ANETTTA Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 nie wyglada na takiego staruszka !!! nie ma żadnego zainteresownia nim !! Quote
Weronia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie wygląda. Jest piękny, prawda?:) Zainteresowanie jest, tzn w sumie teraz ucichło. Tak falowo, wiesz.. Wszyscy jak jeden mąż, kiedy słyszą, że benek nie ma już 2 lat wymiękają:/ Fajniejszych odsyłałam do Ciebie. Quote
Weronia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie wygląda. Jest piękny, prawda?:) Zainteresowanie jest, tzn w sumie teraz ucichło. Tak falowo, wiesz.. Wszyscy jak jeden mąż, kiedy słyszą, że benek nie ma już 2 lat wymiękają:/ Fajniejszych odsyłałam do Ciebie. Quote
ANETTTA Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 hyyyyyyyyyymmmmmmmmm ludzie sami nie wiedza co chcą i na jak długo !!!1 Quote
Malwi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jestem ... Anetto - czemu on swojego wątku na benkowym nie ma ? Chyba bidulek został zapomniany z lekka .... Weroniu - dałoby sie załatwić nowe fotki ( i fotki zębów - bo mi sie nie chce wierzyć ze on aż tyle lat ma, wygląda na 4-5 no max 6 ... ) i o wypełnienie metryczki poproszę ;) 1. Imię - ... 2. Płeć - ... 3. Wiek - ... 4. Sierść - (długa/półdługa/krótka) 5. Sterylizacja - (tak/ nie ) 6. Wielkość - (od S do XL * ) 7. Miejscowość - ... 8. Województwo - ... 9. Miejsce Pobytu - (schron/hotelik/DT) 10. Zachowanie - ... 11. Zachowanie względem Dzieci -... 12. Zachowanie względem Zwierząt - ... 13. Dla Kogo - ... 14. Historia - (jak do was trafił i przeszłość o której wiadomo) 15. Kontakt - (nr tel i do kogo) 16. Krótki Opis - ( naprawdę jedno króciutkie zdanie opisujące psa najlepiej i zachęcające do odwiedzenia jego "profilu" na stronie, bądź przeczytania całego wątku ) + 4 fotki ( pamiętajcie aby nie były one zbyt duże! - max 550 px - jeśli będą większe będą zamieniane na linki) Quote
ANETTTA Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 klikne na gg do werony bo nie wiem czy ona tu jest na dogo ..czy ma bana Quote
martaipieski Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 dodaje kilka foteczek ktore zrobiłam w grudniu 2009r Quote
Malwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ależ on cudny :loveu: dzięki za fotki :loveu: a metryczkę dałabyś radę uzupełnić ? chociażby częściowo ? Quote
Malwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ANETTTA napisał(a):na stronie tego schroniska nie ma benka naszego ...co jest i nadal go na stronie nie ma ... Quote
martaipieski Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 niestety w schronisku u P. Wandy bywam rzadko mam mase zdjec ale na temat pieskow wiem mało:(wlasciwie tyle co nic:( wiem tylko ze Benio jest strasznym pieszczochem bardzo spokojnym psem taki wielki misio, jak cos sie wiecej dowiem dam znac Quote
ANETTTA Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 dowiedz sie dowiedz bedziemy go ogłaszac ...czy on ma na pewno tyle lat i tu pisze........ Quote
kasimaga Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Malwi napisał(a):jestem ... Anetto - czemu on swojego wątku na benkowym nie ma ? Chyba bidulek został zapomniany z lekka .... Weroniu - dałoby sie załatwić nowe fotki ( i fotki zębów - bo mi sie nie chce wierzyć ze on aż tyle lat ma, wygląda na 4-5 no max 6 ... ) i o wypełnienie metryczki poproszę ;) 1. Imię - ...benek 2. Płeć - ...chlop 3. Wiek - ...7/8lat, bardzo brzydkie, starte zeby 4. Sierść - (długa/półdługa/krótka) 5. Sterylizacja - (tak/ nie )nie 6. Wielkość - (od S do XL * ) duzy ;-) 7. Miejscowość - ...przyborowko 8. Województwo - ...wlkp 9. Miejsce Pobytu - (schron/hotelik/DT)schron 10. Zachowanie - ...jest wesoly, pogodny, przyjazny, ale nie lubi skrepowania, gdy beata -nasza wolontariuszka wyprowadzila go na spacer i benek zaplatal sie w smycz zaczal warczec i zrobil sie bardzo nerwowy 11. Zachowanie względem Dzieci -...wieksze dzieci, znajace psy - ok 12. Zachowanie względem Zwierząt - ...przyjazny 13. Dla Kogo - ... kogos z doswiadczeniem z duzymi "michami" 14. Historia - (jak do was trafił i przeszłość o której wiadomo)z ulicy, zgloszono pani wandzie ze jest pies do zabrania do schroniska ale urzad nie jest w stanie go zlapac, pani wanda pojechala na miejsce, benek byl bardzo agresywny, wszyscy sie go bali, niedotykalski lecz pani wanda jakos go zlapala i przywiozla do schroniska 15. Kontakt - (nr tel i do kogo) 501 770 118 pani wanda 16. Krótki Opis - ( naprawdę jedno króciutkie zdanie opisujące psa najlepiej i zachęcające do odwiedzenia jego "profilu" na stronie, bądź przeczytania całego wątku ) fajny stroz na podworko + 4 fotki ( pamiętajcie aby nie były one zbyt duże! - max 550 px - jeśli będą większe będą zamieniane na linki) ja osobiscie bylam z nim autem pani wandy (benek boi sie wsiadac do auta) u weta w poznaniu, stwierdzono dysplazje 2 stopnia, pies dostaje tabletki arthro... na stawy. teraz radzi sobie ze stawami najgorzej bylo na jesien, w zimie - gdy nie mogl sie czasami podniesz , aha benek gdy jest burza ma czasami atak "padaczki" Quote
kasimaga Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 jeszcze co do lat,rzeczywiscie wet tez powiedzial ze on nie wygalda na 8 lat, dalby mu mniej, po zebach trudno stweirdzic, bo sa fatalne ... Quote
Malwi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 dzięki wielkie za info :loveu: już składam wszystko do kupy i lecę z nim na stronę ;) może się znajdzie ktoś kto pięknego przygarnie... a stan zębów może być zły jak dostawał marnej jakości pożywienie... ( moja psina w wieku 12 lat miała śnieżnobiałe ząbki - weci myśleli ze to szczeniak ;) ) czyli daje mu ok 7 lat - może być ? a i oficjalne jego imię schroniskowe to BENEK ? czy nie macie imion i tylko tak go nazywacie ? i jeszcze prośba kasiuimago - dałoby radę wypełnić tą samą metryczkę dla Czesia od was ? też taki Benkowaty, choć bardziej on w Landseera wpada ;) Quote
kasimaga Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 benek to jego imie schroniskowe ;-))) nastepny prosze . Imię - ...czesio mieszka w ruscu 2. Płeć - ...samiec 3. Wiek - ...2/3 4. Sierść - (długa/półdługa/krótka) 5. Sterylizacja - (tak/ nie )tak 6. Wielkość - (od S do XL * ) duzy 7. Miejscowość - ...risiec kolo wagrowca 8. Województwo - ...wlkp 9. Miejsce Pobytu - (schron/hotelik/DT)schronisko - pies pochodzi z wolsztyna 10. Zachowanie - ...przez siatke udaje strasznego, ale gdy wejdzie sie do kojcA widac ze robil to z ogromnego strachu przed czlowiekiem... trudno mi cos o nim pisac -niewiele wiem 11. Zachowanie względem Dzieci -...nie probowalismy ;-) 12. Zachowanie względem Zwierząt - ... roznie, raczej duze samce nie, suczki tak, ale wielce nie probowalismy 13. Dla Kogo - ...bardzo doswiadczeni z psem wystraszonym, dorosli 14. Historia - (jak do was trafił i przeszłość o której wiadomo)z wolsztyna, zlapany na ulicy 15. Kontakt - (nr tel i do kogo)510 770118 pani wanda 16. Krótki Opis - ( naprawdę jedno króciutkie zdanie opisujące psa najlepiej i zachęcające do odwiedzenia jego "profilu" na stronie, bądź przeczytania całego wątku )trudno powiedziec, nie wiem jest krotko, ja tylko 2 razy bylam w ruscu od czasu jego pobytu Quote
Malwi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 dzięki wielkie :loveu: to Czesio i Benek są w innych schroniskach ? bo troche nie bardzo rozumiem jak to z nimi jest ... Quote
Molli Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Malwi napisał(a):dzięki wielkie :loveu: to Czesio i Benek są w innych schroniskach ? bo troche nie bardzo rozumiem jak to z nimi jest ... Pani Wanda prowadzi dwa przytuliska - w Przyborówku i w Ruścu ;) Quote
Malwi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 podniosę pięknisia bo się zakopał w czeluściach dogomanii :( Quote
ANETTTA Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 tu wiele benków zakopanych zapomnianych Quote
Recommended Posts