Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wygląda. Jest piękny, prawda?:)
Zainteresowanie jest, tzn w sumie teraz ucichło. Tak falowo, wiesz..
Wszyscy jak jeden mąż, kiedy słyszą, że benek nie ma już 2 lat wymiękają:/ Fajniejszych odsyłałam do Ciebie.

Posted

Nie wygląda. Jest piękny, prawda?:)
Zainteresowanie jest, tzn w sumie teraz ucichło. Tak falowo, wiesz..
Wszyscy jak jeden mąż, kiedy słyszą, że benek nie ma już 2 lat wymiękają:/ Fajniejszych odsyłałam do Ciebie.

• 3 months later...
Posted

jestem ... Anetto - czemu on swojego wątku na benkowym nie ma ? Chyba bidulek został zapomniany z lekka ....

Weroniu - dałoby sie załatwić nowe fotki ( i fotki zębów - bo mi sie nie chce wierzyć ze on aż tyle lat ma, wygląda na 4-5 no max 6 ... )

i o wypełnienie metryczki poproszę ;)

1. Imię - ...
2. Płeć - ...
3. Wiek - ...
4. Sierść - (długa/półdługa/krótka)
5. Sterylizacja - (tak/ nie )
6. Wielkość - (od S do XL * )
7. Miejscowość - ...
8. Województwo - ...
9. Miejsce Pobytu - (schron/hotelik/DT)
10. Zachowanie - ...
11. Zachowanie względem Dzieci -...
12. Zachowanie względem Zwierząt - ...
13. Dla Kogo - ...
14. Historia - (jak do was trafił i przeszłość o której wiadomo)
15. Kontakt - (nr tel i do kogo)
16. Krótki Opis - ( naprawdę jedno króciutkie zdanie opisujące psa najlepiej i zachęcające do odwiedzenia jego "profilu" na stronie, bądź przeczytania całego wątku )
+ 4 fotki ( pamiętajcie aby nie były one zbyt duże! - max 550 px - jeśli będą większe będą zamieniane na linki)

Posted

niestety w schronisku u P. Wandy bywam rzadko mam mase zdjec ale na temat pieskow wiem mało:(wlasciwie tyle co nic:(
wiem tylko ze Benio jest strasznym pieszczochem bardzo spokojnym psem taki wielki misio, jak cos sie wiecej dowiem dam znac

Posted

Malwi napisał(a):
jestem ... Anetto - czemu on swojego wątku na benkowym nie ma ? Chyba bidulek został zapomniany z lekka ....

Weroniu - dałoby sie załatwić nowe fotki ( i fotki zębów - bo mi sie nie chce wierzyć ze on aż tyle lat ma, wygląda na 4-5 no max 6 ... )

i o wypełnienie metryczki poproszę ;)

1. Imię - ...benek
2. Płeć - ...chlop
3. Wiek - ...7/8lat, bardzo brzydkie, starte zeby
5. Sterylizacja - (tak/ nie )nie
6. Wielkość - (od S do XL * ) duzy ;-)
7. Miejscowość - ...przyborowko
8. Województwo - ...wlkp
9. Miejsce Pobytu - (schron/hotelik/DT)schron
10. Zachowanie - ...jest wesoly, pogodny, przyjazny, ale nie lubi skrepowania, gdy beata -nasza wolontariuszka wyprowadzila go na spacer i benek zaplatal sie w smycz zaczal warczec i zrobil sie bardzo nerwowy
11. Zachowanie względem Dzieci -...wieksze dzieci, znajace psy - ok
12. Zachowanie względem Zwierząt - ...przyjazny
13. Dla Kogo - ... kogos z doswiadczeniem z duzymi "michami"
14. Historia - (jak do was trafił i przeszłość o której wiadomo)z ulicy, zgloszono pani wandzie ze jest pies do zabrania do schroniska ale urzad nie jest w stanie go zlapac, pani wanda pojechala na miejsce, benek byl bardzo agresywny, wszyscy sie go bali, niedotykalski lecz pani wanda jakos go zlapala i przywiozla do schroniska
15. Kontakt - (nr tel i do kogo) 501 770 118 pani wanda
16. Krótki Opis - ( naprawdę jedno króciutkie zdanie opisujące psa najlepiej i zachęcające do odwiedzenia jego "profilu" na stronie, bądź przeczytania całego wątku ) fajny stroz na podworko
+ 4 fotki ( pamiętajcie aby nie były one zbyt duże! - max 550 px - jeśli będą większe będą zamieniane na linki)

ja osobiscie bylam z nim autem pani wandy (benek boi sie wsiadac do auta) u weta w poznaniu, stwierdzono dysplazje 2 stopnia, pies dostaje tabletki arthro... na stawy. teraz radzi sobie ze stawami najgorzej bylo na jesien, w zimie - gdy nie mogl sie czasami podniesz , aha benek gdy jest burza ma czasami atak "padaczki"

Posted

dzięki wielkie za info :loveu: już składam wszystko do kupy i lecę z nim na stronę ;) może się znajdzie ktoś kto pięknego przygarnie...

a stan zębów może być zły jak dostawał marnej jakości pożywienie... ( moja psina w wieku 12 lat miała śnieżnobiałe ząbki - weci myśleli ze to szczeniak ;) )
czyli daje mu ok 7 lat - może być ?

a i oficjalne jego imię schroniskowe to BENEK ? czy nie macie imion i tylko tak go nazywacie ?

i jeszcze prośba kasiuimago - dałoby radę wypełnić tą samą metryczkę dla Czesia od was ? też taki Benkowaty, choć bardziej on w Landseera wpada ;)

Posted

benek to jego imie schroniskowe ;-)))
nastepny prosze
. Imię - ...czesio mieszka w ruscu
2. Płeć - ...samiec
3. Wiek - ...2/3
5. Sterylizacja - (tak/ nie )tak
6. Wielkość - (od S do XL * ) duzy
7. Miejscowość - ...risiec kolo wagrowca
8. Województwo - ...wlkp
9. Miejsce Pobytu - (schron/hotelik/DT)schronisko - pies pochodzi z wolsztyna
10. Zachowanie - ...przez siatke udaje strasznego, ale gdy wejdzie sie do kojcA widac ze robil to z ogromnego strachu przed czlowiekiem... trudno mi cos o nim pisac -niewiele wiem
11. Zachowanie względem Dzieci -...nie probowalismy ;-)
12. Zachowanie względem Zwierząt - ... roznie, raczej duze samce nie, suczki tak, ale wielce nie probowalismy
13. Dla Kogo - ...bardzo doswiadczeni z psem wystraszonym, dorosli
14. Historia - (jak do was trafił i przeszłość o której wiadomo)z wolsztyna, zlapany na ulicy
15. Kontakt - (nr tel i do kogo)510 770118 pani wanda
16. Krótki Opis - ( naprawdę jedno króciutkie zdanie opisujące psa najlepiej i zachęcające do odwiedzenia jego "profilu" na stronie, bądź przeczytania całego wątku )trudno powiedziec, nie wiem jest krotko, ja tylko 2 razy bylam w ruscu od czasu jego pobytu

Posted

Malwi napisał(a):
dzięki wielkie :loveu:

to Czesio i Benek są w innych schroniskach ? bo troche nie bardzo rozumiem jak to z nimi jest ...

Pani Wanda prowadzi dwa przytuliska - w Przyborówku i w Ruścu ;)

• 2 months later...