Nitor-Nivalis Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wczoraj dostalismy wieści od Marioli Szejkuś - CAC, CACIB :multi::multi::multi::multi::multi: Sashka Agnieszki - CAC, CACIB i BOB Gratki dla Polskiej ekipy trzymamy kciukci za dzisiaj Quote
Cyraneczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Nitor-Nivalis']Wczoraj dostalismy wieści od Marioli Szejkuś - CAC, CACIB :multi::multi::multi::multi::multi: Sashka Agnieszki - CAC, CACIB i BOB Gratki dla Polskiej ekipy trzymamy kciukci za dzisiaj GRATKI!!! Wspaniały wynik!!! :multi::multi::multi: Quote
Nitor-Nivalis Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 wiesci z dzisiaj [SIZE=5]Szejkus CAC, CACIB i BOB :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Mini CAC skonczony Championat :) CACIB Wielki gratki Mariola Krzysiek i psiaki trzymamy kciuki za finaly Quote
gidelskie-psy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [SIZE="4"]WOW Wielkie Gratulacje!!!!! Quote
piotrjan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ogromne gratki dla Marioli i Krzysia oraz Agnieszki !!! Quote
Cyraneczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ale się pięknie podzielili ;-). GRATKI DLA NASZEJ EKIPY!!!! Quote
mortikia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Super wyniki !! Ogromne gratulacje !!!:multi: Quote
Nitor-Nivalis Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Szejkuś BOG 4 :multi::multi::multi::multi::multi: wielkie gratki po raz kolejny Quote
NigdyNigdy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha! :cunao: Widzę, że obstawiamy, jak Europa szeroka ;) Kochani, gratulacje również od NigdyNigdziaków- jakoś lubimy, kiedy wygrywacie, bo pozostaje gwarancja normalności :p Quote
Jednicka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kompletne wyniki sa na strone ČeskoMoravská Kynologická Unie wyniki sobota = vysledky sobota wyniki niedziela = vysledky nedele Gratulacje do Marioly i Szejka za 4. miejsce w BIG :multi: Quote
jolka11 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dziękuję Wszystkim za gratulacje :loveu: Cieszę się ogromnie ,że są osoby ,które radują się razem ze mną :iloveyou: Chciałam serdecznie podziękować za wspólnie, mile spędzony czas na wystawie Agnieszce , Danielowi i Michaeli . Danielowi należą się buziaki za pomoc w wystawieniu Miniuchy oraz za doping do samego końca wystawy :loveu: Michaela jeszcze raz STO LAT STO LAT :new-bday: To jeszcze troszkę napiszę o samej wystawie . Organizacyjnie -wielki szok Jadąc na tę wystawę widziałam już mikroskopijne ringi i śliskie podłogi jak to miało miejsce przez kilka lat wstecz (zwłaszcza ,że ilość psów była bardzo duża ). Wjazd na wystawę bardzo sprawny a ringi rewelacja !!! Duże ,wyłożone w całości wykładziną . Oby tak zawsze :p Bardzo miła atmosfera wokół ringu ,oraz międzynarodowa staweczka . to tak w skrócie ,bo jak wiecie nie lubię zbytnio się rozpisywać :eviltong: A JA JESTEM BARDZO ,BARDZO SZCZĘŚLIWA :lol: Quote
kapka22 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 W końcu i mi, udało się „dostać” na dogo, to i parę słów od nas… :cool3: Wystawa faktycznie fajnie zorganizowana, duże, wyłożone ringi, dobra organizacja na parkingu, nagrody itp… Chciałam podziękować Pieszczochom i przedstawicielowi ED ( w szczególności ;)) za dobry humor, który dopisywał wszystkim… ;) przed, w trakcie i po wystawie oraz wspaniałą atmosferę przy ringu. Było naprawdę sympatycznie!! Polska ekipa górą:ylsuper::terazpol: Dziękuje za wszystkie gratulacje te na forum i te w eskach ;) Mariola jeszcze raz gratulacje dla Was Ps. To kiedy kolejny taki wypad, Ostarava?? Czekam na foteczki :eviltong: [CENTER]:laola:[/CENTER] Quote
mortikia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Gratulacje również dla Daniela !!!:multi: Ma ktoś zdjęcia z wystawy ? :) Quote
sh_maniak Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 pięknie :multi::multi::multi: gratulacje :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts