony: http://graweruj.pl/index.php?products=product&prod_id=37 ( ten z psią łapką) i jestem bardzo zadowolona. Ładnie wykonany i wykończony i nie niszczy się. Dosyć ciężki. Na allegro zakupiłam kiedyś w kształcie kostki, który miał źle wykończone krawędzie i drapał, a do tego bardzo szybko pies go porysował. Nie dostałam też wtedy kółeczka do zawieszenia. Na identyfikatorze mamy z jednej stronie imie psa po tej stronie gdzie jest łapka . Na drugiej natomiast Zgubiłem się i adres :) Quote
hekate811 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 a więc tak u poprzedniego psa miałąm beczułki, ale te co chwile sie odkręcały i gubiły potem jako pierwsza u mojego obecnego futra była adresówka taka grawerowana na miejscu w zoologicznym, fajna, ale po roku też się zgubiła, zostało tylko przerwane kułeczko, które było w tamtej delikatne, teraz przeglądajac patrzę się jakie kułeczko dołanczają do kompletu. obecnie mam wygrawerowaną blaszkę i przyszytą do obroży, niestety jako cieńka blaszka gdzieś się zgieła a potem w tym miejscu pękła, ale że przyszyta dobrze i dane do odczytania to na razie nie wymieniam (mam drugą w zapasie bo od razu dwie zamówiłam) mam jeszcze adresówki z RD które zamówiłam przy okazji obroży, ale ciągle nie po drodze mi do grawera i tak je noszę pół roku w torebce co do danych: na pierwszej grawerowanej miałam z jednej strony imię a z drugiej adres i telefon, obecnie tylko imię i telefon, stwierdziłam że jakby ktoś znalazł mojego rasowca a nie chciał go oddać, to po co ma wiedzieć jaką okolice omijać. Jak znalazca będzie uczciwy to telefon wystarczy, a wiem że grono znajomych nawet tylko telefon umieszcza. Quote
jonQuilla Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [FONT=Georgia] identyfikator mojej panny :) zakupiony na allegro, dla zainteresowanych tutaj jest ta aukcja :) http://allegro.pl /item723903967_identyfikator_stalowy_grawer_adresowka_zdjecie.html wcześniej także używałam beczułek, które się szybko odkręcały więc zrezygnowałam z nich na rzecz obecnego ID [/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Marta_Ares']Agaciaaa ma je wlasnie do obrozy z nitka (fioletu) idealnie pasuje:loveu: :loveu: :loveu: Miałam to napisać, ale widzę, że mnie Marta wyręczyła :lol: Potwierdzam, do fioletu z nitką pasuje baaardzo fajnie :p jakiś czas temu w mojej galerii były fotki, jakby co można zobaczyć ;) Ja graweruje tylko imie psa i dwa telefony, komórkę i domowy na wszelki wypadek ;) Quote
Ewa&Duffel Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='agaciaaa']Miałam to napisać, ale widzę, że mnie Marta wyręczyła :lol: Potwierdzam, do fioletu z nitką pasuje baaardzo fajnie :p jakiś czas temu w mojej galerii były fotki, jakby co można zobaczyć ;) Zerknęłam sobie do waszej galerii, slicznie Sarze w tej obroży i rzeczywiście pasuje ten identyfikator, tylko że ja chyba kostkę wezmę. Chyba zostanę przy tym co mamy na obecnych identyfikatorach, w sumie macie rację, że adres do niczego nie jest potrzebny. Ale może dodam jeszcze telefon komórkowy, na wszelki wypadek ;) Quote
agaciaaa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Zerknęłam sobie do waszej galerii, slicznie Sarze w tej obroży i rzeczywiście pasuje ten identyfikator, tylko że ja chyba kostkę wezmę. Chyba zostanę przy tym co mamy na obecnych identyfikatorach, w sumie macie rację, że adres do niczego nie jest potrzebny. Ale może dodam jeszcze telefon komórkowy, na wszelki wypadek ;) Dziękujemy ;) kostkę też mamy, ale żółtą :lol: Ja myślę, że dwa telefony to dobry pomysł. Wcześniej miałam tylko komórkę wygrawerowaną, po jakimś czasie zmieniłam numer no i adresówki były do wyrzucenia :cool3: a tak to przynajmniej jakiś czas mogłyby jeszcze posłużyć, gdyby był na nich też domowy numer ;) Quote
Agnes Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 domowy tez warto dodawac z kierunkowym i dzieki temu mozna sie polapac z jakiego miasta pies jest - jesli cos sie stanie na wyjezdzie z psem. a komorka to podstawa! jak pies zginie to raczej nie bedziemy zawsze siedziec w domu i czekac na tel Quote
Recommended Posts