xxxzdzujkaxxx Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mam problem, polegajacy na tym, ze mam dwa psy. jeden 5-cio miesieczny, drugi 10-cio tygodniowy. chce wykastrowac tego mlodszego, a starszy pozostanie przy swoich gabarytach :evil_lol: i mam pytanie: czy pies wykastrowany (gdy nie poznal co to cieczka suki, tz. bbrak hormonow) bedzie mi(jest taka mozliwosc) zwiewal z tym niewykastrowanym do suk, czy raczej bedzie wolal kanape? Quote
saJo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jesli uniemozliwisz temu starszemu icieczki do suk, z pewnoascia mlodszy nie bedzie z nim uciekal :evil_lol: Tak na powaznie, im wczesniej wykastrujesz, tym mniejsze ryzyko ucieczek za sukami, ale to ci nie da gwarancji, tzn sa takie co to jajek nie maja, a tylko amory im w glowie. Quote
M&T Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Myślę, że może zacząć uciekać z tym starszym, ale bardziej "dla towarzystwa" :eviltong:. W każdym razie lepiej zapobiec ucieczkom starszego, żeby i młody nauczył się, że lepiej być przy Pańci niż uciekać ;) Quote
Recommended Posts