Franco Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Witam!!!! Czy ktos z szanownego grona Dogomaniakow pojawi sie w niedziele na wystawie?? Niestety pogoda i inne nieprzewidzianie zonki pokrzyzowaly plany juz kilkorga z Nas... Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i jakos wszyscy dotrzemy :D Do zobaczenia w niedziele P.S Nasz nr katalogowy-860 Quote
blaira Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 A od ktorej zaczynaja sie bullowate w niedziele? Trzymam za wszystkich kciuki ,tez mialabyc jako widz ale niestety uczelnia mi wypadla :-? Quote
Kati Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Dla mnie jest za zimno, za ślisko i za daleko, żeby jechać do Kielc. :roll: Bardzo żałuję, że zostaję w domu, ale czekam na dokładną relację z wystawy. :D Dla wszystkich POWODZENIA. :D Quote
Nitencja Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Franco my zajrzymy na staffiki . Nam niestraszny snieg ;-) Zreszta stafiki sa przed walijskimi. Bedziemy Stafiorkom obowiazkowo kibicowac :lol: Quote
MSMIMI Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 sedziuje szczepanska- korpetta. a ja mam wolne miejsce w aucie dla 1 osoby + piesek na kolana wyruszamy jutro czyli w niedziele z bytomia przez tarnowskie góry kozie głowy, zawiercie jedrzejów kielce. zapraszam. Quote
Franco Posted November 20, 2004 Author Posted November 20, 2004 Do zobaczania jutro w okolichach ringu 7 :) Quote
Dzidtka_Gl Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 PILNIE POTRZEBUJE TEL DO MSMIMI!!! blagam na priw lub gg 492638 Quote
fair Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Mój przeciek to taki, że nie pojechaliśmy Quote
Matisse Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 A ja mam taki, że do młodzieży stawił się tylko Makbet. Będę informować na bierząco 8) Quote
wfh85 Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 a jak sztaszki? Wracaj Karol szybko i pisz 8) Quote
Matisse Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 O staszkach wiem tylko że Nero jak zwykle ostatnio pierwszy :) Quote
Nitencja Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 a nie wiecie moze kto na grupie wygral ?? Quote
Sajko Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 W minikach BOB dla Mooncraft's in Your Eyes, a Najlepsze Szczenię dla Dragulca, i na tym stawka mini się skończyła. Ale niestety z opisów się urechotaliśmy z Kia nieźle 8) W standardach nie było psów Timar, bo się podobno Timar w te piękną aurę rozłożyła. Dużo zdrówka :P A wystawa niezbyt mi się podobała, jakoś tak 'lokalnie' wyglądała. No i fotki mam z jakimiś rurami kanalizacyjnymi w tle. A tekst na BIS puppy mnie powalił- niech panie się zamienią miejscami, bo nie mamy tabliczek ani podium, a wszyscy powinni wiedzieć kto wygrał :-? Quote
Matisse Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Z frontu SBT BOB dla Fafika, NSwR dla Toriski, Naj junior dla Astry Jarka. Quote
Sajko Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 No i wyjaśniło się rycie mojego nosem przy ziemi przy kółeczku wokół ringu- w astach była wystawiana suka z cieczką :-? co mój 'pies na baby' od razu chwycił... :evil: Quote
kia Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 A Alicja czyli Mooncraft's IN YOUR EYES wzieła BOB i p[otem 3 miejsce na BIS Juniorów 3 grupy ;-) Sędziowała Pani Anna Bogucka ;-) Serdecznie pozdrawiam znajomych. Krzysiek Quote
nice_girl Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Zapewnie wiecie, kto wygrał BIS Puppy w niedzielę.Z góry dziękuje za odpowiedź :wink: Quote
Marek z Gromem Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Gratulacje dla zwycieżców, a szczególnie dla Miniaturek :) Quote
Alojzyna Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Z frontu SBT BOB dla Fafika, NSwR dla Toriski, Naj junior dla Astry Jarka. Gratulacje dla wszystkich. :multi: :multi: :multi: :multi: Proszę o szczegóły. Quote
Julka_Bullka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Julka 1/2 no, no... Julka byla cala a nie tylko w polowie :wink: Psy młodzieży ATHAMAS Trojsky Kun - nieobecny MAKBET Niebezpieczne Związki - nie wiem co dostal, ale chyba nie Zw.Ml bo na BISie Juniorow go nie bylo... chwala bogu! KNIGHT OF KATALONIA Timar - nieobecny Psy pośrednia LAMINAR SCCA Dziedzictwo Tudora - CWC EX SE NATUS SOPRANO Jedi - nieobecny Psy otwarta Buteo NEO - nieobecny Sirius SZYSZKOWNIK KILKUJADEK - nieobecny KLAUS Klika - CWC, NPwR JÓZIO JASTRZĘBSKI Timar - nieobecny Suki młodzieży KUSZĄCA KLEOPATRA Timar - nieobecna Suki pośrednia Buteo ROSEMARY'S BABY - CWC ATENA z Rodziny Soprano - dosk. II, srebro Suki otwarta ATENA Klaudiusz - nieobecna KATE BUSCH Opalplast - dosk. II, srebro MAGNA MORGANA Tridacna - CWC, NSwR, BOB generalnie ponad 50% psow nie dojechalo... Quote
Sajko Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 BIS pulpetów wygrał basset, ale ja bym go tam nie postawiła :) bardzo podobał mi się djp :D Kia, gratulacje :lol: ale jesteście okropni, że nawet sms nie napisaliście, żeby się pochwalić 8) czeka Was kara.... Quote
Recommended Posts