Rotti Posted June 17, 2004 Author Posted June 17, 2004 No kurka, piękne dziecko Ci wyszło :lol: Teraz czas dorobić następne :lol: A tak poważnie. To mała jest śliczniutka. Gratuluję z całego serca :D Quote
PATIszon Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 No kurka, piękne dziecko Ci wyszło :lol: Teraz czas dorobić następne :lol: :nono: Nic z tego! Drugi raz sie nie dam wrobic! 8) Quote
Kika Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 KikaOwszem wybieram się na wystawę, ale trochę w drugą stronę, bo do Koszalina :) Ale za to we wrześniu mam zamiar jechać do Świerklańca. Może zawiatasz tam gościnnie ? Oj, do Koszalina to ja chyba nie zawitam :wink: , ale niewykluczone ,że będę w Poznaniu w listopadzie :D Quote
Kika Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 No kurka, piękne dziecko Ci wyszło :lol: Teraz czas dorobić następne :lol: A tak poważnie. To mała jest śliczniutka. Gratuluję z całego serca :D Nic z tego! Drugi raz sie nie dam wrobic! PATI - nigdy nie mów nigdy!!!!!!!!!!!!!! 8) Samotne dziecko źle się chowa i wyrasta na egoistę. 8) Ale BOBO śliczne!!!!!!! Quote
PIKA Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 No kurka, piękne dziecko Ci wyszło :lol: Teraz czas dorobić następne :lol: A tak poważnie. To mała jest śliczniutka. Gratuluję z całego serca :D Śliczniutka mama to sliczniutkie dziecko :lol: I ode mnie tez prosze całowąć, Codziennie :calus: Quote
Rotti Posted June 17, 2004 Author Posted June 17, 2004 Pati A tam od razu wrobić :lol: Kika To musimy znowu uskutecznić jakieś powystawowe spotkanko :) Samotne dziecko źle się chowa A przed kim ? ;) Quote
Kika Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Kika To musimy znowu uskutecznić jakieś powystawowe spotkanko :) Samotne dziecko źle się chowa A przed kim ? ;) A przed samym sobą :wink: Quote
PATIszon Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 PATI - nigdy nie mów nigdy!!!!!!!!!!!!!! 8) Samotne dziecko źle się chowa i wyrasta na egoistę. 8) Mity, bakji i przesady! Tak jak mi do konca ciazy mowili, ze chlopca bede miala :lol: Ja jestem jedynaczka i wierz mi, ze czasem dnia mi brakuje zeby o sobie pomyslec, za to dla innych mam czas zawsze. To czy ktos sie zle chowa to zalezy od rodzicow, podobnie jak to, czy wyrosnie na egoiste czy nie. :wink: Quote
PIKA Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Aaaaaaaaa ja też jestem jedynaczka i egoizmu tez w sobie nie widzę :lol: Ale............ czasami mi brakuje jakiegoś brata czy siostry :roll: :wink: Quote
Kika Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 PATI i PIKA - jesteście zatem odstępstwem od reguły.W moim otoczeniu jest troch jedynaków, ale tylko kilka osób to ludzie otwarci i pozbawieni egoizmu. Cieszę się więc ,że grono normalnych powiększa się! :wink: :wink: Quote
PIKA Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Kika bo wyjątki potwierdzają regułe :wink: :lol: :lol: Quote
Kika Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 My? Normalni? Pod jakims względem pewnie tak :wink: :wink: Quote
Wojtecki Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 A ja chciałem się ciut ,ciut pochwalić .... :oops: zapraszam tu:http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=381045#381045 Quote
PIKA Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Beata i Wojtecki GRATULACJE dla Was i Poświaty :angel: :angel: A z tym aportem to słyszałam, że ogary w ogóle maja z tym probelmy, więc by sie nie przejmowała :wink: To zdrówko Poświaty i jej Panstwa :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tunio Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Wojtecki gratulacje :drinking: BTW.czyli jak rozumiem w Krakowie poznam tego b.grzecznego ogorka ? 8) Moze Cerigen cos od niej zalapie ? :wink: Quote
Wojtecki Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Beata i Wojtecki GRATULACJE dla Was i Poświaty :angel: :angel: A z tym aportem to słyszałam, że ogary w ogóle maja z tym probelmy, więc by sie nie przejmowała :wink: To zdrówko Poświaty i jej Panstwa :drinking: :drinking: :drinking: Wielkie dzięki za gratulacje - i za toaścik :lol: A aport niech "spoczywa w pokoju" :P - bo my się też tym nie przejmujemy , gdyż nasza psiunia toć przecie OGAR POLSKI a nie aporter :wink: Quote
Wojtecki Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Bardzo bardzo GRATULUJEMY :angel: A my bardzo bardzo DZIĘKUJEMY :P Quote
Wojtecki Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Wojtecki gratulacje :drinking: BTW.czyli jak rozumiem w Krakowie poznam tego b.grzecznego ogorka ? 8) Moze Cerigen cos od niej zalapie ? :wink: Dzięki za gratulacje :D Oczywiście mam nadzieję spotkać Cię wreszcie i poznać wraz z Twoim pięknym Cerigenem o którym ciągle słyszę same superlatywy :lol: A czy Cerigen coś załapie od Poświaty ? - można spróbować .. :wink: Do zobaczenia :P Quote
Kika Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Oooooooooo, kolejne sukcesy warte gratulacji! Tak trzymajcie, choć do Krakowa. :wink: Quote
Wojtecki Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Oooooooooo, kolejne sukcesy warte gratulacji! Tak trzymajcie, choć do Krakowa. :wink: Nooooooooo,dziękujemy i trzymamy,ale w Krakowie to jakoś strasznie gęsto od ogarów jest .. (na wystawie) :wink: Quote
tunio Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Wojtecki a jaka konkurencje tam macie ? Nie chcialo mi sie szukac ogorkow w katalogu :oops: Ile Wam jeszcze CACIBow do intera brakuje ? 8) BTW.a od Cerigena moze lepiej niech nic nie przejmuje..... :evilbat: No moze troche temperamentu :wink: Quote
Wojtecki Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Wojtecki a jaka konkurencje tam macie ? Nie chcialo mi sie szukac ogorkow w katalogu :oops: Ile Wam jeszcze CACIBow do intera brakuje ? 8) BTW.a od Cerigena moze lepiej niech nic nie przejmuje..... :evilbat: No moze troche temperamentu :wink: Oj,Carragan - konkurencja będzie -oj, będzie ... :-? w sukach : 2 * kl. młodzieży + 4*kl.pośrednia+3*kl.otwarta (w tym Poświata) + 2* kl. użytkowa + 3*kl. championów Psów ,do tego też, relatywnie sporo jest zgłoszonych . Natomiast nie ukrywam,że ogromny apetyt mam na CACIB :oops: Bo na razie "za szybko" zebraliśmy CWC .. :wink: i dopiero pod koniec września musimy zdobyć CWC kończące Championat Polski. A w międzyczasie - jak się uda - chciałbym jakiegoś CACIB-ka gdzieś tam uzyskać 8) W Katowicach wzięliśmy CWC + Res.CACIB ,tak więc brakuje nam jeszcze do intera dużo :-? Powiem szczerze,że nawet dokładnie jeszcze nie wiem ile CACIBÓW i w jakim czasie trzeba zdobyć na intera ?? :oops: A nawiązując do przejmowania pozytywnych cech od Cerigena - to na pewno zamawiam już 2. kilogramy temperamentu !! :D Quote
PATIszon Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 A czy Cerigen coś załapie od Poświaty ? - można spróbować .. :wink: Jesuuu,, co wy tam chcecie robic? A fe! :o Quote
Recommended Posts