lapis Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Gratulacje, :klacz: :klacz: :klacz: ale jak widać trochę psiaków się nie stawiło Quote
tufi Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Gratulacje! Szkoda, ze tak duzo psow nie dojechalo :( Quote
staff-ka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 No to SBT w calosci :) PSY KL.ML. LUGER Furia - nieobecny Kl.Posr. 1.CWC,NPwR,BOB TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka :D 2.B.B.Redbull 3.CERBERUS Skordatura Kl.Otw. 1.? dsk.APOLLO Redbull 2.TARRKANIS FARIDO Staff-Ka :D Kl.CH. 1.? dsk.GRAND CANYON Ara- Scania :o :o ???? SUKI Kl.Mlodz. 1.Zw.Ml.NAj.Junior ASTRA Stawka Wieksza Niz Zycie - córcia Beja Babeja :wink: Kl.Posr. 1.CWC MAIORKA Sirius DELI Bu-Am-Sti - nieobecna Kl.Otw. 1.CWC,NSwR TORRIDA KASKARINDA Staff-Ka :D 2.HEROINE GIRLTWM Pullera CALINECZKA Sirius - nieobecna Zwyciezca BOB !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MSMIMI Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 eee tego gratuluje zwyciezcom hehe :wink: pomyliłam tematy i zaczełam pisac o imieniu rodowodowym psa tufi :lol: :oops: Quote
sortis Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Czy ktoś może podać kto w końcu oceniał stafiki? Szczepańska-Korpetta czy Opara? I kto oceniał BISy? Bardzo proszę! Bo strona Kielc nie działa. Sajko, pogubiłam się, Dragulec na BISie drugi? Quote
Sajko Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Sortis, absolutnie nie. BIS puppy wybierala pani Witkowska, wygrał basset, dalej nie pamiętam, ale w finale był sznaucer mini, norwich lub norfolk, nie wiem, rottweiler i duży japoński. 8) Quote
sortis Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Sorry, zmylił mnie tekst A tekst na BIS puppy mnie powalił- niech panie się zamienią miejscami, bo nie mamy tabliczek ani podium, a wszyscy powinni wiedzieć kto wygrał Ale i tak Dragulec the best... Quote
kia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Kia, gratulacje ale jesteście okropni, że nawet sms nie napisaliście, żeby się pochwalić czeka Was kara.... Jaka kara ? :P pozdrawiamy cieplo.... ja sie rozchorowalem po Kielcach...... Quote
Sajko Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 My mieliśmy ze 2 ostre hamowania i ślizgania, ale oprócz tego ok. Gardło też mnie boli, ale jutro na wakacje, więc nic mi nie może być 8) I fotki mam beznadziejne, to nawet nie mam się czym dzielić :( I po Wilnie jak nie dostanę sms-a, to parasolki już nigdy nie zobaczycie :wink: 8) i poproszę o ucałowanie czarnego nosa Ali od jej stręczyciela :D :lol: Quote
kia Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Oj Aniu jak Ty jezdzisz? ;-) My nie mielismy takich klopotow. ja mam caly nos zapchany wiec mam troszke zmieniony glos ;-) ucalujemy Ale od Dragulca ;-) pozdr. Krzysiek Quote
lapis Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Kia, gratulacje ale jesteście okropni, że nawet sms nie napisaliście, żeby się pochwalić czeka Was kara.... Jaka kara ? :P pozdrawiamy cieplo.... ja sie rozchorowalem po Kielcach...... A może to inna choroba taka po zwycięstwie ( :drinking: ), bo nas takie najczęściej nękają :wink: Quote
kia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 nie niestety po wyjsciu z wystawy niezle mnie przewialo... musialem zapakowac wszystko do samochodu- trwalo to kilka minut ale wystarczylo bym wygladal potem jak bałwan - śnieżny oczywiście ;-) pozdrawiam juz jest coraz lepiej ;-) Krzysiek Quote
lapis Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 nie niestety po wyjsciu z wystawy niezle mnie przewialo... musialem zapakowac wszystko do samochodu- trwalo to kilka minut ale wystarczylo bym wygladal potem jak bałwan - śnieżny oczywiście ;-)pozdrawiam juz jest coraz lepiej ;-) Krzysiek no to zdrówka Quote
Recommended Posts