Lilmo Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 DG32 napisał(a):Trzymamy kciuki za zdrówko Nokusi :kciuki:. Bardzo dziękujemy :) Nokula już o wiele lepiej się czuje, normalnie je, gorączkę już ma niewielką i nawet ma ochotę się bawić, a to znak, że wraca do formy :multi: Ale jutro i tak jedziemy na tą morfologie, bo ta wątroba jest niepokojąca. Quote
Lilmo Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Amiśka bardzo dziękujemy razem z Nokuchą za zainteresowanie :Rose: Nokia ma się świetnie, już zupełnie wróciła do formy :) Dzisiaj odebrałyśmy wyniki i byłyśmy u pani weterynarz, która poinformowała nas, że wyniki są wzorcowe, nawet diastaza idealna, co ją zdziwiło, bo podobno to ostatnio rzadkość u psów. Wygląda na to, że wszystko co się działo złego w jej organiźmie było wynikiem stanu zapalnego, który ustąpił po antybiotykach :) Quote
daaga Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bardzo się cieszę, że wszystko OK. :Cool!: I czekam na kolejne fotki. :) Quote
Lilmo Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Ależ proszę bardzo :loveu: Zdjęcia co prawda nie są najświeższe, bo są właśnie z dnia, gdy zauważyłam, że coś się dzieje z jej oczkami. Zdjęcia z cyklu "Nokia w krainie smakołyków" :lol: Quote
Lilmo Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Mój pączkuś obchodził dzisiaj 4 urodziny :loveu::loveu::loveu: Oto ona i jej prezent urodzinowy : Quote
Isadora7 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ruda i Rambo pozdrawiają jamniczą kuzyneczkę. Ruda tez ma taką budkę i bardzo ją lubi :) Quote
AMIŚKA Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 4 lata-mizianka i duzo kości 100 JAMNICZYCH LAT i duuzżo spacerków [SIZE=2]życzą ZINKA,SASANKA I MISS MEGI Quote
Lilmo Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Mój pączuś w promieniach słonecznych :) Nie wyzywajcie za to do jakiego stanu doprowadziła ją moja rodzina :oops: Nasze postanowienie wiosenne to długi spacery, że złapać prawidłową sylwetkę :oops: Quote
Lilmo Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Zauważyłam, że wygląda na tych zdjęciach na jakąs przybnębioną, więc na koniec uśmiech dla wszystkich ;) Quote
Lilmo Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Nasze małe, domowe szaleństwa :) albo inaczej ... przegląd zabawek Nokii :lol: Quote
Lilmo Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 I jeszcze... Szczęśliwy pies ;) iiii mały dziwaczek :lol::lol::lol: Kto zrobi takiego zeza jak ja ? :cool3: Quote
AMIŚKA Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 WESOŁYCH SWIĄT WIELKANOCNYCH [SIZE=3]ŻYCZY AMISKA Z JAMNISIAMI Quote
Lilmo Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Dziękuję za życzenia! :kiss_2: Wczoraj byłyśmy na rodzinnym, świątecznym spacerku w lesie :) Nokia była w siódmym niebie, choć na zdjęciach ma typowy dla siebie smutny wzrok, ale uwierzcie mnie ona już tak ma, naprawdę byłą szczęśliwa :evil_lol: P.S. Teraz leniuch leży mi na kolanach i biedna jest nieświadoma tego, że ją właśnie tutaj publicznie obgaduję :evil_lol: Quote
Lilmo Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Nokia przypomina o sobie :) A tak sobie odpoczywam w takie ponure dni jak dziś ;) Quote
Lilmo Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Dzień dobry. Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? Chyba nie... :shake: Buzi tygryskowi... ... i buzi pańci! Ktoś do mnie idzie??? Quote
Lilmo Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Wygram,bo... ...jestem silniejsza... ... i groźniejsza! Pozdrawiamy! Quote
Lilmo Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Sliczna z niej dziewczynka :D Dziękujemy za odwiedziny! :Rose: Quote
Recommended Posts