Nitor-Nivalis Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kasia i psiaki jak zwykle nie zawiodły JAGIENKA CAC, BOB, i res. BIS :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Trezik doskonały III Ogromne ogromniaste gratulacje dla Was, jednak nie można was wypuszczac poza granice państwa :eviltong: Quote
piotrjan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja tylko dodam ,że była to wystawa specjalistyczna V grupy . Brawo Jagna !!! :loveu::loveu::loveu: . Brawo Kasia ! Quote
husky_strzegom Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Gratulacje dla Kasi i psiaków brawo, brawo. Quote
Cyraneczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Gratki!!! Gratki!!! My tu rozkminiamy Rzeszów, a Kasia cichaczem takie laury zbiera!!! :multi::multi::multi: Quote
Kida Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Cyraneczka']Gratki!!! Gratki!!! My tu rozkminiamy Rzeszów, a Kasia cichaczem takie laury zbiera!!! :multi::multi::multi:[/quote] Dokładnie :) Wielkie gratulacje dla Kasi i jej psiaków :multi::multi::multi: Jagódka super ! :loveu: Quote
gidelskie-psy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT="Arial Black"][SIZE="4"]GRATULACJE dla Nigdy-Nigdziaków!!!!![/FONT] Quote
mortikia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [CENTER]Kasiu, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Czekam na relację;)[/CENTER] Quote
NigdyNigdy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dziękujemy! Dziękujemy Wszystkim! :B-fly: No, Jagódka miała być dekoracją, a wpakowała się na pierwszy plan :grins: Żuczek został, niestety, usadzony za dziury na paszczy, jakich nabawił się po przywitaniu z pewnym Amstafem (w zasadzie to jakieś morderczej mieszance, która już trzykrotnie się nam władowała w drogę :watpliwy:). Niestety blizny są dość widoczne i z racji zakazu stosowania, na Łotwie, kosmetyków, nie udało się ich ukryć. W zasadzie, to z rozmowy z sędzią wynikało, że zostaliśmy usadzeni za brak zaświadczenia od weta (i to mnie chyba dobiło, bo to chyba najprostsze, co można było załatwić, ale nie wpadłam na to, że będzie potrzebne- za to jestem na siebie zła :errrr:) No, ale wystawa, jak wystawa, sędzia z Łotwy, Husky 20 sztuk. Same wspomnienia z Łotwy, po raz kolejny, mieszane. Co wizyta, to utwierdzam się w przekonaniu, ze mimo podobieństwa w nazwie, Łotwa ma się nijak do cywilizowanej Litwy, ale to już temat na osobną rozmowę ;) Quote
M&S Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 GRATULACJE !!!!!!!! [SIZE=2]od wilczych ;).... wygłaszcz Jagienkę i ucałuj małego w dziurawe pyszczydło!! Kasiu a były tam jakieś szpiczaki :roll: Ania i Maryś Quote
NigdyNigdy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dziękuję :loveu: Gudzia chyba wie, że jej się należy, bo leży przy mnie, jak dawno jej się to nie zdarzało ;) ....a Żuk sobie właśnie rozdrapał dziury na nosie.... :flaming: Co do Szpiców Wilczych- była całe dwa :lol: Nawet zwróciłam na nie uwagę, bo całkiem nie brzydkie mi się wydawały- przynajmniej z perspektywy gimnastycznej ławeczki :stupid:: - pies, kl. młodzieży: Aistraum Vadmir - suka, kl. młodzieży: Pushistikoff Veily-Coquette Quote
M&S Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 oj biedny Żuczek, niech sobie sam lepiej takich operacji nie robi:roll: a co do wilczych to co do psa to mogę się domyślać, ale hodowli suki nie znam zupełnie :cool1: Quote
piotrjan Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='NigdyNigdy']Husky 20 sztuk. [/quote] Kasiu wstaw staweczkę . Quote
jolka11 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Żuczku głowa do góry i szybko niech się goi nosek :loveu::loveu::loveu::loveu: A dla rudej królewny duże mizianka za wygraną :lol::lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
NigdyNigdy Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='piotrjan']Kasiu wstaw staweczkę . Wrzucam to, co dostałam od Eliny- podobno podebrane z forum Łotyszów :diabloti: Baby class, males Cry Out Sunrise (IT/LV) PP,1/2, BEST BABY, BBISS – 2!!! Grnad Baikal Arctic Eyes (LV/LV) – PP, 2/2 Baby class, females Gamba the Great Warrior Arctic Eyes(LV/LV) – PP, 1/1 Pupuy class, females Chispa De Mallorka of Arktika – PP, BEST PUPPY, PBISS!!! Junior class, males Fortunatus Filius Filebuster (LV/LV) - EX, 1/3 Snowmist's Ontario Treasure – very good (CAN/PL) 3/3 Passion of Tanoka ED (PL/LT) – EX, 2/3 CH class, males Pepito Paracortus (PL/LT) – EX,CQ,1/1 BEST MALE, BOO Junior class, females Dortmund Borussia Baltikamber (LV/LV) – PP,JCAC,1/2 = LVJCH!!! Passion of Tonka ED (PL/EST) – EX, 2/2 Open class, females Elite ED (PL/LT) – EX,CQ, best female 4/5 Pamela II ED (PL/LT) – EX,CQ – Royoal Lovely Song ED (PL/LT) - EX, CQ, best female 3/4 Sabra Gorczanska Opowiešč – (PL/LV) EX, CH class, females Believe in Me ED (PL/LT) – EX,CQ, best female 2/5 Jagienka z Coyoacan (PL/PL) – EX, CQ, clw, BEST FEMALE, BOB, RBISS!!! Ice-T'oshka ED (PL/LT) – EX, CQ, best female 5/5 Przy okazji dowiedziałam się, że Żuczek dostał podobno bdb, a w karcie tego nie widzę (albo nie rozumiem, bo ma "V" wpisane tak samo, jak Jagódka) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nononono, tak, jak napisała Cyraneczka, my tu walczymy o dobre miejscówki na pudle w Rzeszowie, a Nasza Kasia pomaleńku, hop do Rygi i... proszę, jakie sukcesy!!! Gratulacje!!! Pzdr. Quote
piotrjan Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kasieńko w takiej konkurencji wygrana Jagusi cieszy podwójnie ! Objasnienia do tego "V" są na odwrocie karty oceny . Quote
sh_maniak Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Kasiu jestes niezmordowana :evil_lol: gratulacje :multi: Quote
NigdyNigdy Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dzięki! Dzięki Wszystkim jeszcze raz :loveu: [quote name='Asiaczek']Nononono, tak, jak napisała Cyraneczka, my tu walczymy o dobre miejscówki na pudle w Rzeszowie, a Nasza Kasia pomaleńku, hop do Rygi i... proszę, jakie sukcesy!!! A bo wiesz, Asiu... Ja tak z zaskoczenia lubię ;) Ale cieszę się, że nie tylko ja po raz kolejny zaszalałam na finałach - słyszałam, że Warszawski duet Basenji-Szpic znów trzymał klasę :lol: Gratulacje! :thumbs: [quote name='piotrjan']Objasnienia do tego "V" są na odwrocie karty oceny . Wiesz co Piotrze.... Obejrzałam- faktycznie są objaśnienia, ale "V" nie ma :p "V" jest też u Jagódki, więc nie mam pojęcia, co to jest. Z tyłu jest też definicja kolorów wstążeczek i próbuję sobie przypomnieć, jaką dostał Żuczek, bo tego akurat nie kolekcjonujemy, więc poległo gdzieś w śmietniku. I coś mi się jednak kojarzy wstążeczka żółta, a to by oznaczało, że Żuczek dostał ocenę.... dobrą :diabloti: Głowy nie dam, ale tak mi coś przed oczami ten żółty kolor miga. I tu znajdziecie odpowiedź, dlaczego tak lubię wystawy... Bo są jak boks zawodowy- jednego dnia zakładają ci złoty pas, a dwa tygodnie później leżysz na deskach, bo dostałeś między oczy prawym prostym :evil_lol: Jeszcze podzielę się linkiem ze zdjęciami z tejże wystawy. [FONT="]Picasa Web Albums - Vytenis - 5 gruop speci...[/FONT] Autorem zdjęć jest Vytenis Mazeika :cool2: I zdjęcie podesłane mi przez Simonę Bielozareviciute- Żuczek, pies kl. młodzieży, ocena (chyba) dobra :rolleyes: Quote
M&S Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='NigdyNigdy']Dzięki! Dzięki Wszystkim jeszcze raz :loveu: ;) Ale cieszę się, że nie tylko ja po raz kolejny zaszalałam na finałach - słyszałam, że Warszawski duet Basenji-Szpic znów trzymał klasę :lol: Gratulacje! :thumbs: Wiesz co Piotrze.... Obejrzałam- faktycznie są objaśnienia, ale "V" nie ma :p "V" jest też u Jagódki, więc nie mam pojęcia, co to jest. Z tyłu jest też definicja kolorów wstążeczek i próbuję sobie przypomnieć, jaką dostał Żuczek, bo tego akurat nie kolekcjonujemy, więc poległo gdzieś w śmietniku. I coś mi się jednak kojarzy wstążeczka żółta, a to by oznaczało, że Żuczek dostał ocenę.... dobrą :diabloti: Głowy nie dam, ale tak mi coś przed oczami ten żółty kolor miga. I tu znajdziecie odpowiedź, dlaczego tak lubię wystawy... Bo są jak boks zawodowy- jednego dnia zakładają ci złoty pas, a dwa tygodnie później leżysz na deskach, bo dostałeś między oczy prawym prostym :evil_lol: Jeszcze podzielę się linkiem ze zdjęciami z tejże wystawy. [FONT="]Picasa Web Albums - Vytenis - 5 gruop speci...[/FONT] Autorem zdjęć jest Vytenis Mazeika :cool2: :rolleyes: Dzięki Kasiu :lol: za miłe słowa, a swoją drogą zgadzam się z Twoja definicją wystaw....coś w tym jest i dlatego jest fajnie :razz: A. ps. fajne foty..jak zawsze pięknie wyglądacie :p Quote
Recommended Posts