Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!!!! Czy ktos z szanownego grona Dogomaniakow pojawi sie w niedziele na wystawie?? Niestety pogoda i inne nieprzewidzianie zonki pokrzyzowaly plany juz kilkorga z Nas... Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i jakos wszyscy dotrzemy :D Do zobaczenia w niedziele

P.S Nasz nr katalogowy-860

Posted

Dla mnie jest za zimno, za ślisko i za daleko, żeby jechać do Kielc. :roll: Bardzo żałuję, że zostaję w domu, ale czekam na dokładną relację z wystawy. :D Dla wszystkich POWODZENIA. :D

Posted

sedziuje szczepanska- korpetta.

a ja mam wolne miejsce w aucie dla 1 osoby + piesek na kolana

wyruszamy jutro czyli w niedziele z bytomia przez tarnowskie góry kozie głowy, zawiercie jedrzejów kielce. zapraszam.

Posted

W minikach BOB dla Mooncraft's in Your Eyes, a Najlepsze Szczenię dla Dragulca, i na tym stawka mini się skończyła. Ale niestety z opisów się urechotaliśmy z Kia nieźle 8)

W standardach nie było psów Timar, bo się podobno Timar w te piękną aurę rozłożyła. Dużo zdrówka :P

A wystawa niezbyt mi się podobała, jakoś tak 'lokalnie' wyglądała. No i fotki mam z jakimiś rurami kanalizacyjnymi w tle. A tekst na BIS puppy mnie powalił- niech panie się zamienią miejscami, bo nie mamy tabliczek ani podium, a wszyscy powinni wiedzieć kto wygrał :-?

Posted

No i wyjaśniło się rycie mojego nosem przy ziemi przy kółeczku wokół ringu- w astach była wystawiana suka z cieczką :-? co mój 'pies na baby' od razu chwycił... :evil:

Posted

A Alicja czyli Mooncraft's IN YOUR EYES wzieła BOB i p[otem 3 miejsce na BIS Juniorów 3 grupy ;-)

Sędziowała Pani Anna Bogucka ;-)

Serdecznie pozdrawiam znajomych.

Krzysiek

Posted
Julka 1/2

no, no... Julka byla cala a nie tylko w polowie :wink:

Psy młodzieży

ATHAMAS Trojsky Kun - nieobecny

MAKBET Niebezpieczne Związki - nie wiem co dostal, ale chyba nie Zw.Ml bo na BISie Juniorow go nie bylo... chwala bogu!

KNIGHT OF KATALONIA Timar - nieobecny

Psy pośrednia

LAMINAR SCCA Dziedzictwo Tudora - CWC

EX SE NATUS SOPRANO Jedi - nieobecny

Psy otwarta

Buteo NEO - nieobecny

Sirius SZYSZKOWNIK KILKUJADEK - nieobecny

KLAUS Klika - CWC, NPwR

JÓZIO JASTRZĘBSKI Timar - nieobecny

Suki młodzieży

KUSZĄCA KLEOPATRA Timar - nieobecna

Suki pośrednia

Buteo ROSEMARY'S BABY - CWC

ATENA z Rodziny Soprano - dosk. II, srebro

Suki otwarta

ATENA Klaudiusz - nieobecna

KATE BUSCH Opalplast - dosk. II, srebro

MAGNA MORGANA Tridacna - CWC, NSwR, BOB

generalnie ponad 50% psow nie dojechalo...

Posted

BIS pulpetów wygrał basset, ale ja bym go tam nie postawiła :) bardzo podobał mi się djp :D

Kia, gratulacje :lol: ale jesteście okropni, że nawet sms nie napisaliście, żeby się pochwalić 8) czeka Was kara....