Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Rinusiowa tez teraz od nich zamawiala i to samo - zero kontaktu:roll:

a szkoda bo wydaja sie fajne te adresowki.

Jak Wam sie sprawdzaja??

No ja nadal czekam ;/ już nawet zaczęłam pisać maile ale cisza...już ponad 2 tyg leci... ;/

Posted

Rinuś napisał(a):
No ja nadal czekam ;/ już nawet zaczęłam pisać maile ale cisza...już ponad 2 tyg leci... ;/

zadzwon!
ja tez czekalam 3 dni i nic mi nie odpisali wiec poprostu zadzownilam i sie okazalo ze email do mnie nie doszedl a adresowki sa juz w drodze
w prawdzie u innego sprzedawcy ale u was moze byc podobnie
skoro nie odpisuje to dzwon az odbierze

Posted

gops napisał(a):
zadzwon!
ja tez czekalam 3 dni i nic mi nie odpisali wiec poprostu zadzownilam i sie okazalo ze email do mnie nie doszedl a adresowki sa juz w drodze
w prawdzie u innego sprzedawcy ale u was moze byc podobnie
skoro nie odpisuje to dzwon az odbierze

Telefon jest wyłączony,zresztą Marta też nie mogła się dodzwonić...czytałam w komentarzach że strasznie długo idzie przesyłka...ale 2 tyg to już lekka przesada.

Posted

Ja właśnie niedługo chcę kupić kilka tych IDów z plexi, w każdym kolorze :evil_lol:. Potem może wzięłabym z RD, bo grawera blisko znalazłam, ale na stronie jakiś mały wybór jest :roll:.

Posted

Ja zamówiłam ostatnio 4 takie:
http://www.allegro.pl/item786087820_identyfikator_stalowy_grawer_adresowka.html
I 2 takie do przynitowania:
IDENTYFIKATOR STALOWY GRAWER ADRESÓWKA (764238002) - Aukcje internetowe Allegro

Te pierwsze używam juz od ponad miesiąca i jestem bardzo zadowolona. :loveu:
Niestety tych do przynitowania jeszcze nie zamontowałam:oops: Orientujecie się może ile mniej więcej może kosztować przynitowanie?

Posted

Ja mam na razie beczułkę stalową. Mamy ją od 1,5 miesiąca i odpukać - Tosia jej jeszcze nie zgubiła :) Mamy też adresówkę, taką na rzep - przymocowaną do szelek.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
chciałam zapytać, czy ktoś widział może gdzieś identyfikator fioletowy ?
szukam na allegro, ale nie moge znalezc...

Jedynie rogza. ;):cool1:

Posted

Talia napisał(a):
Jedynie rogza. ;):cool1:

Rogza nie chcę, po pierwsze za drogi, po drugie mielismy juz jeden i nie bylam zadowolona, a w koncu młody go zgubil:roll:
Wolę grawerowane :)
Jak nie znajde fioletu, to najwyzej srebrny wezme, od biedy moze byc...

Posted

Ja mam identyfikator z tej strony:
http://graweruj.pl/index.php?products=product&prod_id=37
( ten z psią łapką) i jestem bardzo zadowolona. Ładnie wykonany i wykończony i nie niszczy się. Dosyć ciężki.
Na allegro zakupiłam kiedyś w kształcie kostki, który miał źle wykończone krawędzie i drapał, a do tego bardzo szybko pies go porysował. Nie dostałam też wtedy kółeczka do zawieszenia.

Na identyfikatorze mamy z jednej stronie imie psa po tej stronie gdzie jest łapka . Na drugiej natomiast Zgubiłem się i adres :)

Posted

a więc tak u poprzedniego psa miałąm beczułki, ale te co chwile sie odkręcały i gubiły
potem jako pierwsza u mojego obecnego futra była adresówka taka grawerowana na miejscu w zoologicznym, fajna, ale po roku też się zgubiła, zostało tylko przerwane kułeczko, które było w tamtej delikatne, teraz przeglądajac patrzę się jakie kułeczko dołanczają do kompletu.
obecnie mam wygrawerowaną blaszkę i przyszytą do obroży, niestety jako cieńka blaszka gdzieś się zgieła a potem w tym miejscu pękła, ale że przyszyta dobrze i dane do odczytania to na razie nie wymieniam (mam drugą w zapasie bo od razu dwie zamówiłam)
mam jeszcze adresówki z RD które zamówiłam przy okazji obroży, ale ciągle nie po drodze mi do grawera i tak je noszę pół roku w torebce
co do danych: na pierwszej grawerowanej miałam z jednej strony imię a z drugiej adres i telefon, obecnie tylko imię i telefon, stwierdziłam że jakby ktoś znalazł mojego rasowca a nie chciał go oddać, to po co ma wiedzieć jaką okolice omijać.
Jak znalazca będzie uczciwy to telefon wystarczy, a wiem że grono znajomych nawet tylko telefon umieszcza.

Posted

[quote name='Marta_Ares']Agaciaaa ma je wlasnie do obrozy z nitka (fioletu) idealnie pasuje:loveu: :loveu: :loveu:

Miałam to napisać, ale widzę, że mnie Marta wyręczyła :lol: Potwierdzam, do fioletu z nitką pasuje baaardzo fajnie :p jakiś czas temu w mojej galerii były fotki, jakby co można zobaczyć ;)

Ja graweruje tylko imie psa i dwa telefony, komórkę i domowy na wszelki wypadek ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Miałam to napisać, ale widzę, że mnie Marta wyręczyła :lol: Potwierdzam, do fioletu z nitką pasuje baaardzo fajnie :p jakiś czas temu w mojej galerii były fotki, jakby co można zobaczyć ;)

Zerknęłam sobie do waszej galerii, slicznie Sarze w tej obroży i rzeczywiście pasuje ten identyfikator, tylko że ja chyba kostkę wezmę.

Chyba zostanę przy tym co mamy na obecnych identyfikatorach, w sumie macie rację, że adres do niczego nie jest potrzebny.
Ale może dodam jeszcze telefon komórkowy, na wszelki wypadek ;)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Zerknęłam sobie do waszej galerii, slicznie Sarze w tej obroży i rzeczywiście pasuje ten identyfikator, tylko że ja chyba kostkę wezmę.

Chyba zostanę przy tym co mamy na obecnych identyfikatorach, w sumie macie rację, że adres do niczego nie jest potrzebny.
Ale może dodam jeszcze telefon komórkowy, na wszelki wypadek ;)

Dziękujemy ;) kostkę też mamy, ale żółtą :lol:

Ja myślę, że dwa telefony to dobry pomysł. Wcześniej miałam tylko komórkę wygrawerowaną, po jakimś czasie zmieniłam numer no i adresówki były do wyrzucenia :cool3: a tak to przynajmniej jakiś czas mogłyby jeszcze posłużyć, gdyby był na nich też domowy numer ;)

Posted

domowy tez warto dodawac z kierunkowym i dzieki temu mozna sie polapac z jakiego miasta pies jest - jesli cos sie stanie na wyjezdzie z psem.
a komorka to podstawa! jak pies zginie to raczej nie bedziemy zawsze siedziec w domu i czekac na tel