Jump to content
Dogomania

Nokia, Nokusia, Nokulka, czyli moja mała księżniczka :)

Recommended Posts

Posted

DG32 napisał(a):
Trzymamy kciuki za zdrówko Nokusi :kciuki:.

Bardzo dziękujemy :) Nokula już o wiele lepiej się czuje, normalnie je, gorączkę już ma niewielką i nawet ma ochotę się bawić, a to znak, że wraca do formy :multi: Ale jutro i tak jedziemy na tą morfologie, bo ta wątroba jest niepokojąca.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amiśka bardzo dziękujemy razem z Nokuchą za zainteresowanie :Rose: Nokia ma się świetnie, już zupełnie wróciła do formy :) Dzisiaj odebrałyśmy wyniki i byłyśmy u pani weterynarz, która poinformowała nas, że wyniki są wzorcowe, nawet diastaza idealna, co ją zdziwiło, bo podobno to ostatnio rzadkość u psów. Wygląda na to, że wszystko co się działo złego w jej organiźmie było wynikiem stanu zapalnego, który ustąpił po antybiotykach :)

Posted

Ależ proszę bardzo :loveu: Zdjęcia co prawda nie są najświeższe, bo są właśnie z dnia, gdy zauważyłam, że coś się dzieje z jej oczkami.

Zdjęcia z cyklu "Nokia w krainie smakołyków" :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Mój pączuś w promieniach słonecznych :)

Nie wyzywajcie za to do jakiego stanu doprowadziła ją moja rodzina :oops: Nasze postanowienie wiosenne to długi spacery, że złapać prawidłową sylwetkę :oops:

Posted

Dziękuję za życzenia! :kiss_2:

Wczoraj byłyśmy na rodzinnym, świątecznym spacerku w lesie :) Nokia była w siódmym niebie, choć na zdjęciach ma typowy dla siebie smutny wzrok, ale uwierzcie mnie ona już tak ma, naprawdę byłą szczęśliwa :evil_lol:

P.S. Teraz leniuch leży mi na kolanach i biedna jest nieświadoma tego, że ją właśnie tutaj publicznie obgaduję :evil_lol:

• 1 month later...
  • 1 month later...